Що таке SW: повна свобода або розрив на паузі?


Опубликованно 19.09.2018 09:06

Що таке SW: повна свобода або розрив на паузі?

Ваш партнер пропонує вільні стосунки замість традиційних? І ви погоджуєтесь, тому що ще не відпустили минулий роман? А статус «вільних» стосунків вибрали як альтернативу. Або ваша сімейна шлюпка дала тріщини, а єдиним рішенням по порятунку шлюбу стала обопільна свобода? Для того щоб зважити всі плюси і мінуси такого вердикту, розберемося: SW - що це таке? Що таке sw?

SW – це вільні відносини між партнерами. Вони взаємно попередньо домовляються, що спілкування, спільний відпочинок, інтимні стосунки з іншими хлопцями/дівчатами цілком припустимі. При цьому такий формат відносин не передбачає сцен ревнощів, брехні і претензій до партнера.

Що таке SW-відносини? Чоловіки і жінки не будують планів відносно один одного. Кожен з них живе своїм життям. Партнери не прив'язуються один до одного, а насолоджуються тим, що не посягають на свободу своєї половинки. Вільні насправді стосунки?

Найчастіше до такого формату відносин вдаються молоді закохані пари. Багато психологи кажуть, що до них за допомогою звертаються жертви SW. Чоловіки шукають розради в кабінеті психолога після того, як їх половинка пішла до більш серйозно настроєний чоловікові. А втомлені від ревнощів «вільні» жінки просять психолога підняти самооцінку і допомогти знову знайти бажання побудувати сім'ю. Психологи стверджують, що вільні відносини короткочасні.

Що таке SW-відносини чоловіка і жінки? Зі змістом ми розібралися. Уточнимо: партнери лише спочатку ставляться серйозно до такого формату, але незабаром вже самі не вважають за потрібне додавати приставку «відносини». Залишаються просто «вільними».

Багато хто так звані жертви SW швидко заплутуються в собі. Адже випадковий секс двох людей, які познайомилися в нічному клубі і прокинулись разом у ліжку, апріорі не можна назвати відносинами.

Навіть вільну пару пов'язують якісь зобов'язання. Звичайно, в даному випадку не маючи на увазі вірність. Правила вільних відносин

Як і в традиційному понятті відносин, у вільних теж є свої правила. Повага. Партнери не повинні забувати, що люблять один одного. Як це ні парадоксально, але головне завдання обох - не встановлювати рекорд по випадкових інтимних зв'язків. Мета таких відносин – гармонія. Партнер – у пріоритеті. Незважаючи на те, що ви обидва дозволяєте собі близькість з іншими людьми, один у одного ви повинні стояти на першому місці. Якщо дівчині терміново потрібно бачити свого чоловіка, то він повинен відкласти всі свої справи і коханок і примчать. Аналогічне умова і до дівчини.

Бути готовим «ділити» партнера. Обидва повинні розуміти, що таке SW. В першу чергу це як би офіційний дозвіл на інтимний зв'язок з кимось ще.

Не кожен готовий прийняти такі вільні стосунки. Сексвайф = SW

Фізична зрада для класичного уявлення про сім'ю неприпустима. А якщо говорити в ключі вільних відносин? Тоді секс можливий і з іншими партнерами. Проте є таке поняття, як сексвайф. Це заміжня жінка, яка добровільно вступає в статевий акт з одним або кількома чоловіками за згодою чоловіка. Це одна з варіацій SW. У сексвайфе є кілька класифікацій відносин: статевий акт відбувається в присутності чоловіка; інтимна зв'язок припускає участь обох партнерів (груповий секс, ЧЖЧ, ЖЧЖ та ін); жінка ходить на інтимні зустрічі, надаючи чоловікові «звіт», «докази про виконану роботу».

Відкриті SW-відносини підійдуть не кожному. Дозволена зрада може викликати нові емоції, але і в підсумку зруйнувати сім'ю. Переваги

Для детального розуміння, що таке SW, розглянемо ряд переваг таких відносин. А саме: Необтяжених – у таких відносинах ніхто нікому нічого не повинен. Тому припинити їх можна в будь-який зручний момент. Можливо, саме з цієї причини вільні стосунки можуть тривати десятками років. Лише залишається відкритим питання в їх якості. Без рамок – SW-відносинах не потрібно ставити умови партнеру або заганяти його в рамки. Наприклад, через 3 роки в такий-то день ти повинен зробити мені пропозицію руки і серця. В рамках такого формату відносин це неприйнятно і нерозумно. Немає залежності – у вільних стосунках немає ревнощів, болю, «любовного рабства», обману, зради. Багато подружні пари, які змінюють свій формат відносин на вільні, привносять новизну, адреналін і навіть авантюризм у свій шлюб. Сім'я, побудована на таких принципах, від нудьги і щоденності точно не розпадеться.

Заборонений плід завжди солодкий. Часто буває так: дівчина погодилася на вільні стосунки, а партнер перехотілося йти наліво. І це цілком зрозуміло. Все заборонене стає заповітним. А коли зникає заборона, бажане втрачає колишню привабливість. Чи є недоліки у SW?

Відносини SW - що це таке в ключі недоліків? Розглянемо більш докладно. У такому форматі відносин поняття «любов» і «секс» чітко розділяються. Обидва партнери розуміють, що інтимний зв'язок може бути з ким завгодно. А от кохати – лише одного (свого партнера). Зрада в таких відносинах приймається спокійно, без пред'явлення претензій. Багатьом статус вільних відносин здається аморальним. Тому, якщо ви вирішили бути в таких відносинах, то приготуйтеся заздалегідь до косим поглядам. Стосунки у форматі SW - що це? Це ідеальний варіант для молодих людей, які не готові до створення сім'ї і народження дітей. Статус вільних відносин передбачає особливий психологічний настрій і моральну підготовку. Побороти в собі почуття ревнощів, відчуття власності дуже складно. Багатьом це навіть не під силу. Ці емоції закладені на генетичному рівні.

Партнери часто прикриваються особливим статусом відносин, щоб уникнути відповідальності. Дізнатися про наміри свого партеру потрібно заздалегідь і детально.

Що таке SW? З одного боку – повна свобода, а з іншого – перекроювання своїх принципів і ризик втратити кохану людину. Варто вирішуватися на такі відносини? Вирішувати вам.

Однак і шлюб у традиційному розумінні не повинен виключати свободу вибору (посиденьки з друзями, відпустку, дівич-вечір/мальчишник і т. д.). Головне, щоб все було в межах розумного і з згоди другої половинки. Тоді відносини будуть гармонійними і щасливими! Автор: Лілія Чуяс 18 Вересня, 2018



Категория: Отношения