Опис ерогенних зон чоловіка-Рака


Опубликованно 16.09.2018 10:33

Опис ерогенних зон чоловіка-Рака

У кожної людини є певні точки на тілі, при впливі на які він починає порушуватися і отримувати задоволення. Існує думка, що можна знайти ерогенні зони по зодіаку, і у кожного вони різні. Також у чоловіків і жінок існують відмінності в чутливості точок. Коли народжуються Раки?

Рак – це найбільш чутливий знак, бо він знаходиться під заступництвом Місяця. Чоловік, який народився в період з 22 червня по 22 липня, відноситься саме до цього знаку зодіаку. Ці люди – чутливі натури, тому їх дуже легко порушити. Навіть простий стимуляцією можна розпалити в них пристрасний вогонь. У цій статті розглянемо, які ерогенні зони у чоловіка-Рака і як їх знайти.

Трохи про Раків

Ці люди дуже люблять романтику, дотики, обійми і поцілунки. Навколишню дійсність Раки сприймають допомогою своїх емоцій, тому вони дуже ніжні, трохи невпевнені і сором'язливі. Домогтися їхньої довіри непросто, тому як ці люди повинні спочатку добре дізнатися людину, яка перебуває з ними поруч.

Кар'єру Раки ставлять на останнє місце після почуттів, друзів і сім'ї. Людина, народжена під цим знаком, буде вірити в любов і тривалий час шукати її. В сексуальне взаємодія Раки вступають тільки з тим, кого вони впевнені. Шлях до серця Раку

Люди цього знака — дуже романтична натура з багатим внутрішнім світом. Своє перше побачення вони воліють проводити в затишній обстановці, в якому-небудь кафе або ресторані, з смачною вечерею при свічках і боязкими дотиками в процесі душевної бесіди. Щоб розслабитися, їм необхідно випити трохи алкоголю, тоді вони почнуть поступово відкриватися партнеру.

Людині, яка хоче побудувати відносини з Раком, необхідно набратися терпіння, уважно слухати співрозмовника, часто посміхатися і намагатися не ображати його почуття.

Представника цього знака зодіаку потрібен такий же романтик, як і він сам, партнер, який зможе забезпечувати йому спокій, затишок і душевне тепло. На пошук чоловіка або дружини Раки витрачають дуже багато часу. Голова

Які є ерогенні зони у Раку? Голова. Представникам цього знаку зодіаку за душі масаж даної частини тіла. Більше того, вони сходять з розуму, коли в процесі інтимної близькості проводять руками по їх голові. Наприклад, дівчина може запускати пальці у волосся Раку, якщо, звичайно, вони є. Вуха

Другий спосіб доставити такому чоловікові справжнє задоволення – це попестити його вуха кінчиками пальців, посмоктати мочки губами, цілувати і лоскотати їх.

Чоловіки цього знака зодіаку по достоїнству оцінюють жіночі ласки. Вони просто страшенно люблять увагу з боку протилежної статі, а особливо інтимні дотику.

Якщо ерогенні зони у чоловіків слугують сильним збудливим фактором, то для жінок одних тільки ласк недостатньо. Їм потрібна ще емоційна налаштованість на інтимну близькість, щоб зуміти розслабитися. Груди

Ерогенні зони на тілі Раку починаються в області грудей, яка є чутливою як у чоловіків, так і у жінок цього знака. Ерогенні зони чоловіка – його соски. Для їх стимулювання дівчина може покусувати їх зубами, але дуже обережно, легко і ніжно.

Як ще може впливати дівчина на ерогенні зони чоловіка-Рака? Можна робити ніжний масаж грудей кінчиками пальців - погладжувати, розтирати. Також Ракам подобається, коли партнерка акуратно покручує їх сосок великим і вказівним пальцями, немов гвинтик для заводу годин. Навіть на пізньому етапі прелюдії ніжне потягування соска доставить додаткове задоволення.

Ще одна порада партнеркам Раку. Щоб збудити чоловіка, проведіть рукою над його грудьми, ледь торкаючись до шкіри. Волосся на тілі партнера піднімуться як би для того, щоб торкнутися ваших пальців. Продовжуючи вчиняти такі дії, ви приведете чоловіка в сильне збудження.

Чутлива зона в області шиї, ключиць

Ще одна ерогенна область у Раків - це шия. Якщо партнерка трохи поласкает її язичком, то може сподіватися на бурхливу ніч, яку подарує чоловік, народжений під цим знаком зодіаку. Рак просто мліє, коли доторкаються до його шиї, ніжно покривають її поцілунками.

Область ключиць також є ерогенною. Її теж не можна залишати без уваги, можна обережно погладжувати, ніжно пестити язиком. Чутливі зони в області ніг

Які ще є ерогенні зони у чоловіка-Рака? Це стопи. Їх масаж підносить представника сильної статі на вершину блаженства, приносить неймовірну насолоду. Те ж саме відбувається, коли партнерка погладжує йому пальці ніг. Ця область також є чутливою. Потрібно акуратно і ніжно її стимулювати, це принесе чоловікові-Раку величезне задоволення. Як робити масаж стоп чоловікові-Раку?

Такий масаж діє на представника цього знака зодіаку збудливо. До того ж благотворно впливає на стан здоров'я. Це помічено лікарями давнини.

Перед масажем необхідно провести невелику підготовку. Потрібно ароматичне масло або молочко. Можливо, що також знадобляться пір'їнка, хутряна рукавичка, шовковий шарф і інші атрибути, за допомогою яких можна провести вечір незабутньо. Потім дівчині слід включити легку повільну музику і приглушити світло. Попередньо чоловікові краще розпарити ноги у ванні або в ємності з теплою ароматною водою, після чого його партнерка може приступати до масажу стоп.

Потрібно розтерти стопу чоловіки, далі великими пальцями потрібно натиснути на подушечки пальців ніг. Після цього слід робити кругові рухи по всій стопі, починаючи від пальців до п'яти. Можна використовувати в цій справі навіть дерев'яну щітку, кілька разів пройтися нею по стопах. Пальцями рук потрібно пощипати стопи, після чого гарненько розім'яти їх. Для більш інтенсивного впливу і кращого розігріву на руки рекомендується надіти хутряні рукавички.

Після того як стопи розігріються і порозовеют, можна переходити до більш ніжним маніпуляціям, починаючи з погладжування стоп долоньками. Потім кісточками пальців потрібно пройтися уздовж всієї підошви, починаючи від пальців у напрямку до п'яти. Рухи повинні бути енергійними. Завдяки такому масажу зникне м'язове напруження, а коханий чоловік-Рак відчує приємну солодку тремтіння у всьому тілі. Чоловік-Рак. Що важливо знати про нього?

Цих хлопців дуже люблять жінки, незважаючи на те, що до мачо їм далеко. Приваблюють представниць протилежної статі Раки своєю романтичною натурою і прагненням до створення сім'ї.

Стосунки з дівчатами для Раків – це дуже серйозний крок, тож легкого роману з ними не вийде. Ці чоловіки дуже віддані своїй другій половинці, від неї вони хочуть отримувати те ж саме.

Представники такого знака зодіаку дуже цінують сім'ю і домашній затишок. Це для них святе місце, де їх люблять, цінують, чекають. Якщо багато вкладає у відносини і віддає свою любов і теплоту чоловік-Рак не отримує відповідної реакції від жінки, то він досить швидко розчаровується в ній і вимагає розриву. Секс для чоловіка-Рака

Перед тим як чоловік цього знака вступить в інтимну близькість з жінкою, він повинен перейнятися до неї довірою. Отже, до випадкових зв'язків Рак відноситься недовірливо.

Такі чоловіки люблять грати з жіночим тілом, ніби вивчаючи його, а партнерка повинна допомагати, розповідати, що вона відчуває в той чи інший момент. Якщо вона цього не робить, то Рак може швидко розчаруватися в ній і охолонути.

Жінка повинна прислухатися до чоловіка в сексі і виконувати його прохання, тоді вона зазнає неймовірне задоволення, як і він сам. Для Раку дуже значний момент прелюдії перед інтимною близькістю. Дуже важливо, щоб жінка знала ерогенні зони чоловіка-Рака і могла правильно впливати на них. А якщо вдасться його порушити, то він здатний творити самі незвичайні речі в ліжку, зможе довести свою партнерку до оргазму за допомогою ласк її статевих губ. Після кожного сексу чоловік-Рак запам'ятовує ті моменти, коли жінці було добре, і прагне повторити їх в наступний раз.

Варто відзначити, що це єдиний знак зодіаку, який так бурхливо реагує на дотики. Він любить водити своїм статевим органом по тілу партнерки, відчуваючи при цьому сильне збудження. Але таке буває нечасто, тому як Рак – прихильник традиційної пози, яка також приносить йому справжнє задоволення. Невеликий висновок

Ми розібралися, де ерогенні зони у хлопців-Раків. Чоловіків цього знака зодіаку залучають справжні людські почуття. Вони люблять дотики і ласки. Порушити їх нескладно, головне – знати ерогенні зони Раку. Останні ми назвали в нашій статті. Автор: Кіра Ифеевская 16 Вересня 2018



Категория: Отношения