Хлопець мене не хоче: симптоми, причини відсутності бажання, як почати розмову, сексуальні проблеми, розлад у стосунках, поради та рекомендації психологів


Опубликованно 18.09.2018 23:19

Хлопець мене не хоче: симптоми, причини відсутності бажання, як почати розмову, сексуальні проблеми, розлад у стосунках, поради та рекомендації психологів

Для створення міцних відносин з молодою людиною потрібно враховувати всі аспекти. Одного кохання, ніжних слів і взаєморозуміння буде мало, якщо сексуальне життя пари складається належним чином. В такі моменти дівчина запитує у самої себе: "Чому хлопець мене не хоче?" Щоб вирішити проблему з відсутністю бажання, потрібно розібратися в її причинах і ознайомитися з методами, що допомагають повернути відносинам колишню пристрасть. Ознаки відсутності сексуального бажання

Щоб зрозуміти, чи дійсно ця проблема є у відносинах, вам необхідно прослідкувати за змінами, які відбулися з молодою людиною. Якщо хлопець каже, що не хоче сексу, схвильованість дівчини з цього приводу зрозуміла. Але не кожен партнер буде прямо розповідати про свої проблеми в інтимному житті і ділитися ними зі своєю другою половинкою. Можна здогадатися, що в сексуальному плані є проблема, якщо звернути увагу на наступні ознаки: Партнер стає менш зацікавленим під час інтимної близькості. Чоловік знервований і неохоче йде на контакт в ліжку. Він не отримує задоволення від процесу. Після сексу хлопець перебуває у поганому настрої або відразу засинає, не сказавши партнерці навіть кілька приємних слів.

З віком чоловіки, як і жінки, стають не такими активними в сексуальному житті. Це вважається нормальним явищем. Якщо ви в шлюбі вже багато років, немає причин для паніки, коли чоловік перестав приділяти інтимній стороні відносин величезну увагу. Якщо ж ваша пара тільки утворилася, а ви вже говорите собі: "Хлопець мене не хоче", варто почати розбиратися в причинах такої поведінки.

Пошук причин у собі

Коли чоловік зустрічає свою другу половинку і закохується, він постійно відчуває бажання. Якщо дівчина з часом втрачає ту форму, яка була бажана для партнера, він може поміняти своє ставлення до неї.

Але справа стосується не тільки зовнішності і фігури дами. Часом поведінку представниць прекрасної статі може порушити сексуальне життя пари. Якщо дівчина зауважує, що хлопець не хоче займатися сексом, їй варто переглянути власну поведінку в ліжку. Можливо, вона не виявляє своє бажання, приділяє партнеру занадто мало ласки і ніжності.

Якщо хлопець не бачить, що дівчина отримує задоволення від процесу, він не буде зацікавлений в ньому належним чином.

Якщо дівчина вважає, що секс потрібен лише представникам сильної статі, і не намагається спокушати свого чоловіка, це може викликати в ньому відсутність інтересу. Але не варто засмучуватися і говорити собі: "Хлопець не хоче мене, тому що я недостатньо сексуальна". Існують і інші причини відсутності бажання, які не залежать від поведінки і зовнішніх даних партнерки.

Низький рівень тестостерону

Цю проблему можна вирішити, провівши консультації з лікарем. Аби самостійно визначити, що у чоловіка низький рівень тестостерону, варто звернути увагу на його самопочуття. На цю проблему вказують такі симптоми: постійна втома, відсутність інтересу до сексу, безпричинна втрата ваги, проблеми з ерекцією, поганий настрій.

Якщо ви не знаєте, чому хлопець не хоче сексу, якщо помічаєте за ним вищеописані симптоми, варто звернутися за допомогою до фахівця. Стреси на роботі

У сучасному світі людина постійно потрапляє в стресові ситуації. Особливо це стосується чоловіків, які старанно працюють і всіма силами намагаються просуватися по кар'єрних сходах. Навантаження на роботі приводять до нервової напруги, а воно стає причиною проблем в інтимному житті.

Низький рівень заробітку, незадоволеність своєю посадою і незадовільне економічне становище здатні зробити з пристрасного партнера незадоволеного і байдужої близькості до хлопця. У такій ситуації дівчині необхідно відвернути хлопця від проблем, зайняти його більш приємними справами. Наприклад, приготувати романтичну вечерю з використанням свічок, прогулятися по красивій вулиці, відвідати його улюблений заклад. Це не тільки зміцнить стосунки, але і розслабить чоловіка. Тоді більше не доведеться запитувати себе: "Чому хлопець мене не хоче?" Невпевненість у собі

Чоловіки, як і жінки, можуть мати занижену самооцінку. Якщо дівчина постійно говорить своєму партнеру, що вона незадоволена ним у ліжку, він починає відчувати себе невпевнено, що робить його менш активним в інтимному плані. Хлопець не хоче займатися сексом з жінкою, яка не цінує його старань, а лише вселяє невпевненість в його силах. Така поведінка здатна не тільки позбавити відносини пристрасті, але і зруйнувати їх повністю. Якщо дівчина розуміє, що чоловік не завжди гарний у ліжку, їй варто м'яко і ніжно підказати, що потрібно зробити, але не пред'являти претензії в грубій формі.

Якщо ви тільки почали стосунки зі своїм партнером, а ви вже помічаєте, що він не хоче мати з вами інтимний зв'язок, можливо, справа у минулому невдалому досвіді. Хлопець не хоче сексу після минулих відносин, в яких він відчував тиск з боку дівчини або не зміг проявити себе. У цій ситуації варто проявити всю ніжність і розуміння, на які ви здатні, дати партнерові час зрозуміти, що минулі відносини залишилися позаду.

Стан здоров'я

Деякі ліки здатні зробити чоловіка менш активним у ліжку через зниження лібідо. Це може бути однією з можливих причин відсутності бажання. Дізнайтеся у свого партнера, які він приймає препарати в даний момент, прочитайте інструкцію, ознайомтеся з їх впливом на гормональний фон. Якщо хлопець не хоче сексу з цієї причини, варто звернутися до лікаря і підібрати інше ліки.

Є різниця між відсутністю сексуального бажання і проблемами з ерекцією. Якщо чоловік просто не налаштований на секс, можливо, його думки зайняті проблемами або іншими справами. Коли він відчуває фізичне нездужання, що виявляється у відсутності ерекції або зниженому лібідо, йому необхідно звернутися до лікаря, а не займатися самолікуванням.

Якщо ви помітили, що у вашій інтимного життя з'явилися проблеми, необхідно поділитися переживаннями з партнером, щоб разом почати їх вирішувати.

Як почати розмову

Перед тим як розповісти партнерові про те, що вас не влаштовує, варто пересвідчитися, чи готовий він до цього. Розмову, розпочату в невідповідний момент, коли чоловік знервований або втомився після важкого трудового дня, не дасть належного результату, а тільки сильніше засмутить чоловіка, у якого і без того багато переживань.

Добре проведіть час разом, поговоріть про щось відверненому. Тільки після цього переходьте до суті проблеми. Партнер повинен розуміти, що ви стурбовані цією стороною відносин, а не хочете сказати, що більше не сприймаєте його як коханця. Налаштуйте його на діалог. Тільки після цього говорите про проблеми.

Якщо ви припускаєте, чому чоловік не хоче інтимної близькості, не варто відразу повідомляти йому про свої здогади. Можливо, причини полягають в іншому. Проявивши належне розуміння, ви налаштуєте партнера на щиру розмову.

Як допомогти партнеру повернути пристрасть в інтимні стосунки

Коли розмова відбулася і виявлено причини, потрібно переходити до вирішення проблеми.

Якщо в ході бесіди ви дізнаєтеся, що чоловік відчуває нездужання, яке і заважає заняття сексом, не намагайтеся тиснути на нього і не розпитувати зайвого. Деякі речі він не зможе розповісти навіть найбільш близькою жінці. Рішення проблеми краще довірити фахівцеві. Розкажіть чоловікові, що ви схвильовані станом його здоров'я, після чого ненав'язливо і м'яко переконайте відвідати лікаря.

Коли проблема полягає в стані здоров'я, допоможе фахівець. А що робити, якщо хлопець не хоче сексу, тому що більше не відчуває сексуального потягу до своєї коханої? В такій ситуації не потрібно ображатися і відразу переривати відносини. Можна спробувати змінити ситуацію. Почати необхідно з себе.

Частіше одягайся в гарний одяг, навіть якщо не збираєтеся виходити з дому. Старий домашній халат дуже зручний для прибирання або приготування їжі. Але про яке сексуальне бажання може йти мова, якщо дівчина не доглядає за собою?

Спокушайте свого чоловіка навіть після довгих років шлюбу. Ходіть разом на побачення, кокетуйте, пробудити в ньому ті почуття, які він відчував при першій вашій зустрічі.

Рекомендації психологів

Фахівці радять жінкам не проявляти дратівливість, якщо чоловік не завжди готовий до сексу. Невдоволення жінки інтимною стороною відносин сильно б'є по самооцінки її партнера, з-за чого він лише сильніше замикається, почуває себе невпевнено.

Згідно думку психологів, причини відсутності бажання у чоловіка можуть полягати в образи на свою другу половинку. Можливо, в парі стався конфлікт, який не був вирішений.

З часом він забувається, але чоловік продовжує відчувати образу і напруга, коли спілкується зі своєю коханою. В такому випадку можна відвідати сімейного психолога і разом з фахівцем розібратися в проблемі.

Коли жінка не задовольняє потреби чоловіка в сексуальному плані, він втрачає інтерес до цієї стороні відносин. Їх пара може зберегтися, вони можуть продовжувати спілкуватися і любити один одного, але секс вже не приваблює чоловіка. У такій ситуації жінці потрібно вчитися бути більш розкутою і враховувати побажання партнера. Автор: Юлія Шишкіна 18 Вересня, 2018



Категория: Отношения