Кращий подарунок чоловікові на день народження. Іменні подарунки. Ексклюзивні подарунки для чоловіків


Опубликованно 20.09.2018 11:34

Кращий подарунок чоловікові на день народження. Іменні подарунки. Ексклюзивні подарунки для чоловіків

Кожна жінка хоча б раз замислювалася, як вибрати найкращий подарунок чоловікові на день народження. Подарунок для друга, чоловіка, брата, батька часто доводиться дуже довго шукати, спираючись на їх смаки, уподобання, хоббі. Індивідуально підібраний подарунок принесе чоловікові більше радості і буде оцінений їм по достоїнству. Щоб не купувати в поспіху "хоч що-небудь", необхідно заздалегідь дізнатися, чим він захоплюється, чого хоче і що його радує. Як визначити захоплення конкретного чоловіка

Спочатку жінці необхідно з'ясувати, чим захоплюється чоловік, ким працює і якого його положення в суспільстві. Найпростіше вибрати оригінальний подарунок на день народження коханому чоловікові. У цьому випадку жінка вже давно знає всі пристрасті та уподобання людини. Тому подарунок для коханого можна підготувати заздалегідь і просто чекати урочистого моменту.

А ось як бути якщо подарунок доводиться вибирати начальнику, колезі або другу? В такому випадку доведеться потрудитися. Необхідно уважно вивчити робочий стіл чоловіка, згадати його оповідання з життя і недавні подорожі. Якщо це начальник і особисту інформацію про себе він не поширює, то на допомогу прийдуть соціальні мережі.

Звичайно, не просто знайти ідеальний подарунок, але щира радість чоловіки коштує витрачених сил і часу. Що зазвичай дарують чоловікам

Найбільш звичним подарунком для чоловіка є бритвені набори. Цей подарунок став настільки банальна, що йому точно не зрадіють. Який подарунок подарувати чоловікові на день народження? Дорогий алкоголь. Відмінним подарунком для начальника і колеги стане елітний коньяк, віскі або бренді. Однак перед покупкою і врученням алкогольного напою слід дізнатися не страждає чоловік захворюванням, за якого йому заборонено вживати спитное. Справжні сигари. Якщо чоловік палить, то пачка сигар стане для нього гідним подарунком. Однак перед покупкою слід уточнити, чи не воліє він більше кальян або трубку. Може бути, сигари йому взагалі не сподобаються. Парфум. Дорогий аромат стане прекрасним подарунком. Однак необхідно дуже ретельно вивчити переваги іменинника, щоб задовольнити його смаки. Аксесуари для комп'ютера або мобільного телефону, новинки оргтехніки. Такий подарунок можна купити в залежності від уподобань іменинника і запланованої суми.

Щоб вибрати кращий подарунок чоловікові на день народження, в першу чергу необхідно визначити, яку суму можна витратити на покупку. Подарунок для любителів автомобілів

Якщо необхідно вибрати корисний подарунок чоловікові на день народження, враховуйте його інтереси та захоплення. Нижче розглянуті варіанти, які сподобаються автомобілістам.

Вони будуть раді отримати в подарунок ароматизатори, щітки-скребки, цікаві наклейки і теплі хутряні накидки на сидіння (особливо актуально для власників машин з шкіряним салоном). А набір зимової (річної) гуми приведе в захват навіть самого суворого начальника.

Якщо вас лякає асортимент всіх автомобільних засобів, то навіть у таких спеціалізованих магазинах можна придбати подарунковий сертифікат. Можна внести певну суму грошей, а іменинник самостійно купить все необхідне. Презент любителям полювання та риболовлі

Досить просто вибрати подарунок мисливцеві або рибаку. У спеціалізованих магазинах для полювання можна придбати: Набір посуду і флягу для походів. Легку і компактну меблі, зроблену із алюмінію. Намет. Каремати і спальні мішки. Туристичні набори.

Крім цього, відмінним подарунком мисливцеві стане спеціальний костюм головний убір, ліхтарик, сонячна батарея для зарядки гаджетів або ніж і запальничка з гравіюванням.

А ось любителів риболовлі обрадує: Багатофункціональний спінінг. Особливо міцні котушки з волосінню. Різноманітні рибальські примочки: воблери, приманки, насадки. Надувний човен.

Звичайно, останній предмет досить дорогий, і не кожен здатний знайти таку суму грошей. Тому можна зателефонувати друзям і все-таки здійснити мрію рибака-іменинника. У комплект до цього можна додати весла, насос. Подарунок спортсмену

Якщо чоловік любить кататися на велосипеді або його рідко можна зустріти без скейта, скутери, то йому можна вручити: Захисний одяг. Оригінальний рюкзак. Спеціальну пляшку для води. Модний кепку.

Крім цього, можна подарувати всілякі аксесуари для гаджетів. Якщо дівчина хоче зробити оригінальний подарунок коханому чоловікові на день народження, можна подарувати квитки в Париж. Так як саме тут проходить велогонка Тур де Франс. Ця поїздка запам'ятається обом, так як можна поєднати приємний відпочинок і захоплення коханої людини.

Любителю здорового способу життя нагоді: Сертифікат у фітнес-клуб. Абонемент в клуб скелелазіння або басейн. Сертифікат на стрибок з парашутом. Політ на вертольоті. Сплав по річці на байдарці.

Ексклюзивним подарунком на день народження для чоловіка, що стежить за своєю фігурою, стане сертифікат на кілька сеансів масажу.

А ось фанат певного виду спорту буде в захваті від квитка на матч улюбленої команди. Також знадобиться спортивна атрибутика: шарф, рукавиці, футболка, кепка. Однак необхідно бути уважним. Якщо чоловік - уболівальник «Спартака», то він навряд чи зрадіє, потрапивши в сектор вболівальників команди суперника. Що подарувати творчій людині

В цьому випадку вибрати презент нескладно. Якщо іменинник - творча людина, то найкращим подарунком на день народження стане квиток: на нову театральну виставу; виставку художника (бажано заздалегідь дізнатися, які жанри живопису воліє іменинник); концерт; будь-який інший світський захід.

А якщо ця подія проходить в іншому місті, то чоловік зможе провести справжній міні-відпустку на новому місці. Якщо він не трудоголік, то обов'язково зрадіє такій зміні обстановки. Оригінальні ідеї

Якщо хочеться підібрати ексклюзивний подарунок для чоловіка на: день народження, то можна зробити акцент на його незвичайності. Наприклад, самостійно розписати презент або зробити гравіювання у спеціалізованому місці. Така річ не залишить байдужим жодного чоловіка.

Існує незліченна кількість варіантів, залишається лише вкласти частинку душі і вибрати вподобаний: Кружка з фотографією вже не вражає. А ось якщо картинка буде змінюватися в залежності від температури, то це вже буде незвичайним подарунком. Календар з пам'ятними датами та фотографіями, розроблений жінкою самостійно. Наручний годинник з пам'ятної гравіюванням. Офісне крісло з незвичайним принтом на сидіння, фотографією або ім'ям іменинника. Іменні столові прилади. Банний халат, набір рушників з вишитою монограмою з ініціалів чоловіки. Такий подарунок оцінять і любителі домашнього затишку, та постійні відвідувачі лазні. Органайзер, блокнот із зображенням чоловіка на тлі бажаного пейзажу, будинки, автомобілі, яхти.

Зробити іменні подарунки для чоловіків на день народження дуже просто. Можна знайти спеціалізовану фірму, яка займається розробкою та виготовленням таких речей. Також можна витратити трохи часу і самостійно вивчити програму для створення макетів, а потім вже з готовими матеріалами піти в друкарню і роздрукувати. Подарунок, зроблений своїми руками

Оригінальний подарунок коханому чоловікові на день народження жінка може зробити самостійно. До таких презентів відносяться: Домашня стінгазета. Для її створення необхідний ватман, фотографії, ручки, фломастери, фарби і бажання порадувати близьку людину. До оформлення стінгазети можна залучити дітей, які внесуть частинку своєї душі створення подарунка для папи. Фотографія або колаж з фотографій. Стануть прекрасним нагадуванням про щасливих подіях життя. Також такий подарунок може прекрасно доповнити інтер'єр вітальні або інших кімнат у будинку. Якщо іменинник відрізняється особливою любов'ю до солодкого, то йому можна подарувати «солодку аптечку» - красиво прикрашену коробочку з різними смаколиками - або викласти солодощі у формі торта. Щоб порадувати свого чоловіка, жінка може подарувати йому «чекову книжку бажань». Це скріплені кольорові аркуші, на кожному з яких розташоване одне бажання. Його згодна виконати жінка в будь-який момент за пред'явленням листочка-чека. Кращим подарунком чоловікові на день народження стануть самостійно пов'язані вироби: шарфи, шапки, рукавиці, шкарпетки. А найсміливіші жінки можуть зв'язати пуловер або светр.

На додаток до цього можна влаштувати романтичну вечерю з улюбленими стравами, гарним оформленням і гарною музикою. Як вибрати подарунок для чоловіка, у якого все є

Забезпечений чоловік на перший погляд може мати все. Проте є речі, які сміливо можна назвати «витратним матеріалом». Хоча, насправді таким не є. Наприклад, парасольки дуже часто губляться. Їх можна забути в офісі, ресторані, транспорті, магазині. Тому навіть самому забезпеченій людині такий подарунок не завадить.

Найкращим подарунком такому чоловікові на день народження стане набір, що складається з кульковою і пір'яної ручки. Так як навіть найдорожче виріб для письма може протекти в самий невідповідний момент. А поблизу магазину може не виявитися. Презент для колеги або начальника

Дуже складно уявити картину, в якій хтось подає начальнику кімнатний квітка в горщику. Однак і в цьому питанні є виняток. Можна сміливо дарувати бонсай. Це рослина чудово доповнить будь-який інтер'єр робочого кабінету.

Фахівці відзначають, що чим вище статус керівника, тим трепетней він відноситься до дорогих речей: письмовим приладів; статуеткам; настільним годинах; барометрам; ретро-телефонами.

А такі звичайні предмети, як електрочайник, самовар, кавоварка, кілька чайних пар стануть прекрасними інструментами для швидкого частування ділових партнерів і контрагентів.

Якщо ваш колега ще не досяг високого становища і не має свого власного кабінету, йому завжди стане в нагоді хороша ручка.

Іменні подарунки для чоловіків на день народження можуть ощасливити кожного. Гравіювання роблять навіть на таких повсякденних предметах, як флешка. Сьогодні такі накопичувачі даних необхідні як професор університету, так і офісному співробітникові.

Вибрати і придбати гарний подарунок чоловікові на день народження зовсім не складно, головне проявити зовсім трохи фантазії. Завжди слід пам'ятати, що близькій людині не важливий подарунок, його більше радує турбота про нього. Автор: Федорова Вікторія 19 Вересня 2018



Категория: Мода