День прем'єр і оголошення переможця конкурсу "Нова хвиля — 2018": яскраве шоу Кіркорова і Баскова, дует Тіматі і Кріда і багато іншого


Опубликованно 09.09.2018 11:20

День прем'єр і оголошення переможця конкурсу

Філіп Кіркоров та Микола Басков

Фестиваль "Нова хвиля — 2018" підходить до кінця. Завтра відбудеться його закриття, ну а сьогодні глядачі стали свідками ще одного яскравого і видовищного шоу. Після трьох творчих вечорів поспіль прийшов час прем'єр, які кілька годин тому на суд публіки представили популярні артисти.

1/13 Ані Лорак

2/13 Polina і Діма Білан

3/13 Алсу

4/13 Мартін і Алла-Вікторія Киркоровы

5/13 Анжеліка і Олександр Ревва

6/13 Філіп Кіркоров та Микола Басков

7/13 Сергій Лазарєв

8/13 Вадим Галигін

9/13 Анастасія Задоріна

10/13 Ігор Крутой

11/13 Інтарс Бусуліс

12/13 Арман Давлетяров

13/13 Ірина Аллегрова

Переглянути всі

Безумовно, головними героями вечора стали Філіп Кіркоров та Микола Басков, які презентували пісню "Ібіца". Кліп на цю композицію, до речі, з'явився в мережі лише добу тому і вже наблизився до позначки в один мільйон переглядів на YouTube.

Це прорив у шоу-бізнесі,

— прокоментував Басков ролик.

Вас чекає приголомшлива прем'єра, психічне потрясіння,

— ще на прес-конференції заінтригував публіку Ігор Крутий.

Микола Басков і Філіп Кіркоров

Звичайно, що називається, переплюнути відбувається у відео було навряд чи можливо, однак співаки так підірвали зал, що той не хотів їх відпускати. Як підсумок — виконання приспіву на біс.

Друзі, у наш час відбувається стільки всього важкого, стільки сірого, тому ми з Філіпом хотіли подарувати вам свято, щоб ви отримали задоволення,

— сказав зі сцени Басков.

Запрещенка на "Новій хвилі" має успіх,

— додав Кіркоров.

Серед інших цікавих виступів — дует Діми Білана і співачки Polina, ніжна і романтична пісня Сергія Лазарєва "Пошепки" і, звичайно, спільна поява на сцені Тіматі і Єгора Кріда. Присутні представники ЗМІ з нетерпінням чекали, коли ж артисти вийдуть на червону доріжку. Фотографи — з тим, щоб зробити кілька знімків, журналісти — щоб задати їм кілька питань. Однак ні до, ні після виступу своєю увагою пресу Тіматі і Крід не вшанували і покинули New Wave Hall у супроводі своєї охорони.

Polina і Діма Білан

Тіматі та Єгор Крід

Сергій Лазарєв

Але прем'єри — це не все, чим запам'ятався публіці минулий вечір. Сьогодні не тільки відбувся заключний етап конкурсу, але і визначився його переможець. Інтрига, треба сказати, зберігалася до останнього. Після двох днів змагань перша трійка лідерів виглядала так:

1. Геворг Арутюнян (Вірменія) — 200 балів

2. Дан Розін (Росія) — 199 балів

3. Дарина Антонюк (Росія) — 197 балів.

Наступала їм на п'яти і представниця Греції Demy — вона за два дні змагання набрала 195 балів.

Дарина Антонюк

Геворг Арутюнян

Хто ж у підсумку стане переможцем, було неясно до останнього.

Можу сказати точно, що в призерах буде Росія,

— зробив свій прогноз до початку конкурсної частини Сергій Лазарєв.

І, як виявилося, він був прав. Більш того, в призери потрапили відразу два представники нашої країни. Першим з 298 балами став Дан Розін, друге місце поділили Дар'я Антонюк і Геворг Арутюнян — вони набрали по 297 баблов, а "бронза" дісталася грецькій співачці Demy.

Після оголошення результатів нам вдалося трохи поспілкуватися з переможцем, який не приховував своїх почуттів і, здається, не вірив в те, що відбувається.

Це неймовірно, звичайно. Я не очікував. Не знаю, як це передати, це чудово,

— сказав Дан Розін.

Дан Розін

Нагороджувати переможців конкурсу будуть завтра — учасникам, які зайняли три перших місця, вручать головний приз "Нової хвилі" (кришталеву статуетку у вигляді спрямованих увись хвиль). Ну, і, звичайно, на сцену знову вийдуть зірки російської поп-сцени, щоб закрити фестиваль виконанням своїх хітів і попрощатися з "Новою хвилею" до наступного року. Про все це SPLETNIK.RU розповість вам в режимі онлайн — не пропустіть!

Олександр Ревва і Михайло Галустян

Тіматі

Анжеліка Варум

Єгор Крід

Ігор Крутой



Категория: Шоу-бизнес