"Паоло Конте": модне взуття від вітчизняного виробника


Опубликованно 13.09.2018 12:54

Paolo Conte – компанія-виробник взуття з італійським ім'ям і російським корінням. Європейська назва і грамотна комерційна політика обумовили попит на продукцію бренду. «Паоло Конте» влаштовує акції зниження цін, які дозволяють придбати фірмову взуття за вигідною вартості. Що випускає російська марка і можна піддаватися на її привабливі пропозиції? Інформація про бренд

«Паоло Конте» - російська компанія, що спеціалізується на виробництві взуття та аксесуарів для чоловіків і жінок.

Марка створена в 2001 р. і спочатку робила ставку на яскравий сучасний стиль продукції. Завдяки цікавому дизайну взуття компанія Paolo Conte стала одним з лідерів вітчизняного ринку аксесуарів.

З 2005 р. бренд володіє мережею фірмових бутиків. Сьогодні продукцію можна придбати офлайн, на офіційному сайті «Паоло Конте», в інтернет-магазинах одягу і шкіргалантереї.

У пріоритеті компанії – актуальний стиль і відповідність світовим стандартам якості. Асортимент каталогу розрахований на широке коло споживачів середнього достатку.

Paolo Conte пропонує вигідні умови придбання товарів. В магазинах марки існує система знижок та дисконтна програма для постійних клієнтів. Особливості продукції

«Паоло Конте» відрізняє унікальний підхід до виробництва. Кожен рік марка повністю оновлює асортимент і демонструє безпрецедентний підхід до дизайну та конструкції взуття. Завдяки такій політиці колекції аксесуарів відповідають актуальним трендам чоловічої і жіночої моди.

«Паоло Конте» співпрацює з італійськими майстрами при вирішенні технологічних питань виробництва. Серед матеріалів переважає натуральна шкіра, замша і хутро. У деяких моделях використовуються імітації природного сировини і текстиль.

У каталозі представлена чоловіче та жіноче взуття та сумки. Майстри вітчизняної марки експериментують з комбінаціями текстур і кольорів, використовують різноманітні техніки декору – вишивку, шнурівку, аплікації. Продуманий дизайн перетворює взуття в яскравий індивідуальний елемент гардеробу. Жіноча колекція

Російський бренд випускає взуття і сумки на кожен день і для урочистих випадків. Розмірний ряд - 35-41.

Класичні жіночі моделі – туфлі, чоботи і ботильйони зі шкіри та замші. Базові аксесуари виконані в нейтральній гамі і строгому дизайні. В якості декору «Паоло Конте» використовує сріблястий каблук і ремінь навколо щиколотки.

Повсякденне жіноче взуття поєднує практичність з трендовим оформленням. Аксесуари забезпечені стійким каблуком і надійними застібками. Вироби розрізняються за ступенем оригінальності. Молодіжні сандалі і лофери мають масивну підошву, риси спортивної моди та стилю хіппі-шик. Елегантні мокасини і босоніжки виконані із замші пастельних відтінків і прикрашені перфорацією або бахромою в тон.

Спортивне взуття «Паоло Конте» перетворює в трендовий жіночний аксесуар. Марка випускає світлі кеди і кросівки зі стразами, принтами, з ефектом градієнта і металік.

Вечірні туфлі і босоніжки - взуття на високому каблуці в яскравому і традиційному стилі. Класика представлена чорними і бежевими човниками. Оригінальні вироби в ретротематике відзначені округлим носом і декоративними бантами.

Екстравагантні туфлі Paolo Conte відрізняються виразними квітами і текстурами.

Колекція жіночих сумок включає ділові і трендові аксесуари. Вироби для офісних буднів поєднують елегантність з практичністю. Місткі Сумки і успішно поєднуються з класичним костюмом або сукнею.

Модним дівчатам «Паоло Конте» пропонує рюкзаки та аксесуари з трендовими деталями – гітарним ременем або пухнастими брелоками. Чоловіча колекція

У каталозі представлені спортивні, повсякденні і класичні аксесуари в діапазоні розмірів від 36-го до 44-го.

Класичні чоловічі туфлі та черевики – чорні вироби суворого дизайну. Актуальний стиль - лофери з шкіряною бахромою.

У повсякденному колекції лідирують природні текстури і кольору. М'якість замші та шкіри, теплі коричнево-бежеві відтінки підкреслюють розслаблений демократичний стиль аксесуарів. Перфорація забезпечує комфорт і виступає в якості декору.

Спортивне взуття чоловічий лінії «Паоло Конте» відповідає традиційним уявленням про стильні аксесуари для активного життя. Класичні кеди і кросівки прикрашені аплікаціями з яскравої шкіри, сітки або замші.

Сумки для чоловіків від Paolo Conte – лаконічні аксесуари, універсальні в плані комбінацій з одягом. Вироби місткі і забезпечені довгою ручкою. Думки споживачів

Відгуки на продукцію «Паоло Конте» численні. Покупці цікавляться російською компанією, яка позиціонує себе як конкурент європейських брендів модельного взуття. Частий аргумент на користь покупки - знижки для власників дисконтних карт і відвідувачів інтернет-магазину «Паоло Конте».

Головна перевага аксесуарів – стильний зовнішній вигляд. Дизайн європейського рівня у втіленні вітчизняного бренду викликає у людей приємне здивування. Покупцям подобається текстура матеріалу і комфорт у використанні взуття.

Недоліки аксесуарів проявляються у низькому якості обробки і недовговічності продукції. Багато покупці стикаються з проблемами в перші кілька днів експлуатації. Серед популярних причин для претензій – пошкодження верхнього покриття аксесуарів, розриви на місці швів і порушення цілісності декору.

Вартість взуття у світлі виявлених недоліків здається покупцям завищеною. Акційні пропозиції дають виробнику можливість продати товар за тією ціною, яку він дійсно заслуговує.

Споживачі бачать у взутті Paolo Conte стильні та комфортні, але ненадійні товари. Вітчизняний виробник наближається до європейського рівня естетики та дизайну продукції. Якість і міцність взуття та сумок залишаються під великим питанням. Автор: Ганна Фурсова 13 Вересня, 2018



Категория: Мода