Як розпізнати бабія: особливості поведінки, поради психологів


Опубликованно 21.09.2018 00:27

Як розпізнати бабія: особливості поведінки, поради психологів

Кожна жінка хоче любові і щастя. І багато з них бояться зустріти бабія, чоловіка, який не знає, що таке щирі відносини і почуття. Щоб не попастися в пастку такої людини, потрібно навчиться знати, як розпізнати чоловіка-бабія. Такий тип чоловіків має певні відмінності в манері поведінки, спілкування.

Як розпізнати бабія по поведінці?

Він уважний, милий, дбайливий і ввічливий. Довіритися бабію легко. Адже він відчуває і знає жіночу душу і психологію, і цим користується. Для того щоб зрозуміти, як дізнатися, що хлопець бабій, слід вивчити наступні правила: При першому знайомстві він, можливо, буде намагатися роздивитися всі принади дівчини, не звертаючи уваги на те, що вона йому розповідає. Винятком може бути відкрите декольте або коротка спідниця, тоді чоловік буде дивитися туди. Під час спілкування з дівчиною він задивляється на інших. І від такого чоловіка треба бігти, адже якщо спочатку він такий, що ж буде потім? Підвішений язик і купа компліментів. Цей чоловік знає, як закохати в себе жінку. У нього навіть є пара фраз-заготовок. З першої зустрічі він засипає компліментами і може навіть обійняти дівчину або якось доторкнутися до неї. Тривалі відносини. Якщо він сказав, що багато років у нього не було серйозних відносин, і він не хоче цього, значить потрібно насторожитися, адже з цією людиною нічого доброго не вийде. Спроба показати своє «Я». Чоловік розповідає про свій добробут, про зв'язки, про те, яка в нього машина. Іноді є такі, які купують підроблені золоті годинники або телефони, щоб привернути увагу і показати дівчині, що у нього є гроші. Відразу заміж не запропонує. Він дізнається все про жінку, потім стає ідеальним саме для неї.

Коли він пише?

Ще один спосіб розпізнати бабія (одруженого чи неодруженого) - це час, який він приділяє жінці. Якщо ж чоловік за день не подзвонив і не написав, а тільки до вечора з'явився, значить йому треба лише одне – затягнути дівчину в ліжко.

Якщо ж чоловік цікавиться дівчиною як особистістю, йому не важливо, коли зустрічатися, вдень або вночі, він та вранці може прийти на зустріч. І такий чоловік готовий піти в музей, кіно або театр, а бабію потрібні тільки розваги. Розпусник змушує закохуватися в себе дівчат, а потім після ночі, проведеної разом, не дзвонить і на дзвінки не відповідає. Йому потрібно тільки одне від дівчини, тому, якщо вже таке сталося, краще забути все як страшний сон.

Розпізнаємо по інтернету

З допомогою соціальних мереж можна дізнатися який чоловік: якщо у нього багато фото з вечірок з дівчатами, то це точно не варіант для серйозних стосунків. Як розпізнати бабія по переписці? У справжнього чоловіка немає подібних фото. Багато чоловіків не хочуть серйозних відносин, вони або бояться зобов'язань, або не бажають бути прив'язаними до іншого людині. Якщо ж у компанії чоловік приділяє більше уваги іншим жінкам, а не своїй супутниці, значить, потрібно задуматися. Адже для справжнього чоловіка важлива тільки його кохана, а не інші.

Швидкий контакт

Ще один спосіб, як дізнатися бабія, це швидке налагодження зв'язку. Такі чоловіки привабливі і комунікабельні, вони з перших хвилин знайомства розташовують до себе дівчат, продавщиць і навіть поліцейських. Вони можуть без проблем налагодити з ким завгодно контакт. У них один підхід до всіх панночкам: це наговорити купу компліментів, потім вже дівчата не звертають уваги ні на що, адже вони обмануті, що хтось оцінив їх гідності.

Також листування в соцмережах можна дізнатися, що чоловік бабій: він надсилає багато смайликів, чого звичайний чоловік не буде робити. Бабії не цікавляться життям та внутрішнім світом дівчата, адже для них всі жінки однакові. Якщо ж чоловік дуже мало часу приділяє роботі, значить, він не прагне заробляти, живе в своє задоволення. Після першої або другої проведеної ночі разом він зникає, потім може з'явитися, написавши смс типу «Привіт. Може, зустрінемось?».

Якщо чоловік пропадає

Якщо ж він пропадає не один раз, потрібно забути цю людину. Він не буде витрачати гроші на дівчину, хіба що купить пляшку вина, яку сам і вип'є. Він не буде водити ні в кіно, ні в ресторані, ні в кафе. Навіщо йому витрачати гроші на дівчину, якщо у нього їх кілька. Він ніколи не відповідає прямо на питання про особисте життя, ухиляється від відповіді. У такого чоловіка неможливо не закохатися, з перших хвилин знайомства він притягує і потім вже жіноча логіка не працює, щоб зрозуміти, що цей чоловік – бабій.

Дуже прикро, але факт: коли дівчина кудись піде з таким чоловіком, він може відкрито фліртувати з іншими красунями і йому будуть байдужі почуття тієї, яка поруч з ним. Але якщо жінка влаштує сцену ревнощів, то він компліментами і красивими фразами швидко її заспокоїть. Бабії люблять обігу, такі як "киця", "сонце" або ж "дорогенька". А все тільки щоб не плутати імена. При знайомстві веде себе впевнено.

Типи бабіїв

Існує 6 типів бабіїв: Пікапер – це чоловік, який не володіє жодною з якостей бабіїв, але прагне до цього. Він багато розпитує у дівчини, яку намагається «закадрити», а про себе не говорить ні слова, питань ухиляється. Також він намагається познайомитися, використовуючи безглузді приводи, наприклад, прикурити запитує або дорогу кудись. Такого чоловіка легко розпізнати. "Вічно молодий" – це людина, яка вже в пенсійному віці, але "корчить з себе романтика, щоб жінка звернула на нього увагу. Млява троянда, пляшка вина і його оповідання про юність, яким він був крутим і романтичним. Жінка звертає на нього увагу і проводить з ним одну ніч, але тільки її, тому що він не знає, що робити далі і як себе вести, адже він, в принципі, не здатний на відносини. Дідусь безпечний, але нав'язливий. Мачо – це чоловік, який себе шалено любить і насолоджується собою, своїми вчинками. Жінки для нього ніщо, порожнє місце. Він кидає їх тоді, коли, на його думку, вони зробили щось не так. Жінок мачо зневажає. Він часто змінює їх, тому що весь час шукає ідеальну. Це огидний тип бабіїв, від якого треба тікати. Інфантил – це романтик, який влаштує таке побачення, яке жінка ніколи не забуде. В його розумінні є тільки платонічні стосунки, весь час дарує подарунки, влаштовує романтичні вечері. Якщо навіть у нього і буде секс з жінкою, то він злякається і втече від неї. Тому з такою людиною неможливо будувати серйозні стосунки. "Поручик Ржевський" – це той тип чоловіків, який любить життя. Володіє хорошим почуттям гумору, він веселий, у нього дуже багато друзів. З таким чоловіком жінка отримає море емоцій і вражень. Він з самого початку дає зрозуміти дівчині, що їх відносини ненадовго, тому з таким чоловіком легко розлучитися, якщо вона цього хоче. Після розставання вона може бути для нього доброю приятелькою. Але якщо вимагати чогось серйозного, то "поручик" змінюється в гіршу сторону. "Казанова" – це ідеальний чоловік, який говорить завжди правду, цим і небезпечний. Він не може довго зустрічатися з однією дівчиною. Всіх своїх пасій він любить і намагається бути ідеальним для кожної. Як же можна провчити бабія?

Після того, як дізналися, як розпізнати бабія, слід знати методи його покарання. Перший спосіб – це зробити так, як чинить він. Закохати його в себе, використовувати для сексу і кинути. Це дуже вдарить по його самолюбству.

Другий спосіб – це спробувати довести йому, що він веде себе неправильно, довести, що кохання – це прекрасно. Також треба показати бабію, якими можуть бути справжні стосунки.

Поради психолога

Бабіями стають з двох причин: Перша – завищена самооцінка, природа, проти якої не підеш. Якщо ж йому відмовила одна дівчина, то обов'язково знайдеться інша, яка не відмовить. Друга причина – це такий чоловік, для якого спокушання, як спорт. Для такого хлопця важливо завоювати увагу саме тієї, яка сподобалася. Якщо ж йому відмовили, він буде мстити, намагатися знищити. Такий тип навіть одружується, але на тій, яка цього доб'ється. Але він може піти і від люблячої і турботливої дружини. Навіть якщо є діти, для цієї людини вони не мають цінності. Тому краще не намагатися змінити такої людини, адже все одно щаслива сімейне життя не вийде, а потім залишиться тільки біль. Автор: Галина Білоус 20 Вересня 2018



Категория: Отношения