Найвірніші гей-пари: список


Опубликованно 07.09.2018 00:29

Найвірніші гей-пари: список

Сучасний світ – це невспаханная майданчик, яка стала активно оброблятися новими віяннями, поглядами. І це не дивно, враховуючи той факт, що людство семимильними кроками здійснює технічний прогрес. Зміна понять і цінностей – супутній фактор розвитку, і з цим можна тільки змиритися. Данина моді або прогресу?

Гей-пари – це визнана нова форма стосунків між особами однієї статі. Це можна засуджувати, а можна просто прийняти як даність. На жаль, на території країн колишнього СРСР таке явище як гей-пари розглядається у негативному ключі. Пов'язано це, швидше за все, зі стереотипами товариствами, які насаджують в наших людях з покоління в покоління. Пройде ще чимало часу, перш ніж суспільство зрозуміє, що такі союзи теж мають право на існування. Чи знаєте ви, що багато гей-пари за кордоном відзначають двадцяти - а то й тридцятирічні ювілеї спільного проживання? Такі цифри не можуть не вражати, особливо якщо розглядати під лупою похитнулися традиційні шлюби, в яких не залишилося нічого, окрім гучних слів. Даний огляд познайомить вас із самими вірними гей-парами. Чемберлен і Рэббетт

Актор Річард Чемберлен і Мартін Рэббетт (менеджер) разом уже 35 років. Переглядаючи знамениту кінокартину «Співаючі в тернику», глядачі, восхищавшиеся мужньою красою головного героя, і не підозрювали, що він вже більше 20 років щасливий в одностатевих стосунках зі своїм менеджером.

У своїх мемуарах писав Річард, що безмірно вдячний своєму партнеру за те, що він пережив у той період, коли приховував їх союз від очей і вух громадськості. Один невірний крок, і кар'єра Річарда могла накритися мідним тазом. Мартін не піддався спокусі очорнити кінозірку і тим самим завоював глибоку повагу і любов актора на довгі роки.

У даний момент стара гомосексуальна пара насолоджується ідилією родинного життя на Гаваях. Річард вдячний долі за зустріч з Мартіном і за можливість узаконити шлюб, який колись був самим справжнім табу. Елтон Джон і Девід Ферніш

Знаменитий співак, музикант, актор і композитор отримав лицарське звання від англійської королеви Єлизавети II.

Зовсім недавно йому перевалило за 70 років. Він відомий не тільки як творча особистість, але і як громадський діяч. Елтон Джон був внесений в Зал слави рок-н-ролу.

Спочатку він позиціонував себе як бісексуал, але в підсумку заявив, що він чистий гомосексуал. У 2005 році Елтон Джон і його кінопродюсер Девід Ферніш узаконили свій шлюб.

Гей-пара не упустила можливість скористатися послугами сурогатної матері, і в 2010 році у них з'явився перший син Закарі). У 2013 році таким же чином у них народився другий син (Елайджа). До речі!

Далеко не всі знамениті люди на Заході в захваті від нових законів. Приміром, варто взяти випадок Доменіко Дольче і Стефано Габбана. Особисте життя обох цікавить громадськість, тому давно не секрет, що вони негативно ставляться до такого досягнення сучасного світу як гей-шлюби. Жорстка позиція партнерів шокувала громадськість: знаменитості виступають проти нетрадиційній сім'ї, «матки в оренду» і «синтетичних дітей». Також Дольче і Габбана у своєму інтерв'ю італійському журналу Panorama заявили, що сучасні експерименти з двома одностатевими батьками будуть мати наслідки, які незабаром вимагатимуть втручання психіатрів. На думку знаменитостей, діти повинні з'являтися тільки як наслідок «акту любові» і виховуватися в «повноцінній сім'ї». Дольче не приховує своєї гомосексуальної натури, але давно змирився з тим, що сім'ї йому не бачити. А Габбана тим часом мріє створити «справжню сім'ю». Стівен Фрай і його орієнтація

Всесвітньо відомий англійський комедійний актор, письменник, громадський діяч і борець за рівноправ'я Стівен Фрай довгі роки не міг прийняти свої сексуальні схильності. Розкритися йому допоміг звичайний продавець в магазині косметики на ім'я Деніел Коен. Стівен Фрай і Деніел прожили разом цілих 15 років! Цифра, якої досягає не всякий гетеросексуальний шлюб! Однак почуття обох розчинилися в часі, і письменник знайшов собі нового коханого.

Нова любов Стівена – це молодий стендап-комік Еліот Спенсер. Пара разом вже кілька років, і не так давно чоловіки одружилися. До речі, Спенсер на 30 років молодше свого знаменитого партнера, але це не стало перешкодою до їх щастя. Молодий хлопець захоплюється почуттям гумору Стівена Фрая. «Саме почуття гумору Стіва – секрет наших відносин», - говорить стендап-комік. Том Форд і Річард Баклі

Ця пара разом вже більше 30 років! Том Форд, творець знаменитої драми «Самотній чоловік», називає Річарда людиною, якого він любить більше за всіх на світі».

Том Форд і Річард Баклі вперше зустрілися в далекому 1986 році під час зйомок для знаменитого журналу Vogue Hommes International, редактором якого на той момент був Річард. У 1989 році гей-пара зіткнулася з серйозним випробуванням – у Річарда був виявлений рак. Тепер, коли хвороба відступила, а всі тривоги зникли, пара веде моногамну життя на ранчо в Нью-Мексико і мріє про дітей. Том Форд не хоче залишити після себе "тільки сукні", він упевнений, що Річард стане прекрасним батьком, а їх життя після «поповнення» придбає новий сенс. Даррен Хейз і мультиплікатор Річард Каллен

Влітку 2006 року екс-зірка дуету Savage Garden по імені Даррен Хейз поєднувався шлюбними узами з Річардом Калленом. Гей-пара відразу ж поспішила під вінець у Лондон, як тільки дізналася про новий закон, що дозволяє одностатеві союзи на території Британії. Красень-музикант Даррен Хейз перестав приховувати свою орієнтацію ще в 2000 році, коли розлучився з візажисткою Колбі Тейлор. У 2013 році гей-пара отримала ще одне шлюбне свідоцтво, яке підтверджувало їх шлюб на території штату Каліфорнія.

Даррен Хейз і Річард Каллен щасливі разом вже довгі роки, і цьому можна тільки позаздрити. Еллен ДеДженерес і Порша де Россі

Еллен ДеДженерес, всесвітньо відома американська телеведуча, і її подруга Порша де Россі, відома як зірка серіалу «Затримка розвитку», взяли шлюб у 2008 році (це сталося в Лос-Анджелесі). Через два роки після укладення шлюбу актриса Порша де Россі взяла прізвище своєї дружини (дівоче прізвище вона використовує в якості робочого псевдоніма).

У пари є три собаки і чотири кішки, а ще, згідно з чутками, жінки збираються стати матерями. Лесбійська пара – Синтія Ніксон і Крістін Маріноні

Історія кохання цих дівчат могла б послужити сюжетом для романтичного фільму: вони зустрілися в той момент, коли Синтія Ніксон (зірка «Сексу у великому місті») відходила від розлучення з чоловіком (Денні Мозесом). Через деякий час після знайомства з Крістін Маріноні у Синтії був виявлений рак грудей.

Актриса мужньо подолала страшну хворобу (не без допомоги коханої, звичайно). У 2009 році пара оголосила про заручини, і вже через три роки вони одружилися. В сім'ї двох жінок троє дітей: син Чарльз і дочка Саманта від першого шлюбу Ніксон і маленький Макс, якого в 2011 році народила Крістін. Фостер і Хэдисон

Джоді Фостер на церемонії вручення нагороди «Золотий глобус» отримала почесну премію Сесіла Демилля і поділилася з громадськістю деякими пікантними особливостями свого особистого життя. До цього моменту їй приписували довгі стосунки з кінопродюсером на ім'я Сідні Бернард. Насправді ж обранцем (а точніше обраницею) 52-річної Фостер стала актриса і фотограф Олександра Хэдисон. До цього моменту Джоді відрізнялася своєю скритністю, але тепер вона з радістю виходить під руку зі своєю дружиною, не приховуючи свого щастя.

Пропозиція Джейкобса

Відомий дизайнер Марк Джейкобс протягом декількох років зустрічався з Чарлі Дефранческо, колишнім манекенником і власником бренду, яке займається виробництвом ароматичних свічок.

Творча натура Марка не дозволила йому без фантазії підійти до такої важливої справи, як пропозицію руки і серця.

Дату заручин Марк Джейкобс приурочив до дня народження Чарлі, який гей-пара вирішила відзначити в одному з мексиканських ресторанчиків.

Після вечері всі відвідувачі і працівники закладу встали зі своїх місць і почали танцювати під пісню Прінса - Kiss, а Дефранческо став знімати веселий флешмоб на свій телефон, подумавши, що таким чином його хлопець хотів привітати його з днем народження. Але коли Марк став на коліно, виявилося, що найцікавіше буде попереду. Майже в ту ж мить Чарлі відповів йому «так», і весь ресторан вибухнув оплесками.

Звичайно ж, знаменний момент був знятий у дусі сучасності: подія було знято на відео, яке Джейкобс згодом виставив в Instagram зі словами подяки всім учасникам веселого танку. Найвідоміші «геї» в Росії

В Росії – країні з заскорузлыми поглядами, складно вільно говорити на таку тему, як вірність і любов у гей-шлюби. Громадськості набагато простіше пліткувати про плітки і припущення, які кружляють навколо зірок російської естради. Але все чутки, здогадки та домисли зазвичай не мають під собою реального підґрунтя. Зазвичай російські гей-пари вважають за краще залишатися в тіні, тому публіці залишається лише гадати. Що ж, давайте пройдемося по основним «геїв» російської естради. Список російських гомосексуалів, згідно думку суспільства

До ЛГБТ-спільноти прийнято відносити Сергія Звєрєва, відомого шоумена, переможця Чемпіонату світу з перукарського мистецтва. Його сексуальна орієнтація, насправді, не належить надбання суспільства, але за зовнішніми ознаками і роду занять люди звикли вважати його людиною з нетрадиційною сексуальною орієнтацією.

До «райдужного спільноті» за тими ж критеріями відносять і Бориса Моїсеєва. Ось тільки він дійсно гомосексуал, про що не раз згадував на публіці.

Солодкава зовнішність відомого співака Сергія Лазарєва не дає йому вільно зітхнути. Чому-то вже протягом багатьох років його вперто зараховують до ЛГБТ-культурі, хоча співак неодноразово заявляв, що просто виступає в підтримку осіб з нетрадиційною сексуальною орієнтацією, але сам до них не відноситься. Гнів ЗМІ обрушився на знаменитість в той момент, коли Сергій розійшовся зі своєю дівчиною Лерою Кудрявцевою. Заголовки «Лазарєв – гей» поширилися в мить ока і обурили громадськість.

Максим Галкін – ведучий, гуморист і просто молодий чоловік Алли Пугачової (до речі, у них двоє дітей). Ярлик «гей» пристав до нього і висить навіть після весілля. На думку російських ЗМІ, доглянутий, симпатичний і успішний чоловік обов'язково є гомосексуалом.

За тими ж ознаками у список потрапив Микола Басков. «Золотий голос» Росії страждав, напевно, більше за всіх. Обговорювалися його манери, поведінка, зачіска, пісні... Втім, він із завидним спокоєм реагує на подібну критику і просто не розповідає про своє особисте життя.

Андрій Малахов – талановитий телеведучий і просто добра людина, яка завжди виглядає стильно і доглянутим. На думку більшості, він самий що ні на є гей. Але доказів того ні в кого немає.

Список можливих «геїв» Росії замикає Філіп Кіркоров. Але так як всі припущення засновані на домислах і припущеннях, зірки не звертають на них уваги і радять так само реагувати своїм шанувальникам. Справжні відомі геї в Росії

Варто уточнити, що відкрито заявляють про свою нетрадиційну орієнтацію, в основному, активісти ЛГБТ-культури. Ці люди не виступають на телебаченні, інформації про них зовсім небагато. Але найголовніше – вони не соромляться своєї орієнтації.

Відкриває список справжніх геїв Росії Павло Самбур. Він є координатором Райдужній асоціації ЛГБТ. Ті, хто з ним знайомий, його називають простою і доброю людиною. Його організація націлена на просування ідей толерантності, позбавлення від дискримінації на всіх рівнях життя.

Ігор Кочетков. Є ЛГБТ-активістом і громадським діячем. Його вважають одним з батьків-засновників Російської ЛГБТ-мережі. За освітою Ігор є кандидатом історичних наук.

Спочатку Ігор був відомий як публіцист. Він працював у таких проектах, як GayRussia і GayNews. Коли ЛГБТ-мережа була створена, Ігор став її виконавчим директором. На сьогоднішній день він глава ЛГБТ-організації під назвою «Вихід».

Ігор Кочетков є відомим правозахисником, авторів статей, доповідей про становище ЛГБТ в Росії. Він полягає в шлюб (одруження відбулося в Нью-Йорку).

Його вважають досить неприємною особою, яка створює неправильне враження про російських геїв. Будучи досить агресивним людиною, Ігор з ворожістю ставиться до людей з традиційної сексуальної орієнтації (тобто негеям).

Євген Писемський. Є головою організації «Фенікс ПЛЮС», основним завданням якої є інформування про сексуальне здоров'я і взаєминах ЛГБТ. Проводить лекції про ВІЛ в гей-співтоваристві.

Замикає ланцюжок відомих російських ЛГБТ-активістів Максим Лапунов. Він виступив на конференції про переслідування ЛГБТ в Чечні. Йому довелося відкрито заявити про ситуації, так як він сам піддавався тортурам і погроз розправи. Як каже Максим, він – далеко не єдиний, хто потрапив в чеченську в'язницю за ознакою гомосексуальності. І все ж, він єдиний, хто зміг не лякаючись заявити про це на весь світ. Автор: Христина Блажиєвська 4 Вересня, 2018



Категория: Отношения