Дизайнер Султанна Французова: актуальний ретро-стиль


Опубликованно 08.09.2018 01:13

Дизайнер Султанна Французова: актуальний ретро-стиль

Султанна Французова – відомий російський модельєр і засновниця іменного бренду одягу. Марка Sultanna Frantsuzova більше 10 років присутня на вітчизняному ринку. У чому секрет її популярності і які думки покупців про продукцію бренду? Відомості про дизайнера

Модельєр народилася в 1975 р. Серед предків Султанна Іванівни Французовой є вірмени і калмики.

Батько дизайнера – майстер по виготовленню взуття, мати – домогосподарка. Сестра Гиляна сьогодні є партнером модельєра по бізнесу.

Дизайнер зросла в Калмикії і успадкувала здібності батька до рукотворного праці. Султанна з дитинства захоплювалася вишивкою, почавши модні експерименти зі створення спідниць.

По закінченні школи Французова перебралася до Москви. Вона отримала вищу освіту в столичній Лабораторії моди В'ячеслава Зайцева.

По закінченні вузу Султанна протягом декількох років була дизайнером марки LO. У 2004 р. вона відкрила власну справу.

Султанна протягом декількох сезонів випускала речі під лейблами So French (бренд ліквідовано в період кризи 2008 р.) і Anybody s Blonde. З 2009 р. Французова жила в Китаї, де базувалося виробництво одягу її дизайну.

У 2011 р. Султанна повернулася на вітчизняний ринок. Вона співпрацювала з мережею магазинів QUATTRO, яка реалізовувала створені Французовой колекції. Для агентства pARTner project Sport вона придумала лінію чоловічого одягу.

Сьогодні дизайнер очолює іменний бренд і демонструє колекції на російських тижнях моди. Інформація про марку

Sultanna Frantsuzova – виробник денної та вечірньої одягу для жінок. Лейбл засновано в 2004 р. і на момент заснування був партнерським проектом Французовой і взуття бренду «Ж».

У 2012 р. марка пережила перезапуск. Султанна стала володарем виняткових прав на використання імені Sultanna Frantsuzova і єдиним дизайнером колекцій.

Французова реалізує продукцію через сайт і монобрендові бутіки. Магазини розташовані у великих містах Росії. У Москві працює шоу-рум дизайнера. Особливості стилю та асортименту

В каталозі одягу Султанна Французовой представлені популярні компоненти сучасного жіночого гардеробу: Сукні. Топи. Брюки та спідниці. Верхній одяг.

Основні лінії підтримані колекцією аксесуарів – сумок і біжутерії.

Для виробництва товарів використовуються натуральні і штучні матеріали. Розмірний ряд речей – від XS до 2XL.

Стиль одягу Sultanna Frantsuzova визначається як інтелектуальний ретрошик. Дизайнер надихається естетикою і шармом, притаманних жіночій моді середини XX століття.

Оборки, приталений силует і широкі спідниці відсилають до 1950-му і нагадують про образ Одрі Хепберн у фільмі «Римські канікули». Міні-сукні, малюнок в горох і фасон оверсайз – спадщина 1960-х, коли в моді панував культ юності і графіка мистецтва оп-арт.

Ностальгічні мотиви Султанова врівноважує стриманим кроєм і актуальними елементами спортивного стилю. Речі позбавлені викликають деталей. Вони здатні доповнити гардероб дівчат і жінок будь-якого віку. Сукні

Sultanna Frantsuzova пропонує моделі в суворій та повсякденному стилі, а також вечірні вбрання.

Класичні сукні від Султанна Французовой доречні в робочі будні. Дизайнер пропонує труженицам офісу приталені вироби з однотонної тканини. Мінімальний Декор: в основному це складки на спідниці, пояс або комір цікавою конфігурації.

У повсякденних сукнях акцент зроблений на практичність і комфорт. Вироби вільного крою зшиті з м'яких тканин. Стильні та зручні речі легко поєднуються з взуттям на підборах або кросівками.

Нарядні сукні розраховані на широке коло покупців. У каталозі є молодіжні вироби для вечірки і елегантні моделі для урочистих заходів. За святковий настрій суконь відповідають виразні текстури і традиційні елементи вечірньої моди – ліфи-декольте і глибокі вирізи на спині. Топи

Султанна Французова приділяє багато уваги речам для активного життя. У актуальної колекції топів переважають футболки, туніки і свитшоты.

Речі дають ясне уявлення про сучасному спортивному стилі. Топи зшиті з яскравих однотонних тканин. Актуальність моделей підкреслена інтелектуальним декором у вигляді принтів-висловлювань. Брюки та спідниці

Султанна Французова підтримує тренд на одяг розслабленого широкого силуету. Актуальні штани, на думку дизайнера, – класичні прямі моделі і розкльошені кюлоти.

Спідниці від Французовой відображають фірмову стилістику ретро. Популярні ідеї нової колекції - крій «сонце», довжина міді і великі складки.

Верхній одяг

Теплі речі від Султанна Французовой – пальто, натхненні трендами 1950-1960-г. Вироби, різні за силуетом і забарвленням, можуть сформувати яскравий або класичний образ.

Подовжені пальто з поясом зшиті в кращих традиціях new look – стилю, винайденого Крістіаном Діором. Речі виконані в приглушеній осінньої гамі і виглядають елегантно.

Об'ємні міні-пальто в дусі 1960-х кидають виклик одноманітності. Оригінальний силует дозволить поекспериментувати з пропорціями. Яскраві і пастельні відтінки врятують від нудьги в похмуру погоду. Думки покупців

Бренд за роки існування набув прихильниць фірмового стилю. Клієнтки марки стверджують, що протягом багатьох років носять речі, створені Султанной Французовой. У відгуках рецензенти відзначають цікавий дизайн, який відрізняє одяг Sultanna Frantsuzova від продукції брендів-конкурентів. Речі з роками не втрачають ностальгічного чарівності і залишаються затребуваними в гардеробі.

Покупниці позитивно оцінюють якість пошиття та оздоблення моделей. Одяг з натуральних матеріалів зберігає первісний вигляд протягом багатьох років. Делікатний догляд за шовковими спідницями і сукнями гарантує довговічність.

Невдоволення клієнтів Sultanna Frantsuzova викликано великою кількістю речей з низькоякісної синтетики. Одяг з поліестера не витримує частого прання і прасування, швидко рветься і втрачає форму.

Популярність бренду Sultanna Frantsuzova пояснюється практичністю і цікавим виглядом продукції. Авторський дизайн надає демократичним речей ексклюзивний характер. Загальне враження затьмарюють матеріали, за допомогою яких втілюється задум художника. Якість тканин нестабільно і іноді залишає бажати кращого. Автор: Ганна Фурсова 7 Вересня 2018



Категория: Мода