Ліки для ерекції: список, рейтинг, склад, інструкція по застосуванню


Опубликованно 15.09.2018 01:26

Ліки для ерекції: список, рейтинг, склад, інструкція по застосуванню

Сексуальна активність – невід'ємна і важлива частина життя кожної людини. За статистикою, кожен п'ятий чоловік має сексуальні розлади. Медицина щодня розробляє нові препарати для стабілізації та посилення потенції. У цій статті ви знайдете рейтинг ліків для ерекції, а також докладний опис компонентів, що входять до складу препаратів. Знайдете інструкцію застосування таблеток, а також їх середню вартість в аптеках. Як підібрати препарат для потенції?

Порушення потенції вважається досить делікатною проблемою в колі чоловіків, тому її прийнято вирішувати самостійно, не вдаючись до допомоги фахівця. Консультація медичного працівника, зрозуміло, допоможе краще розібратися в проблемі, якщо у вас немає такої можливості, то підбирати препарат необхідно в залежності від бажаного ефекту та існуючої проблеми. Лікарські засоби, що підвищують потенцію, підрозділяються на кілька видів залежно від діючої речовини: На основі кантаридина. Дана речовина є синтетичним замінником шпанської мушки. У великих кількостях екстракт вважається сильною отрутою, однак розведене речовина сприяє стимулювання ерекції. З йохимбином. Алкалоїд видобувається з кори дерева йохимбе. Цей натуральний компонент здатний не тільки покращити статеву функцію, але і збільшити сексуальний потяг. Засіб володіє комплексним тонізуючу дію, не має ніяких побічних явищ. На основі варденафілу. Діюча речовина від імпотенції було отримано синтетичним способом. Препарати з варденафилом помітно стабілізують ерекцію, практично не володіють побічними ефектами.

Пам'ятайте про те, що ліки для поліпшення ерекції можуть містити у своєму складі різні алергени, тому варто звернути особливу увагу на склад препаратів людям, що страждають від постійного висипання на шкірі або астми. З іншими побічними ефектами лікарських засобів можна ознайомитись в інструкції, яка додається до медикаменту. Рейтинг препаратів

Нижче ви знайдете список ліків для підвищення ерекції, які не тільки підвищують статевий потяг і стимулюють активність, але і подовжують час самого акту. Враховуючи той факт, що існує величезна безліч причин статевого безсилля, наприклад, тривале утримання, хронічні захворювання, пухлини, вік, лікування повинно мати індивідуальний характер. Ось топ самих популярних і ефективних ліків для ерекції: "Віагра". Засіб лише впливає на природне збудження, стимулюючи ерекцію. Термін дії індивідуальна в залежності від віку або захворювання. "Сіаліс". Більш дешевий аналог попереднього препарату. Стимулює тільки ерекцію. Головною перевагою засобу є те, що воно почне діяти лише через 15 хвилин після прийому. "Льовітра". Діє точно так само, як і два попередніх засоби. Особливість препарату полягає в тому, що його можна приймати разом з алкоголем. "Зидена". Бюджетний варіант ліки для посилення ерекції. Засіб починає діяти через 20 хвилин після прийому всередину, ефект спостерігається протягом 24 годин. "Прилиджи" - ефективний пролонгатор статевого акту, засіб здатне збільшити час ерекції приблизно в 3-4 рази. "Йохімбін". Посилює лібідо і безпосередньо впливає на сексуальний потяг. Препарат приймається протягом певного курсу.

Варто відзначити, що даний рейтинг включає в себе не всі відомі ліки. У Росії можна знайти багато дешевих аналогів, які не поступаються їм в ефективності, не викликають ніяких побічних реакцій. Далі розберемо такі лікарські засоби більш докладно, звернувши увагу на склад і на інструкцію по застосуванню. "Мукуна Пекуча"

Дія даного порошку буде помітно вже в перші години після прийому. Використовується не тільки при слабкому лібідо і імпотенції, але і безпліддя, а також при передчасному сім'явиверганні. Препарат сприяє нормалізації кровообігу в чоловічому статевому органі, що помітно підвищує його стійкість. Ліки, що покращує ерекцію, розкріпачує чоловіка, надаючи йому впевненості, збільшуючи витривалість під час статевого акту.

У складі порошку містить L-аргінін – засіб, що відповідає за вироблення інсуліну і тестостерону, відновлюючий функціонал і працездатність статевої системи. Поєднання з екстрактом дерева йохимбе посилює потяг до представниць прекрасної статі. Вважається одним з найбільш популярних природних афродизіаків.

Даний медикамент приймається у вигляді розчину. Для приготування потрібно залити один пакетик препарату склянкою теплої води. Розчин приймається всередину по одній чайній ложці три рази в добу або за півгодини до статевого акту. У профілактичних цілях приймається не довше одного місяця.

Перевага препарату полягає в його натуральній основі, а також у тому, що він нормалізує сон. До того ж, він не має жодних протипоказань і побічних ефектів. Вартість однієї упаковки знаходиться в районі 1000 рублів. "Чоловіча сила"

Задумалися над тим, яке ліки для ерекції краще? Варто звернути увагу на даний препарат, виготовлений на основі рослинних афродизіаків. Буде корисний для стимуляції і відновлення статевої активності, збільшує можливості чоловіка в ліжку. Препарат пробуджує лібідо, від чого інтимний контакт стає більш емоційним і яскравим. Підійде кавалеру будь-якої вікової категорії.

Найсильнішим діючою речовиною даного препарату вважається корінь імбиру, який впливає на статеву систему в позитивну сторону. Лікарський засіб зміцнює ерекцію і покращує фізичні можливості чоловіка, сприяє виробленню тестостерону в організмі.

Таблетки необхідно приймати один раз на добу, за винятком деяких ситуацій, коли чоловіче здоров'я сильно запущено. Терапевтичний курс триває не більше 1,5 місяця. Після двотижневої перерви можна поновити прийом ліки в лікувальних цілях.

Препарат дозволяється приймати чоловікам будь-якого віку. У його складі знаходяться лише натуральні компоненти, тому він не викликає звикання і алергії. Вартість в аптеках складає близько 500 рублів. "Вімакс"

Ще одне ліки для лікування ерекції. Рекомендується чоловікам, які страждають від вікового зниження лібідо, еректильна дисфункція, а також при малих кількостях вироблення насіння в організмі. Препарат відновлює ерекцію, роблячи злягання більш яскравим і незабутнім, практично повністю виключає ризик осічок під час статевого акту.

У складі лише натуральні компоненти. Витяжка з женьшеню – головне активна речовина лікарського засобу, що підсилює метаболічні процеси. Гінгко білоба – друге активна речовина препарату, що сприяє стабілізації кровообігу в області паху і малому тазі.

Для тривалого та якісного результату необхідно приймати препарат по одній капсулі два рази на день. Бажані зміни в організмі настануть приблизно через 6 тижнів після першого прийому. Препарат рекомендується вживати під час прийому їжі, запиваючи водою.

Даний засіб є досить ефективним, якщо пройти повний курс лікування. Однак і ціна є відповідною. Вартість однієї упаковки варіюється від 2600 до 10000 рублів залежно від її розміру. Ero Force

Пролонгирующая натуральна біодобавка для чоловіків. Буде особливо корисна при ранньому сім'явиверганні, гормональних порушеннях, еректильної дисфункції і низькому лібідо. Призначається при лікуванні простатиту, а також здатна зупинити розвиток ракових клітин. Знижує чутливість головки "бойового знаряддя" у чоловіків.

Ліки для ерекції складається з кореня женьшеню, сприяє збільшення в кілька разів секреції насіння і тестостерону, і витяжки плодів карликової пальми, які відповідають за пробудження лібідо. Всі компоненти є натуральними, тому прийом препарату є максимально безпечним.

Вживається по одній капсулі в день або за 25 хвилин до статевого акту. Термін дії становить близько 24-х годин. Рекомендується курсове місячне лікування.

Препарат не дає побічних ефектів, не викликає звикання, не має протипоказань. Навіть алергіки можуть приймати його, не боячись за своє здоров'я. Ціна за одну упаковку лікарського засобу становить 1000 рублів. "Вука-Вука"

Даний препарат належить до біологічно активним добавкам. Підійде для кавалерів з низьким лібідо і слабкими еректильною функціями. Активно використовується при лікуванні безпліддя, сприяє секреції тестостерону в організмі. Застосовується в профілактичних цілях, попереджаючи розвиток найпоширеніших чоловічих захворювань.

У складі препарату міститься лактоза, а також витяжка з африканських цілющих рослин, яка допомагає відновити роботу статевої системи, запобігає передчасне завершення статевого акту.

Препарат приймається разом з їжею по дві таблетки на день. Курс прийому триває не більше місяця. Якщо ж препарат був куплений в капсулах, то цей термін скорочується вдвічі. Для отримання стимулюючого ефекту, дозволяється випити одразу 5 таблеток за кілька годин до статевого акту.

Не має протипоказань, але алергікам, які не переносять лактозу, варто утриматися від прийому біологічно активної добавки. Вартість однієї упаковки такого засобу становить приблизно 1300 рублів. "Ловелас"

Ще одне ліки від слабкої ерекції, яке здатне вирішити навіть самі запущені проблеми, пов'язані з імпотенцією. Медикамент посилює статевий потяг чоловіка, а також вирішує багато проблем із сечостатевою системою. Використовується в якості допоміжного засобу при лікуванні простатиту. Препарат тонізує судини, а також збільшує витривалість чоловіка під час інтимної близькості, знімає втому після тривалих навантажень. "Ловелас" також має протизапальну дію при різних захворюваннях чоловічих.

До складу препарату входить китайський кордицепс і інші лікарські рослини, а також магнію стеарат, сприятливо впливає на кровоносну систему в області тазу і паху.

Ліки вживається по одній капсулі три рази на день. Курс прийому в лікувальних цілях триває не більше двох тижнів. Чоловікам, які страждають від серцево-судинних захворювань, а також особам молодше 18 років краще утриматися від прийому даного препарату. Вартість однієї упаковки на 2018 рік складає приблизно 900 рублів. "Маджик Стафф форте"

Одне з найкращих ліків для ерекції. Підійде кавалерам з самими різними розладами статевих функцій. Посилює фертильність людини, покращує роботу інтимного органу. Засіб допомагає в кілька разів збільшити час статевого акту, а також комплексно діє на всю сечостатеву систему. Надає тонізуючу дію на організм.

До складу препарату входить витяжка тваринного походження, що отримується з рогів плямистого оленя. Саме вона відповідає за пробудження статевого потягу і витривалість організму. Також є декілька аналогів андрогену – чоловічого статевого гормону. Лікарський засіб містить у своєму складі корінь женьшеню, який також широко відомий в плані відновлення як чоловічого, так і жіночого статевого здоров'я.

Препарат приймається протягом двотижневого курсу по одній таблетці в день. Для отримання стимулюючого ефекту необхідно вжити подвійну дозу під час прийому їжі. Зробити це потрібно за годину до злягання.

Ліки не має протипоказань і побічними ефектами. Ціна в аптеках за одну упаковку знаходиться в районі 2200 рублів. "Эректогенон"

Ліки для ерекції знижує ризик передчасного завершення статевого акту, стимулює кровообіг в малому тазі, збільшує лібідо. Також препарат заспокоює нервову систему, надає загальнозміцнюючу дію на весь організм. Зміцнює і відновлює сечостатеву систему.

Засіб складається з натуральних природних інгредієнтів і вітамінів. У складі знаходиться екстракт женьшеню, а також селен – речовина, що відновлює статеве здоров'я і стимулює статевий потяг чоловіка. Реакція на такий препарат буде триматися досить довго, а вилікувані проблеми навряд чи повернуться.

Препарат приймається по одній капсулі на добу. Для стимулювання статевого органу необхідно прийняти подвійну дозу за півгодини до статевого акту. Курс прийому триває протягом місяця. При необхідності цей термін може бути продовжений, але тільки після консультації з фахівцем.

Не має побічних ефектів і протипоказань. Ціна за одну упаковку, якої повинно вистачити майже на місяць, становить 1500 рублів. Yarsagumba Forte

Які ліки підвищує ерекцію, а також сприяє активного статевого життя? Зверніть увагу на препарат під назвою Yarsagumba Forte, який надає комплексну дію на сечостатеву систему, помітно підсилює приплив крові в статевий орган і малий таз.

Препарат містить у своєму складі речовину з однойменною назвою ярсагумба – непоганий стимулятор, який нормалізує баланс гормонів в організмі і збільшує його працездатність. Джерелом енергії служить таурин, а до нормалізації судинної системи призводить екстракт карликової сосни. Ліки для поліпшення ерекції не містить у своєму складі синтетичних компонентів.

Препарат приймається по одній капсулі три рази на день разом з їжею. Курсова терапія триває не більше одного місяця. Лікарський засіб не викликає звикання, чинить м'який вплив на організм.

Не має протипоказань. Вартість однієї упаковки з тридцятьма таблетками становить приблизно 1000 рублів. "Тестогенон"

Ліки для підвищення ерекції також коригує вироблення тестостерону в організмі. Підійде кавалерам, які з віком втратили інтерес до статевого життя. Відмінно справляється з багатьма захворюваннями сечостатевої системи. Сприяє нормалізації кровообігу в статевому органі. Фахівці також відзначають, що даний лікарський засіб відновлює репродуктивні функції організму, які були втрачені з-за негативного впливу факторів навколишнього середовища або запальних захворювань.

У складі препарату є комплекс вітамінів і L-аргінін, за рахунок чого його дія помітно збільшується.

Рекомендоване дозування – одна капсула на день. Приймається в обідній час разом з їжею. Курс лікування триває не більше чотирьох тижнів.

Не має яких-небудь протипоказань до застосування, не викликає звикання. Вартість в аптеках не перевищує 1000 рублів. VivaSex

У список ефективних ліків для ерекції входить і цей препарат вітчизняного виробництва. Засіб покликаний відновлювати статевий потяг кавалера, подовжувати час статевої близькості, а також посилювати працездатність чоловічого органу. Препарат піднімає лібідо і загальну витривалість організму.

Головною діючою речовиною у складі є ягоди годжі (дерези звичайної), здавна вважалися плодами любові. В них містяться флавоноїди, амінокислоти і інші мікроелементи, які покликані стимулювати статеві функції чоловіка. Склад включає в себе лише природні компоненти, тому прийом препарату вважається максимально безпечним.

Прийом здійснюється за однієї таблетки за півгодини до інтимної близькості. Діє протягом 24 годин. Які-небудь протипоказання до застосування відсутні. Звикання не викликає.

Вартість даного препарату в аптеках може досягати від 1500 до 2000 рублів, в залежності від регіону.

У статті вийшло зібрати лише ті лікарські засоби, які не мають протипоказань до застосування. Однак це не означає, що їх можна застосовувати в необмеженій кількості, піддавшись бажанням перевершити самого себе. Перед покупкою препарату рекомендується проконсультуватися з фахівцем. Якщо такої можливості немає, то обов'язково дотримуйтесь дозування, яка вказана в інструкції. Автор: Natali Mikhaelis 14 Вересня, 2018



Категория: Отношения