"Нова хвиля — 2018": Кеті Топурія, Діма Білан, Філіп Кіркоров, Зара і інші на гала-вечорі Ірини Аллегрової


Опубликованно 09.09.2018 01:29

Кеті Топурія

"Нова хвиля — 2018" в самому розпалі, ну а SPLETNIK.RU продовжує охоче ділитися подіями на фестивалі з вами. Як ми вже сказали, в цьому році організатори конкурсу вирішили влаштувати відразу кілька творчих вечорів. Ось і четвертий день фестивалю став одним з таких, а присвячений він був Ірини Аллегрової і її творчості.

Перш ніж вийти на сцену або ж зайняти місце в залі, зірки за традицією з'явилися на червоній килимовій доріжці (хоча деякі вважають за краще обходити стороною).

1/16 Кеті Топурія

2/16 Алла-Вікторія і Мартін Киркоровы

3/16 Діана Арбеніна

4/16 Зара

5/16 Жасмин

6/16 Діма Білан

7/16 Філіп Кіркоров

8/16 Лоліта

9/16 Сергій Лазарєв

10/16 Ігор Крутой

11/16 Ігор Ніколаєв

12/16 Слава

13/16 Інтарс Бусуліс

14/16 Жасмин

15/16 Арман Давлетяров

16/16 Діана Арбеніна

Переглянути всі

І знову одними з перших до фотографам вийшли діти Філіпа Кіркорова, шестирічні Алла-Вікторія і Мартін. Треба сказати, що позують папараці вони поки куди більш впевнено, ніж відповідають на запитання журналістів — соромляться, як зауважив хтось із натовпу обступили дітей репортерів. Тим не менш дочка Кіркорова все ж була більш балакучою, ніж її брат, і розповіла, як проходять їхні будні на фестивалі.

В гори ми не їздили, зате купалися в аквапарку. А ще були в ресторанах,

— сказала Алла-Вікторія.

Алла-Вікторія і Мартін Киркоровы

Філіп Кіркоров

Сам Кіркоров сьогодні не тільки з'явився на килимовій доріжці, але й вийшов на сцену New Wave Hall, на якій виконав пісню "Протяги".

Я не випадково вибрав цю пісню — її дуже любила моя мама,

— відверто зізнався артист.

Не вдається залишитися непоміченою (хоча вона дуже старалася це зробити) і Кеті Топурія.

Я прийшла, щоб сфоткатися, а ви напали,

— зізналася вона.

Кеті Топурія

А "напали" на неї не тільки фотографи, але і журналісти. Всіх, звичайно ж, в першу чергу цікавила особисте життя співачки, особливо після того, як вона вперше публічно розповіла про роман з Гуфом. Де ж коханий, запитали Кеті?

Що стосується Гуфа, він у Москві, він не любить галасливі заходи, тому він вирішив залишитися там.

Але цих подробиць цікавим представникам ЗМІ було мало, і її почали розпитувати про те, чим вони з репером займаються у вільний час.

Вам все розповісти?

— відповіла вона питанням на питання.

Група A'studio

Діма Білан, Ірина Аллегрова, Кеті Топурія, Філіп Кіркоров

Розповіла вона і про свою трирічну дочку Олівію. За словами зірки, її колишній чоловік регулярно спілкується з дочкою і вона абсолютно цьому не перешкоджає.

Звичайно, я абсолютно спокійно до цього ставлюся,

— дещо здивувалася вона питання.

З'явився на концерті і Сергій Лазарєв. У нього хоч сьогодні і був вихідний (єдиний за всі дні фестивалю), виступ колег він не зміг пропустити. До речі, навколо співака на фестивалі розгорівся скандал, про який сам він розповів в Instagram.

Сьогодні вранці деякі новинні сайти смакували новину про те, що Лазарєв зірвався на журналістку на "Новій Хвилі". "Смажена новину" про "хама" Лазарєва, природно, добре почала розходитися, обростаючи новими подробицями! Добре, що це був прямий ефір, який є в інтернеті, і можна подивитися, як все було! І хто в даному випадку хам! Дивіться самі,

— написав він.

Сергій Лазарєв

До речі, у SPLETNIK.RU теж є відеодоказ того, що хамство — це взагалі не про Сергія. Пропонуємо переконатися в цьому і вам.

Сама ж Ірина Аллегрова на сцену New Wave Hall сьогодні ввечері вийшла не один раз. Причому вона виступала не тільки одна, але і в компанії своїх близьких друзів і колег: Ігоря Крутого, Ігоря Ніколаєва та переможця конкурсу "Нова хвиля — 2013" Роберто Кель Торреса. "Я хмари розведу руками", "Незакінчений роман", "Мандрівник мій" — сьогодні в залі панувала ностальгія. Ну а коли зазвучала пісня "Імператриця", підспівувати і аплодувати в такт стали всі.

Ірина Аллегрова

Сергій Лазарєв, Ірина Аллегрова, Жасмин

Діма Білан

Слава, Жасмин, Зара

Що до конкурсантів "Нової хвилі", то вони сьогодні відпочивали від боротьби, однак дали великий концерт на одній з міських майданчиків.

Завтра — день прем'єр, а це значить, що буде багато сюрпризів, несподіванок, видовищних номерів та... іскрометного гумору — ведучими вечора стануть Михайло Галустян, Олександр Ревва і Вадим Галигін.

Зара

Лоліта

Бедрос Кіркоров

Ігор Крутой

Мартін і Алла-Вікторія Киркоровы

Діана Арбеніна

Філіп Кіркоров та Ірина Аллегрова

Жасмин

Ірина Аллегрова

Група A'studio, Ігор Ніколаєв, Діма Білан, Ігор Крутой, Ірина Аллегрова, Кеті Топурія, Філіп Кіркоров, Жасмин, Зара, Artik&Asti



Категория: Шоу-бизнес