Японське зв'язування. Еротичне мистецтво шибарі: як і навіщо пов'язувати свого партнера?


Опубликованно 23.09.2018 03:14

Японське зв'язування. Еротичне мистецтво шибарі: як і навіщо пов'язувати свого партнера?

Якщо ви знаходитесь в пошуках нових чуттєвих задоволень і джерел насолоди, то варто звернути свою увагу на техніку японського зв'язування шибарі. Цей неспішний вид еротичного мистецтва здатний подарувати вам і вашому партнерові безліч хвилин незабутнього задоволення.

Що таке шибарі, звідки воно взялося і чому стало популярним, ви дізнаєтеся з цієї статті. Що таке шибарі?

Передусім, поняття передбачає японську техніку зв'язування людини.

Звісно, зараз слово "шибарі" називають саме сексуальну практику, однак так було не завжди. Сам термін у перекладі з японської означає "переплетення". Буде шибарі еротичним чи ні - питання інше. Історія виникнення

Родоначальником японського зв'язування можна вважати техніку ходзе-дзюцу. Її головним завданням було створення таких петель та вузлів, щоб полонений суперник не зміг їх скинути. Справжні майстри ходзе-дзюцу не замислювалися про шибарі як про японському мистецтві зв'язування, для них першочерговим завданням було знерухомлення ворога: петлі не давали суперникам місця для маневру, а вузли тиснули на больові точки.

Як же вийшло, що мистецтво полону перетворилося в звеселяння?

Протягом періоду Едо Японія перейшла від воєнних дій до підняття економіки і культури своїх громадян. Тоді ходзе-дзюцу і почало своє перетворення в еротичне шибарі. Вперше воно з'явилося на театральній сцені, де актори обв'язували жінку для задоволення публіки.

Надалі шибарі "перекочувало" в публічні будинки та закриті клуби. Майстри використовували японське зв'язування жінок мотузками для звеселяння більш знатних гостей. Чому шибарі придбало популярність?

Ідея сексуального японського зв'язування передбачає підпорядкування і домінування, що багатьом парам за смаком. Шибарі можна вважати одним з напрямків у БДСМ, коли пара поділяється на сабмиссива (зв'язаного) і домінанта.

В більш агресивних практиках шибарі-домінант може навіть вирішувати, чи його "жертва" дихати. Удушення також є елементом БДСМ. Шибарі не для вас, якщо...

На жаль, ця техніка не для всіх. Вона вимагає довгого збереження непорушності, з-за чого можуть виникнути проблеми зі здоров'ям. Необхідно відмовитися від японського зв'язування в якості підкоряється, якщо: У вас діабет. Сеанс може тривати два або три години. Чи впевнені ви, що ризик варто того, щоб виявитися пов'язаним? Ви маєте які-небудь захворювання суглобів. Довга нерухомість може погіршити їх функціонування і травмувати вже пошкоджені суглоби. Ви маєте захворювання крові та кровоносної системи. Шибарі не тільки забезпечує нерухомість зв'язаного, але і може стати причиною утрудненого кровообігу через занадто сильно затягнутих вузлів. Особливо це актуально в тому випадку, якщо зв'язати вас хоче дилетант. Ваше серце "барахлить". Навантаження під час зв'язування, незважаючи на нерухомість, досить високі. Чи впорається ваше серце з ними, якщо воно ослаблене хворобами або має вади розвитку? У вас трапляються напади астми та епілепсії. При різких рухах є ризик нашкодити собі з-за самозатягивания мотузок. Також шибарі може стати причиною утрудненого дихання. У вас трапляються перепади тиску чи ж ви схильні до тахікардії.

Важливість підготовки

Шибарі може вважатися еротичної технікою "для просунутих". При неправильних діях чи недотриманні техніки зв'язування ви можете сильно нашкодити іншій людині. Тому, щоб обійтися без ексцесів, необхідно: Ознайомитися з технікою безпеки. Уважно прочитати її, а потім переказати партнеру. Купити правильну мотузку. Від неї залежить комфорт зв'язаного і зручність накладення вузлів. Попрактикуватися в накладенні основних вузлів. Підготувати речі, які можуть знадобитися під час сеансу японського зв'язування. При можливості відвідати семінар або уроки з шибарі. Техніка безпеки Заздалегідь обговоріть з партнером стоп-слово. Воно знадобиться, якщо він відчує дискомфорт під час зв'язування. Краще, щоб це стоп-слово не використовувалося в сексуальній практиці і було коротким. Приміром, "штангенциркуль", звичайно, непоганий варіант, але чи зможете ви його вимовити, якщо вам буде боляче? Так що зупиніться на чому-небудь менш довгому ("миша", "лак" або "шпалери" цілком підійдуть). Будьте особливо обережні, закріплюючи вузли на шиї і зап'ястях, а також близько стегнової артерії. Утримайтеся від вузлів близько променевого нерва і в пахвових западинах, це може бути смертельно небезпечно. Не затягуйте мотузки надто сильно. Оптимально, якщо вони обплітають тіло, але не впиваються в нього. Якщо ви не впевнені, нормально затягнуті мотузки, то спробуйте просунути під них пальці. Між прутами і тілом без проблем повинен міститися один палець. Добре, якщо пов'язується володіє хоча б середньою фізичною підготовкою і високою гнучкістю. Без цих якостей ймовірність отримання травм істотно зростає. Для зв'язує незайвими будуть базові знання в області анатомії. Це дозволить не тільки знаходити на тілі сабмиссива ерогенні зони, але і уникнути випадкового передавлювання великих вен і артерій. Навіть не думайте про підвішуванні пов'язаного людини, якщо ви не відвідували спеціальних курсів та семінарів. Надмірно затягнутий вузол, занадто слабкий натяг мотузки і невірне розташування опорних канатів - все це може призвести до загибелі вашого партнера. Підвісне шибарі - це ціла наука, для правильного зв'язування для підвішування потрібно володіти величезним масивом знань по цій темі.

Необхідні речі

Перед початком сеансу приготуйте наступні речі: Ножиці або ніж. Вони потрібні у тому випадку, якщо буде потрібно розрізати мотузку. Розплутувати вузли може бути занадто довго, так що обов'язково майте поруч щось гостре. Аптечка. У ній повинен бути нашатир, йод і загоює крем. Можливо, знадобляться бинти. Але все це вам стане в нагоді тільки в тому випадку, якщо ви не будете досить акуратні зі своїм партнером. Ковдра або одяг. Після японського шибарі пов'язується буде втомленим і змерзлим. Із-за тривалої нерухомості погіршиться кровотік, так що краще приготувати що-небудь тепле. Вода і їжа. Сеанс японського зв'язування може тривати більше п'яти годин. Напевно ви зголоднієте. До того ж годування пов'язаного партнера може виявитися несподівано еротичним. Як вибрати мотузку

Головним елементом для японського зв'язування є, звичайно ж, мотузка. І тут постає питання: як же її вибрати? Адже неякісна мотузка може нашкодити сабмиссиву, протерши шкіру до крові.

Основні якості хорошої мотузки: Вона повинна добре розтягуватися. Це необхідно для максимального комфорту зв'язаного і уникнення непотрібних мозолів. Вона повинна бути міцною. Тут все ясно: погана мотузка порветься в самий відповідальний момент. Про яку романтику та естетики можна говорити в такому випадку? Вона повинна бути новою. Міняйте мотузки з періодичністю раз на рік. Старі мотузки істотно програють новим в міцності і в межі розтягування. Занадто тонка мотузка буде боляче врізалися в тіло. Вибирайте ті, ширина яких становить близько 8 мм.

Ви можете вибрати як синтетичний канат, так і виготовлений з натуральних матеріалів. Майстри віддають перевагу останнім: вони не натирають шкіру, приємні на дотик і довго тримають форму. До того ж синтетика буде ковзати при зав'язуванні вузлів, ускладнюючи вам роботу і позбавляючи задоволення.

Довжина мотузки залежить від того, що ви задумали зробити. В середньому для обв'язування жіночого тіла достатньо 12-15 метрів, однак для більш дрібних елементів шибарі можна купувати короткі шматки мотузки (4 метри). Можливі проблеми Про виникненні больових відчуттів треба говорити відразу. Ні в якому разі не можна терпіти навіть найменший незручність! Шибарі - довга практика, так що невелике розтягнення зв'язок може виявитися вкрай згубним для вашого здоров'я. Поговоріть зі зв'язаним партнером, перш ніж займатися сексом. Як він себе почуває? Нічого не болить? Не паморочиться голова? Тільки переконавшись в його адекватному стані, можна віддаватися любовним утіхам. При появі гематом і сильних почервонінь необхідно відразу ж припинити сеанс. Пошкодження судин - справжній бич японського зв'язування. Доминантам необхідно уважно стежити за станом зв'язаного. Пам'ятайте, що від вас залежить його здоров'я і життя! Якщо ви бачите, що сабмиссив починає неадекватно себе вести, закочувати очі і хрипко дихати, то уточніть його самопочуття. Задайте пов'язаній кілька питань: як його звуть, де він живе, який у нього улюблений колір і яке ви вибрали стоп-слово. При отриманні невиразного відповіді і скруті з ним негайно ріжте мотузки. Основні елементи

Зв'язування рук спереду. Мотузкою обмотуються тільки зап'ястя, в рідкісних випадках петлі лягають на пальці. Незважаючи на уявну простоту цього елементу японської зв'язування, руки з нього звільнити практично неможливо. Фіксація рук ззаду. У цьому випадку руки заводять за спину і обв'язуються від долонь до плечей. Також мотузка фіксує плечі і торс. Досить складний елемент, однак практично не небезпечний для здоров'я. Не залишайте партнера пов'язаним цією технікою надовго, руки можуть затекти. Фіксація зігнутих ніг. Відбувається за рахунок обв'язування литок і стегон. Повністю позбавляє можливості розпрямити ноги, оскільки ваше ж тіло буде вам активно чинити опір. Будьте обережні з цим елементом: на відміну від інших, він може серйозно нашкодити при хворобі колінних суглобів. Та й при здорових колінах теж краще не залишатися в одному положенні довше трьох годин. Зв'язування випрямлених ніг. Проводиться від щиколоток до колін, ноги перехрещуються і дуже тісно притискаються один до одного. В підсумку їх можна згинати, проте не вийде розставити. Естетичне обв'язування торсу. Найвідомішим прикладом є виділення жіночих грудей за допомогою японського зв'язування. Такі вузли не знижують мобільність, однак можуть стати пікантною родзинкою у відносинах: цей елемент шибарі можна носити навіть під одягом. Ніхто і не дізнається. Почуття і естетика шибарі

У повсякденному житті ми звертаємо не надто багато уваги на власне тіло. Для нас воно просто існує, ми навіть не відчуваємо його меж. Лише при тривалих спостереженнях за собою і спеціальної медитативній практиці з'являється усвідомлення свого тіла.

Вузли та мотузки обхоплюють торс і несильно вдавлюються в шкіру. Ви відчуваєте кордону себе в просторі, звертаєте увагу на шкіру і м'язи, відчуваєте підтримку завдяки японському шибарі.

Ретельно створена композиція може сприйматися як твір мистецтва. Японська еротична зв'язування покликане потішати естетику і лише потім - сексуальні пориви. У Японії ця техніка слабо сприймається сексуальною. Для японців шибарі - еротика, вид неспішного мистецтва. Насолода мається на увазі і під час зв'язування, і при милуванні результатом.

Так що якщо вас хвилює питання, як займатися сексом з шибарі, то краще відкласти зв'язування на потім. Автор: Вікторія Лавгуд 22 Вересня, 2018



Категория: Отношения