Церемонія закриття фестивалю "Нова хвиля — 2018": Світлана Лобода, Лера Кудрявцева, Філіп Кіркоров та інші зірки


Опубликованно 10.09.2018 06:32

Церемонія закриття фестивалю

Світлана Лобода

Ну ось і завершився 17-й міжнародний музичний конкурс молодих виконавців "Нова хвиля — 2018". Сьогодні зірки попрощалися з глядачами, в останній раз в рамках нинішнього фестивалю виконавши свої пісні на сцені New Wave Hall.

Ну, а перш ніж постати перед зібралася публікою, знаменитості за традицією пройшлися по червоній килимовій доріжці фестивалю. І хоча за ці дні артисти втомилися від нескінченних спалахів фотографів і одних і тих же питань журналістів, сьогодні вони як і раніше посміхалися в камеру, давали інтерв'ю і фотографувалися з шанувальниками.

1/18 Світлана Лобода

2/18 Лера Кудрявцева

3/18 Юліанна Караулова

4/18 Ігор Крутой

5/18 Сергій Лазарєв

6/18 Лоліта

7/18 Олександр і Анжеліка Ревва

8/18 Марія Кравець

9/18 Інтарс Бусуліс

10/18 Жасмин

11/18 Денис Клявер і Жасмин

12/18 Альона Свиридова

13/18 Жанна Мартиросян

14/18 Олег Газманов з дружиною Мариною

15/18 Денис Клявер

16/18 Олександр Буйнов

17/18 Арман Давлетяров

18/18 Зара

Переглянути всі

Головною зіркою килимового дефіле сьогодні, звичайно, була Світлана Лобода. Її поява на фестивалі викликало у представників ЗМІ небувалий ажіотаж. Після того, як співачка стала мамою вдруге і досі так і не оприлюднила ім'я батька своєї дочки Тильди (ходять чутки, що дитину вона народила від соліста Rammstein Тілля Ліндеманна), її особисте життя стала цікавити громадськість ще більше. На публіці Лобода з'явилася в оригінальному мінливому міні-сукня з воланами і знову вразила всіх своєю фігурою — складно повірити, що вона стала мамою всього три з половиною місяці тому.

Світлана Лобода

Але перемістимося в глядацький зал — адже сьогодні там теж було багато цікавого. Відкривав фінальний гала-концерт Філіп Кіркоров, який на цьому фестивалі наробив багато шуму. Причиною тому — прем'єра концертного номеру на пісню "Ібіца", яку він заспівав з Миколою Басковим. Сьогодні виступ артиста було не менш видовищним, ніж у всі попередні дні, і супроводжувалося яскравим і запальним шоу.

Трошки сумно, тому що "Нова хвиля" закінчується. Але для нас, для мене особисто, починається наступна хвиля. Приїхавши до Москви, я вже буду готуватися до наступного року. І сподіваюся в черговий раз здати іспит тут, на цій сцені, на відмінно. Буду дуже старатися,

— вимовив Кіркоров зі сцени.

Філіп Кіркоров

Світлана Лобода

Олександр Ревва

Сергій Лазарєв, Світлана Лобода, Сосо Павліашвілі, Юліанна Караулова, Лайма Вайкуле, група "банд'ерос", Олена Темнікова та інші популярні російські зірки теж сьогодні вийшли на сцену New Wave Hall і виконали вже полюбилися публіці композиції. Що до Темниковой, то побачити її вдалося лише на концертному майданчику — на доріжці вона не з'явилася і всіма способами намагалася закрити обличчя від спалахів.

Але головними героями вечора стали, звичайно, лауреати конкурсу. Нагадаємо, що за підсумками голосування членів журі переможцем "Нової хвилі — 2018" став 19-річний російський співак Дан Розін, який набрав 298 балів. Розін музикою захоплюється з дитинства і, незважаючи на свій юний вік, вже встиг взяти участь у проекті Broadway Dreams Foundation New York, де виступав на одній сцені з Капатией Дженкінс, виконавицею саундтреків в мюзиклі "Чикаго".

Дякую організаторам конкурсу, журі, свою сім'ю, моїх колег-конкурсантів, з якими ми действительо подружилися за ці кілька днів. Звичайно, спасибі місту Сочі за теплий прийом. Спасибі і до нових зустрічей,

— сказав Розін.

Дан Розін

Кришталеву статуетку та сертифікат на 2,8 мільйона рублів переможцю вручив голова журі Ігор Крутой, який, до речі, і сам сьогодні відзначився нагородою — перед початком концерту мер міста Сочі Анатолій Пахомов вручив йому медаль "Визнання та шану сочинцев".

Всього ж у цьому році взяли участь 15 виконавців з 10 країн: Азербайджану, Вірменії, Болгарії, Греції, Італії, Казахстану, Канади, Мальти, Росії, України.

Конкурсанти "Нової хвилі — 2018"

Друге місце поділили представник Вірменії Геворг Арутюнян і представниця Росії Дарина Антонюк (переможець п'ятого сезону шоу "Голос"). Третьою стала гречанка Demy.

В цьому році різнопланові музиканти. Вони всі дуже різні,

— зазначив член журі Сергій Лазарєв. До речі, він зізнався, що свою нагороду, яку він отримав у 2002 році, він розбив.

Як виявилося, на щастя,

— сказав він.

Дарина Антонюк, Дан Розін, Demy, Геворг Арутюнян

1 місце — Дан Розін (Росія)

2 місце — Дарина Антонюк (Росія), Геворг Арутюнян (Вірменія)

3 місце — Demy (Греція)

Спеціальний приз федеральної пасажирської компанії — Еміль Кадиров (Азербайджан)

Приз телеканалу "МУЗ-ТВ" (ротація кліпу в ефірі телеканалу) — "Піджаків Live" (Росія)

Приз глядацьких симпатій — Дарина Антонюк (Росія)

Спеціальний приз за виразність і неповторний стиль — Дарина Антонюк (Росія).

Фінальним же акордом вечора стало виконання пісні "минає свято", яку конкурсанти і популярні артисти заспівали всі сместе. Що ж, свято дійсно пішов, але, як казав герой відомого радянського мультфільму, обіцяв повернутися. До нових зустрічей у наступному році!



Категория: Шоу-бизнес