Що подарувати похресниці на 1 рік: цікаві ідеї, традиції та поради з вибору кращого подарунка


Опубликованно 29.09.2018 01:09

Що подарувати похресниці на 1 рік: цікаві ідеї, традиції та поради з вибору кращого подарунка

Бути хрещеною мамою або татом – почесно, але в той же час відповідально. Коли справа доходить до вибору подарунків на свято, багато впадають в паніку, особливо якщо мова йде про зовсім крихті. Адже хочеться подарувати те, що порадує дитину і батьків і буде приносити користь. Далі розглянемо, що подарувати похресниці на 1 рік. Традиційні презенти

Мабуть, самим традиційним подарунком від хрещених вважається срібна ложечка. Дарувати її прийнято на перший зубок, але і для однорічного малюка вона стане відмінним подарунком. Більшість дітей саме в цьому віці починають знайомство з ложкою, тому виріб буде використовуватися за прямим призначенням. Срібло має дезінфікуючі властивості, що, без сумніву, корисне для дитячого організму.

Особистий простір в подарунок

Не знаєте, що подарувати похресниці на 1 рік? Кожній людині потрібно особистий простір і однорічна принцеса не виняток. Дитині з самого раннього віку необхідно місце для ігор, свій маленький світ, де можна лазити, повзати і зберігати іграшки. Крім того, це дуже корисно – дівчинці в ігровій формі доноситься те, що за своїм куточком і речами потрібно доглядати. Піднісши дівчинці на день народження невеликий будиночок-намет або пластикове споруда, ви прищепите їй ці цінні якості і порадуєте батьків. Корисно-розважальний подарунок

Відмінним і, безумовно, корисним подарунком стане велосипед. Малюк в один рік ще не вміє крутити педалі, але більшість сучасних пристроїв забезпечені ручкою для управління батьками, підставками для ніг та численними кнопками на передній панелі велосипеда. До того ж прослужить такий презент не один рік. Коли дівчинка підросте і почне самостійно крутити педалі, то ручку і підставки можна прибрати.

Думаєте над тим, що подарувати похресниці на 1 рік? Навіть у невеликій квартирі можна знайти місце для гойдалок. Вони можуть бути підлоговими або підвісними. Дитина з великим задоволенням буде гойдатися на них сам, і розгойдувати улюблені іграшки. Якщо ж в приміщення зовсім немає місця, то гойдалки можна замінити іграшкою-качалкою у формі якої-небудь тварини. Гойдалка служить відмінною іграшкою, а також зміцнює вестибулярний апарат. До того ж це та іграшка, з якої маля зможе грати самостійно, не залучаючи батьків.

Корисна річ

При пошуку відповіді на питання, що подарувати похресниці на 1 рік, задумайтеся про корисні речі. Відмінним, а головне, потрібним подарунком стане стілець для годування. Так, його навряд чи оцінить дитина, але батьки точно будуть вдячні. Саме в цьому віці більшість дітей починає їсти самостійно, а стільчик зі столиком зробить цей процес більш комфортним і безпечним.

Крім того, дитина може використовувати стільчик у процесі ігор, посадивши туди іграшки. А також мама може розмістити за столиком дитя з альбомом і фарбами, а сама займатися приготуванням їжі. Таким чином дитина зможе спостерігати за подіями і одночасно займатися своїми справами. Тому якщо ви не знаєте, що подарувати на 1 рік дівчинці-похресниці чи хрещеника, то стільчик зі столиком для годування стане прекрасним подарунком, який порадує всю сім'ю.

Пам'ятний подарунок на рік

Незвичайним і оригінальним подарунком стане набір для створення першого сліду малюка. Такий зліпок батьки часто вставляють в рамочку і зберігають довгі роки. Дівчинка разом з батьками відмінно проведе час, вони разом створять зліпки ручок і ніжок, які згодом прикрасять стіни дитячої кімнати. У процесі дорослішання вся родина буде дивитися на виріб, і згадувати хресну, а мала дивуватися тому якимись маленькими були її сліди.

Підбираючи подаруночок похресниці на 1 рік від хрещеної, не забудьте про маму, адже це вона рік тому доклала багато зусиль для того, щоб дитина з'явилася на світ. Їй буде приємно отримати букет і сувенір.

Іграшки на перший день народження

Не знаєте, що можна подарувати похресниці на 1 рік? Виберіть банальний, але приємний, і потрібний подарунок – іграшки. Вибирати їх для однорічної дитини одне задоволення, оскільки йому цікаво все, малюк тільки починає знайомитися з навколишнім світом. Головне, щоб виріб було яскравим і привертало увагу. Розглянемо кілька варіантів «іграшкових» презентів, які рекомендують фахівці в цьому віці: Катаюча іграшка на мотузці. Маленьким діткам подобається всюди тягати за собою яку-небудь милу річ, так нехай це буде спеціальний виріб на коліщатках. І якщо для хлопчиків більше підходять машинки, паровозики, то дівчаткам краще вибрати тварину, музичний інструмент або телефон. Музичний рухається звірятко. Всі дітки люблять танці і музику. Поящая і танцююча іграшка, з якою можна рухатися і підспівувати стане для дівчинки кращим другом. Краще всього вибирати виріб в образі тварини, в цьому віці діти починають їх дуже любити. Дитячі маракаси. Це одночасно музичний інструмент і цікава іграшка.

Розвиваючі іграшки

Шукаєте подарунок похресниці на 1 рік? А ви знаєте, що найбільш корисними іграшками вважаються розвиваючі? Вони дозволяють в легкій формі отримувати певні навички. Процес виходить цікавим і захоплюючим. Нижче будуть перераховані найпопулярніші ігри. Сортер. Гра з подібними наборами змушує дитину концентрувати увагу і тренує посидючість. Сортери розвивають дрібну моторику рук і тактильні відчуття. Процес полягає в необхідності поєднувати елементи зі спеціальними отворами. Комплекти іграшок випускаються в різних варіаціях: будиночки, звірі, машинки та інше. Навчальна взуття. Гарні кросівки або черевики допоможуть дівчинці навчитися правильно одягати взуття, а також справлятися зі шнурками і липучками. Ці вироби дуже корисні, і крім того, можуть носитися як звичайні черевики. Дитячий телефон. Це не просто яскрава і музична іграшка, а річ, яка є у батьків. Відповідно, дитина почне їм наслідувати і паралельно вдосконалювати розмовні навички.

Іграшки для прийняття ванни

Багато маленькі дітки дуже люблять купатися. Стандартна гігієнічна процедура може кожен день перетворюватися на справжню пригоду, особливо якщо у дитини є купальні іграшки. Розглянемо найбільш популярні варіанти: Качечки. Безумовно, це не самий оригінальний подарунок. Але якщо підійти до питання докладно, то і качок можна знайти незвичайні, наприклад, що світяться, або співають. Дівчинці буде весело купатися в такій компанії. Сикавки й навісні вироби на присосках. Вони фіксуються на ванні або стінці. Такі іграшки найчастіше забезпечені музичної функцією, тобто програють веселі пісеньки. А якщо вони ще й брызгаются, то процес стане особливо захоплюючим. Чарівний краник. Він, як і попередній варіант, кріпиться до горизонтальної поверхні за допомогою присосок. Кран має блок з насосом, він здійснює циркуляцію рідини. Крім того, іграшка забезпечена трьома невеликими ємностями, які починають крутитися і крутитися під напором води.

Що не варто дарувати на перший день народження

Питання про те, що дарує хрещена на 1 рік хрещениці, поширений, але існує ще й список небажаних подаруночків. Створений він швидше з міркувань безпеки, а не за принципом сподобається чи ні. Дітям подобається все нове. Отже, на рік не рекомендується дарувати наступне: Вироби поганого і сумнівної якості. Іграшки, що містять дрібні елементи (дитина їх може вдихнути або проковтнути). Солодощі (в однорічному віці захоплення подібного роду продуктами може призвести до проблем зі здоров'ям і алергії).

Підібрати подарунок і поздоровлення похресниці на 1 рік зовсім нескладно. У магазинах сьогодні є величезний вибір різноманітних іграшок та пристосувань для діток будь-якого віку. Хрещені, як правило, часто спілкуються з дитиною і знає, що йому подобається і потрібно, тому зможуть підібрати презент, який дівчинка виділить з-поміж інших та не буде з ним розлучатись. Автор: Oksana Tarasova 28 Вересня, 2018



Категория: Мода