Створи свій неповторний образ з ожиновим кольором


Опубликованно 14.09.2018 01:10

Створи свій неповторний образ з ожиновим кольором

Літо – це час, коли хочеться прикрасити свій образ яскравими колірними поєднаннями, розбавити нудну палітру кольорами природи – відтінками фруктів, ягід, кольором морської хвилі, соковитої зеленої трави і ясного блакитного неба. Літо – це ціла країна нового досвіду, пригод і безтурботних, насичених подіями днів. Ожиновий колір родом з країни літа, але красиво поєднувати речі з цим відтінком можна і в осінньому гардеробі. Розглянемо особливості цього яскравого кольору і розберемося, як можна поєднувати його у своєму модному образі. Вибираємо колір ожини!

Колір стиглої ожини відноситься до відтінків фіолетового, вважається шляхетним холодним, відмінно поєднується як зі своєю палітрою (сірий, небесно блакитний, синій), так і з теплою (кремовий, жовтий, м'ятний). Цей колір широко застосовується в дизайні, має глибокої насиченістю і візуально робить приміщення більш просторим, створює додатковий об'єм. Досвідчений дизайнер ніколи не сплутає ожиновий колір з «аналогами»: Колір черешні. Насичений пурпурно-червоний колір. Колір баклажана. Колір стиглої сливи. Деревина шовковиці.

Завдяки своїй насиченості і універсальності, за рахунок високої контрастності як з теплими так і з холодними відтінками, ожиновий колір стане доречною деталлю в осінньому гардеробі як дівчат, так і молодих людей. Оновлюємо гардероб: вдалі поєднання

Для того щоб цієї осені бути на висоті і спробувати щось «неизбитое», додайте в свій гардероб яскраві елементи. Ожиновий колір в одязі відмінно поєднується з блакитно-зеленим і яскраво-зеленим кольорами. Таке кольорове поєднання було задумано самою природою, і знайти його можна в каталогах модних будинків.

Якщо ви хочете додати своєму образу м'якість і жіночність, спробуйте поєднання ожинового кольори і світло-сірого тону, так, наприклад, до ежевичному пальто відмінно підійде сірий вовняний шарф, також варто звернути увагу на сполучуваність матеріалів. Натуральні матеріали краще не поєднувати з синтетичними. Відмовтеся від цих комбінацій у своєму гардеробі

Гармонію образу може повністю зруйнувати невдале поєднання кольорів, ці кольори складно собі уявити доречними в одному образі і тим більше в одному елементі одягу: Відтінки бордового – ніколи не поєднуйте в одязі ожиновий колір з «представниками» з тієї ж «родової групи» начебто бордо чи насичених темних відтінків фіолетового, які були перераховані раніше. Темно-червоний колір або цегляний колір. Темно-синій і темно-фіолетовий.

Не бійтеся експериментувати і відкривати для себе нові відтінки річної палітри в осінньому сезоні. Для тих, хто планує зайнятися ремонтом, ожиновий колір може стати справжньою знахідкою. Пов'язано це, по-перше, з універсальністю застосування, а по-друге, з ефектом розширення обсягу, який створює цей насичений відтінок. Тим більше що зміни в домашній обстановці можуть стати відмінному початком чогось нового! Ожиновий колір в домашньому інтер'єрі

Небагато наважуються на створення яскравого, контрастного ремонту, в такому випадку відмінним рішенням буде створення насиченого декору. Колір стиглої ожини в інтер'єрі житлового приміщення – це ще і відмінний спосіб зняти стрес, заспокоїтися і зосередитися! Глибина і насиченість цього відтінку робить його таким шляхетним і вишуканим. Добре вписується ожиновий колір класичні і навіть барочні інтер'єри, поєднується як з золотом в елементах декору – золоті ручки, рами картин і трюмо, так і з сріблом.

Здавалося б, яскравість і "класика" несумісні! Тим не менш ожиновий колір універсальний, виписується яскравими акцентами і наповнює приміщення життям і динамікою, відмінно виглядає в стилі лофт. Також дуже поширений варіант оформлення яскравою кімнати – суцільна фарбування однієї зі стін, як це зроблено на фото.

Любителі мінімалізму і чистоти оцінять поєднання білого і ожинового квітів. Контраст, який утворюється цими двома універсальними квітами, дозволить створити додаткову динамічність дизайну при його стриманість і зовнішній спокій. Якщо ж цей відтінок є занадто яскравим для вас і ви б не хотіли робити його локальним для вашого приміщення, можна поекспериментувати з аксесуарами – подушками, оббивкою дивана, пледами. Автор: Palpinka 13 Вересня, 2018



Категория: Мода