Сергій Шнуров із загадковою супутницею, Олена Летюча, Філіп Кіркоров і всі-всі-всі на церемонії вручення премії GQ "Людина року-2018"


Опубликованно 11.09.2018 11:55

Сергій Шнуров із загадковою супутницею, Олена Летюча, Філіп Кіркоров і всі-всі-всі на церемонії вручення премії GQ

Сергій Шнуров із супутницею Ольгою

У концертному залі "Барвіха Luxury Village" завершилася церемонія вручення премії журналу GQ "Людина року-2018". На червоній килимовій доріжці минулого вечора з'явилися Олена Пермінова, Світлана Бондарчук, Яна Рудковська, Олена Летюча та інші селебріті, про яких SPLETNIK.RU розповідав в онлайн-трансляції.

Вечір розпочався з прем'єри опери "Чорний квадрат" Іллі Демуцького, після бурхливих овацій слово взяв ведучий церемонії Іван Ургант:

Добрий вечір ті, хто ходив на тренінг Тоні Роббінса!

"Сьогодні обійдемося без баб", так пояснив Іван, чому він веде премію в гордій самоті (в тому році була співведучою Ксенія Собчак). У своїй вступній промові Ургант торкнувся і соціально-політичні теми: підвищення пенсійного віку, і пройшов днями мітинг.

Першими на сцену піднялися Ігор Чапурін і Світлана Бондарчук. Зірки вручили нагороду в номінації "Відкриття року" Федуку.Дуже дивно тут знаходиться. Ніколи не намагався вмастить в тренд, просто писав кльові треки. Спасибі велике всім.

Федук

1/54 Іван Ургант і Олександр Гудков

2/54 Ані Лорак і Філіп Кіркоров

3/54 Наталя Чистякова-Іонова

4/54 Яна Рудковська

5/54 Сергій Шнуров з супутницею

6/54 Олександр Гудков

7/54 Євген Плющенко і Яна Рудковська

8/54 Олена Пермінова

9/54 Ніка Білоцерківська

10/54 Ольга Слуцкер, Ігор Гаранін, Світлана Бондарчук і Діна Гаріпова

11/54 Оксана Лаврентьєва

12/54 Макс Барських

13/54 Регіна Тодоренко

14/54 Тіматі та Анастасія Решетова

15/54 Олена Летюча

16/54 Маріка Кравцова

17/54 Юлія Барановська

18/54 Вікторія Шелягова

19/54 Єгор Крід

20/54 Федук

21/54 Олександр Петров та Ірина Старшенбаум

22/54 Олександр Петров

23/54 Алла Вербер

24/54 Андрій Малахов

25/54 Сніжана Георгієва

26/54 Федір Смолов і Андрій Купреев

27/54 Аніта Гиговская

28/54 Володимир Кристовський та Ольга Пилевская

29/54 Дмитро і Стеха Маликовы

30/54 Василь Борисов та Маріанна Максимовська

31/54 Денис Катаєв

32/54 Наталя і Мурад Османн

33/54 Ксенія Соловйова та Ігор Гаранін

34/54 Діана Арбеніна

35/54 Олександра Новікова

36/54 Ігор Верник

37/54 Ігор Чапурін

38/54 Ілля Бачурін

39/54 Марина Жигалова-Озкан

40/54 Михайло Друян

41/54 Поліна Киценко

42/54 Світлана Бондарчук та Ігор Гаранін

43/54 Борис і Вікторія Борисевич

44/54 Світлана Устинова та Ілля Стюарт

45/54 Семен Слєпаков

46/54 Ігор Гаранін та Філіп Кіркоров

47/54 Антон Лаврентьєв із супутницею

48/54 Антон Лаврентьєв

49/54 Петро Аксьонов

50/54 Євген Рилов

51/54 Віталій Козак

52/54 Олександр Раппопорт

53/54 Моп з дружиною Марією Гураль

54/54 Андрій Фомін з супутницею

Переглянути всі

У наступній номінації "Обличчя з екрану" переміг Андрій Малахов за тріумфальне повернення на телеканал "Росія". Після короткої паузи та виступи Федука (більша частина залу в цей момент "симулювала радість під час танцю", як вірно підмітив Іван, зате L'використання One разом з дружиною зіскочили зі своїх місць і пустилися в танок) компанію Івану Урганту на сцені склали Сергій Шнуров, який прийшов на премію разом зі своєю новою коханою, і режисер фільму "Я худну" Олексій Нужний, які оголосили переможців у наступних номінаціях.

Андрій Малахов

Актором року став Олександр Петров. Три роки тому, до речі, він теж був номінований, але тоді переміг Євген Циганов. Петров, судячи з усього був так ошелешений, що спочатку навіть не знав, що сказати, зате потім так розговорився, що виводити його зі сцени вийшов сам головний редактор GQ Ігор Гаранін (регламент — справа така...).

Олександр Петров

Приз в номінації "Спортсмен року" пішов до Євгена Рылову, чемпіону світу і дворазовому чемпіону Європи, бронзовому призеру Олімпійських Ігор 2016, бронзовому призеру чемпіонату світу, триразовому чемпіону юнацьких Олімпійських ігор і заслуженому майстру спорту Росії.

Євген Рилов

Якраз до того моменту, як гостям подали гаряче, настав час оголошувати номінацію "Ресторатор року". Заповітна статуетка дісталася Олександру Раппопорту за гастробистро в парку "Заряддя" і ресторан "Жеральдін" на Остоженке.

Олександр Раппопорт

На сцену запросили Ігоря Верника і Марину Жигалову-Озган, главу "Уолт Дісней Компані СНД", які вручили статуетки наступним переможцям, першим з них був Семен Слєпаков, який отримав перемогу в номінації "Автор року". За словами Семена, він сподівався, що йому дадуть премію "Ресторатор року", але Раппопорт його випередив.

Семен Слєпаков

Приз в номінації "Продюсер року" пішов до Івана Урганта та Олександра Гудкову за створення хайпового контенту. Під час нагородження на сцену піднявся і "Маркіз де Хайп", а саме Філіп Кіркоров. Артист подякував Івана та Олександра за спільну роботу над кліпами "Колір настрою синій" і "Ібіца". Як з'ясувалося, наприкінці церемонії Кіркоров і Басков повинні були виконати цю композицію, але Микола до Москви так і не дістався (співак поки знаходиться в Сочі).

Відкриття цього року — це для мене Басков. Він так сміливо може над собою посміятися і іронізувати. Не очікував, що він так возмется за проект. Для мене саме він — відкриття!— сказав Філіп Бедросович під час короткого інтерв'ю перед премією.

Іван Ургант і Олександр Гудков

До речі, в листопаді нас чекає окрема церемонія "Муза" GQ, присвячена жінкам, які надихають.

Кінця премії дочекалися далеко не всі... Тіматі та Анастасія Решетова непомітно покинули зал, за ними вийшла і Олена Пермінова, Маріка, Регіна Тодоренко, яка очікує первістка... І тільки гості за столиком номер 12 не поспішали розходитися. Світлана Бондарчук разом з Ольгою Слуцкер та Діною Хабировой веселилися і дружно робили селфи.

Головна нагорода дісталася Артему Дзюбі. Її вручав Ігор Гаранін. Правда, футболіст на заході з'явитися не зміг, напередодні премії він був змушений поїхати в Санкт-Петербург (за чутками, з-за травми). Однак спортсмен записав відеозвернення, в якому подякував шанувальників.

Найстійкіші продовжили вечір в неофіційній спокійній обстановці.

Лауреати премії "Людина року-2018":"Людина року" і "Музикант року" - Артем Дзюба"Відкриття року" - Федук"Актор року" - Олександр Петров"Обличчя з екрану" - Андрій Малахов"Продюсер року" - Іван Ургант і Олександр Гудков"Ресторатор року" - Олександр Раппопорт

"Музикант року" - Макс Барських

"Автор року" - Семен Слєпаков"Спортсмен року" - Євген Рилов

Наталя Чистякова-Іонова

Ані Лорак і Філіп Кіркоров

Макс Барських

Олена Летюча

Сергій Шнуров із супутницею Ольгою

Філіп Кіркоров

Поліна Киценко

Ігор Гаранін та Світлана Бондарчук

Сергій Шнуров із супутницею Ольгою

Світлана Устинова та Ілля Стюарт

Євген Плющенко і Яна Рудковська

Дмитро Маліков з донькою Стефанією

Наталя і Мурад Османн

Віталій Козак



Категория: Шоу-бизнес