Даша Жукова, Роман Абрамович, Інгеборга Дапкунайте і інші зірки на відкриття осіннього сезону в "Гаражі"


Опубликованно 28.09.2018 21:20

Даша Жукова, Роман Абрамович, Інгеборга Дапкунайте і інші зірки на відкриття осіннього сезону в

Роман Абрамович, Антон Бєлов і Даша Жукова

Дощовий вечір четверга багато знаменитостей, художники, директори провідних російських і зарубіжних музеїв, куратори, художні критики, колекціонери і галеристи провели на закритому прийомі у Музеї сучасного мистецтва "Гараж".

Пропустити захід, приурочений до відкриття осіннього виставкового сезону, не змогли Інгеборга Дапкунайте, Тетяна Арно, Поліна Юмашева, Гоша Рубчинський, Поліна Аскери, автор нашого спецпроекту NETLENKA Паша Вардишвили, Олександр Чигиринський і не тільки.

Інгеборга Дапкунайте і Тетяна Арно

Паша Вардишвили

Зустрічали гостей засновники "Гаража" Даша Жукова і Роман Абрамович, а також директор музею Антон Бєлов.

Даша Жукова

Поліна Юмашева

Елеонора Севенард і Денис Родькин (балетна трупа Великого театру)

У новому сезоні відвідувачів вашого "Гаража" чекає п'ять масштабних проектів. До 3 лютого 2018-го всі бажаючі зможуть переглянути ретроспективу знаменитого бельгійського художника "Марсель Бротарс. Поезія і образи", в яку увійшло понад 80 його робіт.

Гоша Рубчинський, Тереза Мавика

Поліна Аскери

Йосип Бакштейн

Марія Гилиссен Бротарс

Вигляд експозиції Марселя Бротарса

Антон і Кирило Бєлови, Маріана Губер-Гогова і Мадіна Гогова

Антон Бєлов, Валентин Дьяконов, Порша Зваваэра, Ханс Эйкелбом, Даша Жукова

Звукова інсталяція художника Анрі Салы The Last Resort (шостий проект програми Garage Atrium Commissions), що складається з 38 підвішених до стелі барабанів, буде працювати в Атріумі "Гаража" до 27 січня.

Стільки ж буде відкрита виставка "Тканина процвітання" — міжнародний проект, присвячений одязі в мистецтві поза контекстом модної індустрії.

Олександр Борода, Дмитро Ханкін

Вигляд експозиції виставки Анрі Салы The Last Resort

Девід Холберг, Віка Газінская, Дарина Котова

Ігор Гаранін

Анрі Сала, Катерина Іноземцева, Антон Бєлов, Дарина Жукова, Кейт Фаул, Марі-Пак Бротарс, Марія Гилиссен-Бротарс, Даміан Ортега

На місяць довше гостей музею буде радувати масштабна скульптурна інсталяція "Сучасний сад" мексиканського художника Даміана Ортеги, яка являє собою місце зустрічі та інтерпретацій різних смислів, пов'язаних зі спадщиною модернізму і парковою скульптурою в цілому і з переробкою матеріалів зокрема.

Владислав Флярковский

Поліна Аскери

І, нарешті, всього два місяці залишається у тих, хто хоче побачити частину міждисциплінарного міжнародного проекту bauhaus imaginista, — виставку "Школа в русі. Архітектори-інтернаціоналісти", присвячену зв'язків викладачів і випускників Баухауса і СРСР.

Інгеборга Дапкунайте

Антон Желнов

Аліна Саприкіна

Ганна Монгайт

Маріана і Мадіна Гоговы



Категория: Шоу-бизнес