Відкриття музичного конкурсу "Нова хвиля — 2018": Сергій Лазарєв, Філіп Кіркоров, Ані Лорак, Діма Білан та інші


Опубликованно 05.09.2018 10:18

Відкриття музичного конкурсу

Ані Лорак

17-й Міжнародний конкурс молодих виконавців "Нова хвиля" стартував! А це означає, що протягом тижня ми будемо спостерігати за яскравими виступами знаменитостей, станемо свідками їх ефектних образів, побуваємо на репетиціях і поділимося ексклюзивними кадрами з бекстейджа, а також дізнаємося, які сюрпризи (а їх, звичайно, буде чимало!) приготували для нас організатори і учасники конкурсу в цьому році. І всіма цими подробицями SPLETNIK.RU звичайно, буде щодня ділитися з вами. Але про все по порядку.

Як і в тому році, проводити концерти організатори конкурсу вирішили в Олімпійському парку курорту в концертному залі New Wave Hall. Перший день "Нової хвилі" за традицією подарував глядачам грандіозний концерт-відкриття, участь в якому взяли Філіп Кіркоров, Сергій Лазарєв (вони в цьому році увійшли до журі конкурсу), Ані Лорак, Діма Білан, Валерія, Леонід Агутін, Анжеліка Варум, Крістіна Орбакайте, Алсу, Feduk та інші зірки російського шоу-бізнесу.

1/19 Алсу

2/19 Філіп Кіркоров з сином Мартіном-Крістіном і дочкою Аллою-Вікторією

3/19 Діма Білан

4/19 Світлана Бондарчук

5/19 Валерія

6/19 Сергій Лазарєв

7/19 Олексій Воробйов

8/19 Ані Лорак

9/19 Філіп Кіркоров

10/19 Крістіна Орбакайте

11/19 Белла Потемнкина

12/19 Діана Арбеніна

13/19 Жасмин

14/19 Арман Давлетяров

15/19 Ігор Крутой з дружиною Ольгою та Ані Лорак

16/19 Леонід Агутін і Анжеліка Варум

17/19 Юліанна Караулова

18/19 Станіслав П'єха

19/19 Тимур Родрігез

Переглянути всі

Ще на прес-конференції, яка відбулася за кілька годин до початку гала-концерту, стало ясно, що глядачів у цьому році буде чекати багато цікавих прем'єр. Так, Філіп Кіркоров розповів, що "офіційна телевізійна прем'єра" його пісні "Ібіца" відбудеться саме на фестивалі "Нова хвиля".

Це буде провокаційний і цікавий номер,

— розповів співак.

Філіп Кіркоров

Ну а потім він же дав зрозуміти, що нудьгувати на "Новій хвилі" не доведеться ні учасникам, ні глядачам.

На мені важлива місія — задати тон. Напевно що-небудь отчебучу. Головне, щоб було з ким. Але, судячи з того, що компанія у нас зібралася вірна, перевірена, Сергій Лазарєв, Ані Лорак, Микола Басков, я думаю, що ми запалимо в черговий раз на конкурсі "Нова хвиля",

— сказав Кіркоров.

До речі, на червоній килимовій доріжці артист з'явився разом зі своїми дітьми, шестирічними Аллою-Вікторією і Мартіном-Крістіном. Малюки, до речі, у публіки викликали великий інтерес і навіть відповіли на декілька запитань журналістів.

Крістіна Орбакайте і Філіп Кіркоров з сином Мартіном-Крістіном і дочкою Аллою-Вікторією

Інший постійний учасник "Нової хвилі" Сергій Лазарєв розповів, що теж приготував не одну прем'єру.

Я також буду брати участь у творчих вечорах a'studio, Володимира Преснякова, Леоніда Агутіна. Загалом, скрізь долучуся яскраво і барвисто. Я ж недарма учень Філіпа Кіркорова,

— сказав співак.

Сергій Лазарєв

Ще один сюрприз — це ведучі конкурсу. І якщо поява Андрія Малахова на сцені ні в кого здивування не викликало, то ось те, що компанію йому склала Лера Кудрявцева, багатьох вразило — справа в тому, що 47-річна зірка менше місяця тому стала мамою вдруге. Виглядала Кудрявцева, варто відзначити, просто чудово — очевидно, що вона в досить короткі терміни прийшла у форму і вже повернулася до роботи.

Лера Кудрявцева та Андрій Малахов

Діма Білан

Ігор Крутой з дружиною Ольгою та Ані Лорак

В цьому році на конкурсі представлено 15 учасників з усього світу, і шість з них — молоді артисти з Росії: Дарина Антонюк, Дан Розін, Ana Zorina, "Этнозапил", "Ки? Туа!", "Піджаків Live".

Сам же концерт був по-справжньому запальним. Своїм яскравим номером відкрив шоу Філіп Кіркоров. Він виступив з піснею "Колір настрою — синій" і, як і обіцяв, "задав тон" усього концерту. Не менш яскравою була поява на сцені Луїса Фонси, одного з виконавців суперпопулярного хіта Despacito, кліп на який став самим популярним на YouTube минулого року. Чи варто говорити, що музикант своїм виступом буквально підірвав зал? До речі, одну з пісень разом з ним виконала Алсу, і цей дует вийшов дуже цікавим.

Луїс Фонси

Луїс Фонси і Алсу

Втім, не тільки веселощами і радістю був наповнений перший день "Нової хвилі". Музиканти вшанували пам'ять померлого днями Йосипа Кобзона — на сцену з запаленими свічками вийшли всі присутні сьогодні в New Wave Hall зірки. Світло згасло, зал встав, зазвучала пісня Кобзона... Після неї глядачі ще довго аплодували, віддаючи данину пам'яті і поваги легендарному російському музиканту.

Йосип Кобзон

Що ж подарує нам перший конкурсний день, який буде присвячений групі a'studio, ми дізнаємося вже завтра. Слідкуйте за нашими новинами!

Леонід Агутін і Анжеліка Варум

Крістіна Орбакайте

Алсу і Баста

Олексій Воробйов

Діана Арбеніна

Feduk

Конкурсанти "Нової хвилі — 2018"



Категория: Шоу-бизнес