Золоте весільну сукню: поради з вибору


Опубликованно 13.09.2018 02:39

Золоте весільну сукню: поради з вибору

Весілля - це радісна подія для кожної закоханої пари. Дівчата чекають на нього із завмиранням серця, продумуючи всі деталі. Ідеальне свято надовго залишиться в пам'яті подружжя, і щоб спогади про цей день були найкращими, дівчина повинна стати зіркою цього заходу. У цьому їй допоможе золоте весільну сукню. Вибравши правильний фасон і аксесуари, наречена створить розкішний спосіб, який точно вразить усіх гостей. Значення кольору сукні

Золотий - це колір сонця і яскравого світла. Коли мова заходить про золото, на розум приходять думки про розкоші, багатстві, красі. Колір говорить про достаток і грошовому добробут нареченої і майбутньої сім'ї в цілому. Додаткові кольори для золотого весільного плаття

Сам по собі цей колір не потребує прикраси іншими, так як і без того виділяється своєю яскравістю. Але щоб правильно розставити акценти, зробити наряд менш кричущим і виділяється, можна підібрати інші кольори для золотого весільної сукні, які допоможуть нареченій створити ще більш цікавий, оригінальний образ.

Якщо дівчина боїться вибрати для наряду такий яскравий колір, вона може поекспериментувати. Звичайне біле весільне плаття, прикрашене позолоченими нитками, стане більш звичної альтернативою золотому. Можна віддати свою перевагу поряд, в якому бажаний колір буде присутній тільки на подолі або топі.

Золоте весільна сукня відмінно поєднується з такими квітами, як фіолетовий, синій, бордовий, зелений. Варто враховувати це, вибираючи вбрання для дівчат, які будуть виконувати обов'язки подружок нареченої. Для весілля підійде золоте плаття

Якщо пара планує своє торжество в певному стилі, то всі деталі, включаючи наряд, повинні відповідати заданій тематиці.

Для свята з нагоди одруження в гламурному стилі весільне плаття золотого кольору стане відмінним варіантом. Воно додасть шику і допоможе створити атмосферу багатства і краси заходи.

Вибір однієї колірної гами для проведення свята є популярною темою, і весільне торжество не виняток. Якщо бенкетний зал, прикраси, сервіз мають золотий колір, то і сукня має бути відповідним.

Але варто звернути увагу на його колір і стежити, щоб вбрання не був точнісінько схожий на колір скатертини, повітряних куль або інших елементів декору. Якщо відтінок весільної сукні "золотий пісок", то воно може бути непомітним на тлі більш яскравих тонів.

Весілля в стилі "бароко" або з використанням королівської тематики також потребують чарівною нареченій, вбрання якої буде говорити про багатстві і розкоші. На таких урочистостях буде доречно використовувати весільні сукні з золотом в кольорах тканини або аксесуарах. Пишне плаття

Сукня-пачка золотого кольору допоможе нареченій відчути себе справжньою принцесою. Таке вбрання підійде дамам, які мають тип фігури "яблуко". Він вигідно підкреслить талію і приховає повноту стегон.

Золоте весільну сукню з пишним низом буде вигідно виглядати на святі, виконаний у візантійському стилі. Воно не буде вибиватися із загальної тематики, а доповнить її, зробивши наречену ще жіночні і романтичніше. Сукня-труба

Поділ цього плаття нагадує хвіст русалки з золотою, блискучою лускою, переливається під променями сонця. Що може бути краще такого яскравого вбрання, яке, крім іншого, відмінно підкреслює округлі стегна і тонку талію.

Плаття такого фасону добре підійде для урочистості, де всі елементи декору будуть виконані у золотому кольорі. Воно вигідно виділить наречену серед інших гостей, одягнених за відповідним дрес-кодом, але не буде виглядати химерно. Якщо дівчина бажає виглядати витончено і елегантно, їй варто зупинити свій вибір на цьому золотому платті. Весільні фото будуть яскравіше, а молодята надовго запам'ятають цю атмосферу розкоші і шику. Сукня з довгим подолом

Якщо пара планує свято, яке передбачає безліч активних конкурсів і танців, таке плаття стане не кращим вибором. Довгий поділ буде плутатися під ногами і обмежить наречену в рухах. Але для красивої, урочистій церемонії одруження або для весілля в стилі "бароко" цей наряд буде ідеальний. Довгий поділ допоможе створити королівський образ, у якому все буде казати про красі і витонченості нареченої. Також варто відзначити, що весільну сукню з золотою вишивкою і спідницею в підлогу підійде дівчатам з будь-яким типом фігури і відтінком шкіри.

Вибір сукні залежно від зовнішності нареченої

Для брюнеток кращим вибором стане плаття більш темних тонів. Бронзовий колір вбрання буде поєднуватися з чорними волоссям і підкреслить зовнішність дівчини.

Володарки смаглявої шкіри можуть вибрати для себе світло-золоте, блискуче плаття з гладкою, переливається тканини. У такому вбранні засмагла наречена буде виглядати привабливіше і багатше.

Біло-золоте весільна сукня підійде блондинкам з м'якими рисами обличчя. Так наречена зможе створити для себе романтичний, ніжний образ, а наречений і гості побачать у ній втілення жіночності та краси. Вибір тканини для плаття

Сукня з атласу або шовку буде краще виглядати на струнких дівчатах, так як ця тканина погано приховує недоліки фігури. Плюсом використання такого матеріалу є здатність передавати відразу декілька відтінків кольору за рахунок його гладкості. Поділ золотого весільного плаття з атласу буде блищати і створювати враження, що від нареченої виходить сонячне світло.

Тафта і креп, навпаки, підійдуть для пастельних відтінків. У плаття з такої тканини дівчина буде виглядати скромно і ніжно. Також матеріал краще тримає форму і підійде для сукні-пачки або іншого фасону з пишним низом.

Шифон стане помічником для створення повітряного сукні, в якому наречена буде виглядати витонченою, легкої і крихкою.

Оксамит використовується для пошиття весільного вбрання для дівчат, які хочуть створити навколо себе атмосферу багатства і розкоші. Сукня додатково прикрашається паєтками і стразами різних кольорів. Створення ідеального образу

Навіть найкрасивіше золоте плаття не буде виглядати вигідно, якщо до нього не підібрати правильні аксесуари, не приділити належну увагу деталям.

Взуття не повинна відрізнятися від кольору сукні. Не варто підбирати точно такий же відтінок для туфель, вони можуть бути трохи світліше або темніше основного наряду. Інакше наречена ризикує привернути зайву увагу до взуття, а розкішне золоте плаття буде виробляти менше враження. Якщо було обрано сукню з довгим подолом, не варто думати, що в такому випадку туфлі будуть не видно, а отже, неважливо, якими вони будуть. Дівчина все одно буде ходити, танцювати і сидіти, піднявши край спідниці. Туфлі невідповідного кольору, що видніється з-під подолу, зіпсують вигляд нареченої.

Якщо дівчина бажає бути справжньою зіркою на своєму торжестві, не варто використовувати для цього занадто яскравий макіяж. Він може бути виконаний в тій же кольоровій гамі, що і плаття або в м'яких, нейтральних тонах. Досить акцентувати увагу на очах або губах, але не одночасно. Золоте плаття саме по собі притягує погляд, а яскрава косметика на обличчі буде тільки перевантажувати образ.

Якщо дівчина планує вразити гостей нарядом з глянсовою, переливається тканини, їй слід утриматися від додаткових прикрас чи вибрати аксесуари матових, пастельних кольорів. Ті ж рекомендації стосуються і зачіски. Ніщо не повинен акцентувати на собі занадто багато уваги.

З сукнею бронзового кольору будуть добре виглядати перлинні намиста бежевого кольору або намисто з бурштину. Прикраси із золота будуть поєднуватися найбільш вдало зі світлим сукнею, розшитий золотими візерунками.

У такому разі аксесуари не будуть виділятися або перевантажувати образ дівчини. Але якщо вибір ліг на повністю золоте, блискуче плаття, варто забути про будь прикрасах того ж кольору.

Для кожної дівчини весілля - це довгоочікувана і радісна подія. Золоте плаття допоможе їй відчути себе найчарівнішою нареченою, наречений прийде в захват від наряду своєї коханої, а гості ще довго будуть говорити про це розкішному заході. Автор: Юлія Шишкіна 12 Вересня, 2018



Категория: Отношения