Світлана Устинова, Ілля Стюарт, Вікторія Толстоганова та інші на кінофестивалі "Рух-2018"


Опубликованно 28.09.2018 03:45

Світлана Устинова, Ілля Стюарт, Вікторія Толстоганова та інші на кінофестивалі

Світлана Устинова та Ілля Стюарт

26 вересня в Омську стартував VI Національний кінофестиваль дебютів "Рух-2018". За традицією церемонія відкриття кінофоруму пройшла в Омському академічному театрі драми. По червоній доріжці фестивалю пройшлися Ганна Слю і Ксенія Кутепова, Світлана Устинова зі своїм чоловіком Іллею Стюартом, Вікторія Толстоганова, Аліса Хазанова та багато інших.

На початку заходу запрошені гості змогли оцінити міні-виставу під назвою "Перша любов", який відіслав учасників та гостей фестивалю до однойменної повісті І. С. Тургенєва, 200 років з дня народження якого виповниться в жовтні. У театралізованому відкритті взяли участь актор МХТ ім. Чехова Денис Бургазлиев, акторка "Гоголь-центру" Марія Селезньова і її група "Графоманикс", а також актор Омського драмтеатру Олег Теплоухова. На відкритті були представлені конкурсні програми фестивалю, оголошені члени журі, а також був вручений почесний приз молодому продюсеру Іллі Стюарту за досягнення в професії.

Завершився перший день фестивалю показом фільму Михайла Идова "Гуморист" за участю Олексія Аграновича, Аліси Хазановой, Юрія Колокольникова, Юлії та Поліни Ауг та інших.

У цьому році конкурсна програма "Руху" складається з чотирьох секцій: "Рух. Вперед" (основний конкурс), "Рух. Назустріч" (конкурс серіалів), "Рух. Життя" (конкурс документальних фільмів) і "Рух. Початок" (конкурс короткометражних фільмів).

Світлана Устинова та Ілля Стюарт

Вікторія Толстоганова

Вікторія Толстоганова і Олексій Агранович

Ганна Слю

Аліса Хазанова

Кирило Плетньов

Денис Шведов

Голуб Анастасія

Ангеліна Никонова і Маруся Парфьонова-Чухрай

Артем Міхалков

Стас Тыркин

Михайло Ідову і Поліна Ауг

Президент фестивалю Артем Михалков, генеральний продюсер Поліна Зуєва та програмний директор Стас Тыркин



Категория: Шоу-бизнес