Як підштовхнути чоловіка зробити пропозицію: дієві методи, поради та рекомендації


Опубликованно 23.09.2018 20:46

Як підштовхнути чоловіка зробити пропозицію: дієві методи, поради та рекомендації

Відносини між чоловіком і жінкою - явище нормальне, а процес досить складний. У процесі побудови досить міцних відносин обидва учасника стають все ближче і ближче один до одного. Напевно, одним з перших важливих етапів успішних відносин є одруження. Вважається, що всі дівчата тільки сплять і бачать, як би скоріше одягни прекрасне біле плаття і обмінятися золотими обручками зі своїм хлопцем, скріпивши міцні узи розписом в державному офіційному документі...

Напевно, дійсно, велика частина представниць прекрасної статі безумовно бажає такого повороту подій у своєму житті. Ці дівчата і жінки терпляче чекають свого заповітного години, коли вони радісно зможуть викрикнути "Так! Згодна!". Але, на жаль, не у кожної з'являється можливість насолодитися цим моментом справжнього щастя і доводиться чекати досить довго. В такому разі у дами виникають такі питання: "Чому мені не пропонують вийти заміж?", "Як підштовхнути чоловіка зробити пропозицію?" Ви теж зіткнулися з такою складною ситуацією у своєму житті і зовсім не знаєте свого чоловіка, не розумієте, чому він зволікає і бажаєте прискорити процес вашого зближення? Ця стаття про те, як підштовхнути чоловіка зробити пропозицію, була написана спеціально для вас! Бажаємо вам приємного прочитання! Розберіться в своїх бажаннях

Як би дивно це не було, але, перед тим як підштовхнути чоловіка зробити пропозицію, вам слід зрозуміти свої бажання. Чого ви хочете від цього шлюбу і навіщо він вам? Ви хочете заміж, тому що всі ваші подруги вже давно наділи весільну сукню? Ви бажаєте володіти певним статусом дружини в суспільстві? Ви хочете постійності, визначеності і якийсь гарантії міцних стосунків? Прислухайтеся до свого внутрішнього голосу і подумайте про те, як ви будуєте питання в своїй свідомості. Ви хочете дізнатися про те, як підштовхнути чоловіка зробити пропозицію, або про те, як змусити його запропонувати вам стати його дружиною? У випадку якщо ви вибрали останній варіант, то ви мислите зовсім неправильно. Якщо вам потрібен нормальний шлюб, ви не повинні змушувати чоловіка робити вам пропозицію. Це зовсім крайній випадок дій... Для початку будемо діяти по-іншому.

Легкі натяки а-ля "подивися на весілля наших друзів!"

Цей варіант прекрасно підходить для тих, чиї друзі і подруги вже почали зв'язувати себе шлюбними узами. Коли перед очима з'являється яскравий приклад молодят, стає в рази легше впоратися з питанням про те, як підштовхнути чоловіка зробити пропозицію вийти заміж. Частіше натякайте, приводите в приклад і згадуйте про весіллях своїх друзів. Частіше, але в той же час ненав'язливо. Досить буде всього парочки слів про красиве весільну сукню вашої подруги і мечтательном питанні "в порожнечу" про те, як же буде виглядати ваше весільну сукню. Бути може, ваш чоловік теж почне припускати якісь плани і навіть представить вас в білому платті... Це в будь-якому разі залишиться у нього на підкірці свідомості. А розумний чоловік також зрозуміє і те, куди веде цей раптовий розмова... У разі якщо цей сюжет вам не підходить, перейдемо до наступного плану дій і дізнаємося, як підштовхнути чоловіка зробити пропозицію руки і серця!

Перегляд фільму на весільну тематику

Чому б вам двом ввечері після робочого дня не розміститися на м'якому диванчику, захопивши з собою різні ласощі, і не подивитися фільм? Адже те, що фільм виявиться весільної комедією або ще щось в тому ж дусі — чистий збіг. В процесі перегляду фільму або ж після цього можна задати коханій людині питання: "А яким ти бачиш наше весілля?"

Само собою, швидше за все, спочатку ваш чоловік буде трохи шокований таким питанням. Не хвилюйтеся, це нормальна реакція. Добре, якщо ваша кохана людина дійсно почав замислюватися над тим, яким буде той день, це хороший знак. У вас виходить навести його на подібні думки... Спочатку деякі персони можуть пручатися, але спробуйте ще раз із наївними очима попросити його подумати про те, як це буде. Уявити це. Якщо чоловік настирливо йде від такої розмови і як-то дратується від цього, то тут слід перейти до поради психологів. Про них буде розповідатися нижче.

Що кажуть психологи?

Як підштовхнути чоловіка зробити пропозицію? Поради психолога полягають в тому, що вам зі своїм коханим слід просто відверто поговорити на цю тему. Без яких-небудь яскравих сварок, скандалів і всього іншого. Цей варіант більше підійде для тих жінок, яким дійсно здається, що їх чоловік чогось боїться або якось ще остерігається того, що ваші стосунки можуть бути зареєстровані на державному рівні. Розмову слід почати зі слів: "Дорогий, мені здається, що ти не хочеш робити наші відносини офіційними. Просто скажи мені, чому?"

Ваш тон і ваш зовнішній вигляд обов'язково повинні бути спокійними. Ви повинні дати зрозуміти вашому чоловікові, що налаштовані лише спокійно і "по-дорослому" поговорити з ним без будь-яких сварок. Подальший сюжет розмови залежить тільки від відповіді, який після цього послідує від вашого чоловіка.

Що робити, якщо він боїться, що після весілля ви будете його сильніше обмежувати?

Заспокойте його. Пообіцяйте, що ні в чому ваші відносини не зміняться. Вам всього лише необхідний статус його дружини, щоб відчувати себе більш впевненою, більш захищеною. Щоб вам більше вірилося в глибину ваших відносин, поясніть йому, що такий крок на наступний етап означає для вас, що він дійсно серйозно ставиться до вас і не збирається вас покидати. Само собою, всім заздалегідь зрозуміло, що після весілля ви дійсно почнете його в чомусь обмежувати, адже, швидше за все, багато його звички просто-напросто не будуть відповідати його новому статусу люблячого чоловіка... Але зараз все це не важливо. До цієї теми можна буде повернутися тільки через кілька місяців після весілля. Поки доведіть йому, що його звичне життя ніяк не постраждає після вашого сватання. "Два рази на одні і ті ж граблі? Ні за що!"

Як підштовхнути чоловіка зробити пропозицію, якщо він вже був одружений? Швидше за все, його минулий шлюб був не зовсім вдалим і тільки тому тепер він не може собі дозволити зробити ту ж помилку". Для початку варто дізнатися, чому він вважає, що шлюб - це погано. З-за чого розпався його минулий шлюб? Порівняйте себе і його минулої дружину, якщо це можливо. Подумайте над тим, чи змогли б ви розірвати узи шлюбу з тієї ж причини, по якій розпався його минулий шлюб. Доведіть йому, що з вами все буде по-іншому, і ви інша. Якщо у вас з цим чоловіком вже існують досить міцні і серйозні стосунки, то знайте, ще не все втрачено.

Живете разом, але не є подружжям?

Як підштовхнути чоловіка зробити пропозицію, якщо живемо разом? В даний час багато пар вирішують з'їхатися ще задовго до весілля. Це дозволяє краще пізнати один одного і серйозно поміркувати над тим, чи готові ви прожити з цією людиною залишок своїх днів. Після такого у чоловіка не повинно бути якихось проблем зі страхом перед шлюбом. Але якщо з якоїсь причини він все ще зволікає з пропозицією і всі попередні методи не допомагають, йдіть на крайні заходи. Зберіть речі і переїжджайте до батьків, до подруги, в готель на крайній випадок! Скажіть йому про те, що не може більше так жити. І поки він не зважиться на "важливий" крок вперед, ви бажаєте пожити в іншому місці від нього. Скажіть, що ще почекаєте, поки він збереться з думками і зважиться зробити пропозицію. Але час не гумове... Адже годинник цокає, ваші роки йдуть, а ось ці відносини все ще стоять на місці. А значить, пора щось міняти.

Хитрий спосіб

Коли ваш чоловік просить від вас якогось ради або чогось ще в тому ж дусі, покажіть йому свою праву руку і запитайте, чи бачить він кільце на вашому безіменному пальці. Спочатку він може не зрозуміти, але в кінцевому підсумку відповість, що не бачить його. Дайте відповідь, що це знак того, що ви не є його дружиною, а значить, виходячи з вашого статусу, ви не в силах давати йому мудрі поради та інше. Спочатку це буде сприйматися як жарт. Але якщо ви будете повторювати цей спосіб частіше, то, повірте, він подіє...

На цьому, мабуть, все. Бажаємо вам удачі, гарної весілля та щасливе сімейне життя! Автор: Кулагіна Катерина 23 Вересня, 2018



Категория: Отношения