Вправи для інтимних м'язів в домашніх умовах: опис вправи, покрокова інструкція виконання і результати


Опубликованно 22.09.2018 00:16

Вправи для інтимних м'язів в домашніх умовах: опис вправи, покрокова інструкція виконання і результати

Тренувати потрібно не тільки м'язи спини, шиї, рук, ніг, але і інтимні органи. Вірніше, їх м'язи. Хоча багато жінок не розуміють важливості цих занять. Якщо піхвові м'язи знаходяться в тонусі, то жіноче статеве здоров'я буде відмінним. Які вправи для інтимних м'язів в домашніх умовах потрібно робити і навіщо? Поговоримо на делікатне й важливе для кожної жінки тему. Навіщо потрібно тренувати інтимні м'язи?

М'язи тазового дна повинні бути пружними, сильними і гнучкими. Завдяки цим властивостям жінка може керувати ними, щоб досягти максимального задоволення під час інтимної близькості з партнером.

Оргазм – вища насолода при статевому контакті. Відмінно натреновані м'язи дозволяють отримати оргазм навіть при нерухомому стані обох партнерів. Це явище Сексологи називають бесфрикционный статевий акт. Протягом такого статевого акту в роботі знаходяться лише жіночі статеві органи.

Ті жінки, які не з чуток знають, що таке мистецтво бесфрикционного статевого акту, впевнені в своїх інтимних відносинах. Багато сексологи стверджують, що регулярна і неоднообразная статеве життя має бути обов'язково в сімейному житті. А якщо жінка привносить оригінальність та різноманітність в секс, то вона автоматично буде впевнена в вірності свого чоловіка. Плюси тренувального комплексу

Розглянемо конкретні переваги вправ для інтимних м'язів в домашніх умовах: Зміцнює здоров'я репродуктивних органів жінки. Якщо інтимні м'язи слабкі, то у них слабкий кровотік. Клімакс з-за цього настане раніше. А у натренованих м'язів кровотік більш сильний. Відповідно, менопауза настане значно пізніше. Якщо м'язи органів тазового дна міцні і знаходяться в тонусі, то родова діяльність пройде у жінки легше і з меншим болем. Крім зміцнення м'язової тканини в інтимному місці, приходять в тонус сідниці, живіт і стегна. А це означає, що целюліт зникає. Натреновані стінки піхви підтримують м'язову активність чоловічого статевого органу, тим самим продовжується сексуальний вік чоловіка. Коли у жінки інтимні м'язи пружні, то активніше відбувається вироблення феромонів. Здебільшого саме це приваблює чоловіків на підсвідомому рівні.

Коли жінки регулярно тренує м'язову тканину інтимних органів, то відбуваються такі позитивні зміни: поліпшується сексуальне життя; зменшується розмір піхви завдяки тому, що м'язи знаходяться в тонусі; з'являються нові відчуття при інтимній близькості; відновлюється еластичність у зв'язках статевих органів; менструальний цикл протікає з меншою болючістю; усуваються патологічні процеси в сечостатевій системі; зменшуються болісні відчуття при пологах; зміцнюються м'язи тазового дна і преса; покращується загальне самопочуття жінки.

Деякі жінки тренувати інтимні м'язи, щоб поліпшити якість сексу. Ті, хто регулярно змушують «працювати» свої вагінальні м'язи, отримують «емоційний вулкан». Безумовно, статевий акт поліпшується і починає грати новими фарбами, а саме: з'являється гармонія в інтимному житті; настає повноцінний оргазм; можна розширювати можливості і «писати» нові сцени для сексу; виявляються нові відчуття і емоції; можливість активно змінювати пози під час інтимної близькості; менше стає обсяг піхви.

Можливість проводити тренування в будь-якому місці – це одне з головних переваг. Вправи можна виконувати вдома, на відпочинку, на природі, в офісі і навіть перебуваючи на культурному заході. Як зрозуміти, що у вас слабкість вагінальних м'язів?

Найчастіше слабкі м'язи малого тазу у жінок, що народжували, які мають післяпологові розриви. Розглянемо симптоми слабких піхвових м'язів: нетримання сечі при фізичних навантаженнях, сміху, кашлі і навіть чханні; біль при інтимній близькості; жінка не відчуває оргазму; неможливість терпіти бажання сходити «по-маленькому»; матка зміщена.

Запор, зайва вага, хронічний кашель – типові проблеми, якими страждають жінки зі слабкими інтимними м'язами. Класичні вправи Кегеля покроково

Найвідомішою і ефективною технікою по зміцненню вагінальних м'язів прийнято називати методику Кегеля. Артур Кегель – знаменитий гінеколог, який подарував світу знання про важливі м'язах. Він запропонував прості вправи для тренування інтимних м'язів. Завдяки спеціальним вправам багато жінок змогли позбутися своїх проблем у сексуальному житті.

Як виконувати вправи Кегеля класичні? Розглянемо комплекс вправ: Повільно стискайте вагінальні м'язи. Утримуйте їх в напрузі кілька секунд і розслабляйте. Повторювати маніпуляції потрібно від 10 до 30 разів на день. Стисніть м'язи піхви і просуньте їх у напрямку вгору. Ніби піднімаєтесь на ліфті. Утримуйте м'язи в такому положенні. Після чого повільно розслабляйте м'язи у зворотному напрямку: зверху вниз. Повторити вправу 10-35 разів. Напружте і розслабте м'язи промежини в прискореному темпі. Робити повтор від 10 до 20 разів. «Виштовхування». Зробіть виштовхуючі руху інтимними м'язами. Вправа нагадує потуги під час пологів. Повторіть 10-35 разів.

Класичні вправи Кегеля для м'язів необхідно робити 5 разів на день. Що робити, якщо опустилася матка?

Коли матка опускається, то зміщуються статеві органи. Іноді в організмі жінки відбуваються серйозні порушення. Наприклад, випадає матка з промежини. Матка може опуститися при таких умовах: при сильних фізичних навантаженнях; після перенесених операцій на статеві органи; при порушеннях розвитку органів в області тазу; ускладнення після пологів; зайва вага, бронхіт, запор.

Арнольд Кегель розробив спеціальні вправи для зміцнення м'язів матки. Завдяки їх виконанню зміцнюються м'язи піхви і ануса, приходить в норму статева системи, поліпшується кровообіг. Корисно ці вправи виконувати жінкам після пологів.

Вправа Кегеля як виконувати? Інструкція досить проста і зрозуміла. Особливих умов для тренувань немає. Знадобиться тільки гімнастичний килимок, валик для шиї і зручний одяг. Під час виконання вправ можна лежати на животі або на спині. Деяким жінкам зручно контролювати скорочення м'язів сидячи. 1. Вправа «Ліфт»

Ляжте на спину, зігніть коліна і закрийте очі. Важливо зосередитися на опрацюванні піхвових м'язів. Уявіть, що ви їдете на ліфті. Почніть з нижньої частини і повільно напружте інтимні м'язи. Подібно до руху ліфта вгору. На кожному «поверсі» робіть паузу на 5-9 секунд.

Максимальна напруга приводить у тонус кожна ділянка піхви. Як тільки ви опинитеся на «верхньому» поверсі, можна розслаблятися поступово. Опускайте напруга хвилеподібними рухами вниз. 2. Вправа «Сумка»

Це ще одне базове вправу Кегеля для матки . Його треба виконувати стоячи. Поставте ноги ширше плечей. Уявіть, що на підлозі між ногами стоїть важка сумка.

Вам потрібно захопити і підняти піхвовими м'язами цю уявну сумку. Отже, виконуємо вправу поетапно: присядьте так, щоб спина була рівною; в колінах повинен утворитися прямий кут, зафіксуйте це положення тіла на 2-3 секунди; розведіть ноги в сторони, не нахиляючись вперед, постарайтеся захопити ручки уявної сумки м'язами піхви; утримуйте напругу і плавно підніміться.

Повторюйте цю вправу наскільки разів. З кожним підходом намагайтеся підніматися вище. Один підхід – 10 секунд. 3. Вправа «Маяк»

Ляжте на спину. Напівзігнуті коліна розведіть ширше плечей. Потримайте самі ритм до 10: на рахунок 1 – сильно затисніть вагінальні м'язи промежини, на рахунок 2 - 6 – повільно розслабте їх, 7 - 9 –зробіть імітацію потуг, 10 – поверніться у вихідне положення.

Вправа «Маяк» заборонено робити протягом півтора місяця після аборту або пологів, а також тим жінкам, у яких є серйозні порушення статевої системи. 4. Вправа «Метелик»

Сядьте на гімнастичний килимок і обіпріться на руки ззаду. Зігніть коліна і присуньте стопи максимально до промежини. Розведіть ноги. На вдиху втягніть м'язи промежини. На виході виштовхніть себе акуратно у вихідне положення.

Вправи Кегеля – уроки для жінок, які вони просто зобов'язана виконувати. В іншому випадку оцінки «2» при інтимній близькості від партнера не уникнути. Тренажери

Крім вправ, фахівці рекомендують використовувати тренажери, які покращать ефективність тренувань.

"Промежностнометр" - самий перший тренажер, який створив Арнольд Кегель при розробці власної методики. Його головне призначення – вимірювання сили затиску сфінктера вагіни. Прилад не отримав належного схвалення, але методика досі користується величезним попитом.

Сучасні дослідники розробили нові тренажери, які призначені для зміцнення інтимних м'язів: Пневматичний тренажер.

Цей пристрій дозволяє регулювати внутрішньочеревний тиск і розвивається здатність керувати інтимними м'язами. Крім цього, тренажер масажує стінки піхви. Лазерний тренажер. Цей пристрій посилює м'язову тканину інтимної зони.

Тренажер "Яйце" зовні схожий на вагінальні кульки Кегеля, про які поговоримо далі. Цей тренажер зручний і простий у використанні.

Його необхідно носити всередині піхви. Таким чином тонізуються м'язи автоматично. Однак використовувати такий тренажер потрібно після спеціальної попередньої підготовки. Кульки Кегеля - вправи для жінок:

скоротіть піхвові м'язи так, щоб проштовхнути кулі вгору і знову опустити їх (можна скористатися технікою «петля», кульки слід рухати по уявній петлі); розслабляйте і скорочуйте інтимні м'язи так, щоб тренажер максимально глибоко розташувався; виштовхує рухами переміщайте кульки від шийки матки до піхвового виходу; плавними рухами рухайте кульки з піхви; різко виштовхує тренажер до повного його виходу з піхви; якщо ви використовуйте тренажер з двох кульок, то помістіть всередину тільки один шар, а другий залиште зовні. Після чого м'язами втягніть його в піхву, а потім виштовхніть.

Ті жінкам, яким вдалося добре натренувати інтимні м'язи, можуть обертати всередині піхви кульки Кегеля, виконуючи вправи. Їх сексуальні партнери просто в захваті від нових відчуттів. Вправи Кегеля з кульками потрібно повторювати по 10 разів щодня або хоча б 3 рази на тиждень. Кульки Кегеля: показання

Вправи для інтимних м'язів в домашніх умовах з кульками Кегеля рекомендується виконувати кожній жінці, у якої немає ніяких гінекологічних захворювань. Особливо корисно виконувати вправи з цим тренажерів у таких випадках: Якщо плануєте вагітність. Кульки Кегеля полегшать пологи за рахунок попередньої роботи з інтимними м'язами. Якщо у жінки слабкі вагінальні м'язи, то спеціальні вправи з кульками Кегеля повернуть їм еластичність. При профілактиці нетримання сечі. Ця проблема актуальна для жінок після пологів і тих, у кого почався клімакс. При хворобливому нерегулярному менструальному циклі. Для запобігання випадіння матки з піхви. Для поліпшення якості інтимного життя і підвищення чутливості ерогенних зон.

Цей нехитрий ефективний тренажер для поліпшення репродуктивного здоров'я жінки та якості її сексуального життя.

Перш ніж використовувати кульки Кегеля (вправи для жінок наведені вище), спустошили сечовий міхур. Попередньо обробіть тренажер антисептиком. Потім змастіть кульки інтимним гелем і помістіть всередину піхви. Спочатку фахівці рекомендують робити вправи з кульками в положенні лежачи. Оскільки м'язи ще недостатньо міцні. Петлю для введення кульок потрібно залишати зовні.

Виконуючи вправи для інтимних м'язів в домашніх умовах, кожна жінка буде відчувати себе оновленою і бажаною. Треновані інтимні м'язи на чоловіків діють подібно сильному афродизіаку. Тому зміни якості сексуального життя і інтимного здоров'я жінка відчує вже через 2-3 тижні після початку виконання вправ. Автор: Лілія Чуяс 21 Вересня, 2018



Категория: Отношения