Труси тонг: опис моделі, різновиди, фото кращих моделей


Опубликованно 05.09.2018 06:43

Труси тонг: опис моделі, різновиди, фото кращих моделей

Іноді, здавалося б, незначні деталі створюють настрій на цілий день. Важливим для нашого способу і відчуття себе є те, що приховано від очей оточуючих. У цій статті описана значуща частина жіночого гардеробу, те, які різновиди трусів створили дизайнери для жінок і чоловіків, а також історія і "еволюція" спідньої білизни. Історія розвитку нижньої білизни

Труси, як і багато інших елементів жіночого гардеробу, були запозичені у чоловіків ще в стародавні часи. Чоловіки-мисливці захищали свої репродуктивні органи за допомогою деталей одягу із шкур і шкіри тварин. Однак труси були необхідні людині не тільки для захисту статевих органів, але і для збереження тепла. Пізніше нижню білизну стало все більше схожим на сучасні спортивні шорти - які щільно прилягають до шкіри шматки тканини. Мода на жіночу нижню білизну отримала широкий розвиток в монархічних державах, дозволивши пошиття шовкових панталонів.

Еволюція трусів

Таким чином, до XX століття дівчата воліли вільний крій нижньої білизни, що виготовляється з натуральних матеріалів - вовни, бавовни або льону. Більше схоже на широкі штанці, це нижня білизна мала функціональну сторону - пройму, брала початок від середини стягивающегося елемента і до середини стегна. Такі трусики повинні були бути зручні у використанні при відвідуванні туалету.

З часом нижню білизну ставало все коротше, а, вийшовши на рівень масового виробництва, компанії, що здійснюють пошиття трусів, почали винаходити все нові і нові економічно вигідні форми для нижньої білизни. Колись цнотливі панталони встигли за всю історію пройти шлях до трусів тонг (фото - нижче в статті). На сьогоднішній момент існує величезна різноманітність жіночої нижньої білизни, нові моделі і колекції створюються щороку найбільшими брендами. У цій статті розглянуто базові існуючі моделі та їх групи. Також описано, що таке - ці боягузи тонг.

Різновиди жіночого білизни: максі

Максі-трусики - спідня білизна з великою площею охоплення, широкими швами, часто із завищеною талією. Перевагою максі-моделі є її практичність і зручність. Добре такі труси виглядають у складі комплектів, використовуються при шитті всі можливі матеріали.

Різновиди максі-моделі: Боксери (або трусики-шорти) - за своїм фасоном нагадують чоловічі труси, зручні для занять спортом, продаються в комплекті зі спортивними бюстгальтерами. Найпопулярніші - бойшортс - випускаються під брендом Calvin Klein. Поясні труси - пікантна модель нижньої білизни, відмінно поєднується з панчохами. Має підсилювальні кріплення. Труси з корсетом - коригуючий білизна з високою талією і утягивающими елементами, що дозволяє приховати недоліки фігури і підкреслити достоїнства. Міді: середня посадка

Лінійка моделей міді - це найпопулярніша різновид жіночої нижньої білизни, найбільш продавані моделі відносяться саме до цієї групи трусиків: Сліпи - традиційні трусики, охоплюють більшу частину сідниць. Підходять до всіх типів фігур, зручні в повсякденному житті. Колють - трусики, схожі за своїм кроєм з моделлю бойшортс. Можуть бути з завищеною талією, в такому випадку будуть називатися хіпстерами. Бікіні - трусики із заниженою лінією пояса, стягуючий елемент - гумка розташовується на стегнах, задня і передня поверхні трусиків являють собою два рівних трикутника. Цей фасон часто використовується в купальних костюмах.

Міні: найзухваліші фасони

Трусики міні мають величезну кількість різновидів, в тому числі і труси тонг, для їх виготовлення використовуються найрізноманітніші тканини. Трусики розміру міні використовуються не тільки в хвилюючих спальних комплектах, але і в лінійках спортивного одягу. Безшовні міні дуже популярні серед дівчат, практикуючих фітнес. У статті описано існуючі моделі, серед яких і труси тонг. Бразиліана - це фасон міні-трусиків, які прикривають лише верхню частину сідниць і справді виглядають як грайлива модифікація трусів-боксерів. Тому можна зустріти назву "чікі-боксери" (від англійського слова cheeky, що в перекладі означає "розв'язний"). Трусики танга (не плутати з трусами тонг!) - являють собою два трикутника передньої і задньої частини виробу і сполучну смужку шириною в два пальці. З'єднувальний елемент може складатися з гумки і тканини. Труси тонг, більше відомі як стрінги, походять від англійського прикметника thong, що в перекладі означає "мотузковий". І дійсно, сполучна частина цих трусиків схожа на дуже тонку мотузочку.

Як виглядають труси тонг?

Існує ще близько 7 різновидів стрінгів. Трусиків, зовнішній вигляд яких інтуїтивно зрозумілий з назви. Нижче описані деякі з них: Трусики G-стринг називаються так тому, що задня частина схожа на невеликий тканий трикутник. V-стринг - жіночі труси тонг (фото нижче), задня частина яких за зовнішнім виглядом нагадує англійську букву V. Задній трикутник також утворений тканиною.

T-стринг - це дуже незвичайний вигляд жіночих трусиків, найчастіше продається в еротичних комплектах і передня і задня частина виробу - це два вузьких шматочка тканини у формі букви Т, іноді прикрашені перлинами, бісером, мереживом. C-стринг - відносно нова модель у світі нижньої білизни, ці спочатку чоловічі трусики тонг поступово з'явилися і в гардеробі дівчат. Їх особливість - це повна відсутність бічних кріплень. Чоловічий варіант цих боягузів нагадує хокейну захист-мушлю з смужкою задній частині, жіночий ж - трикутник передній частині (може мати силіконовий контур для щільної посадки) і вузьку "мотузочку" з задньої сторони. Про чоловічому білизна

Побачивши, як багато існує різновидів жіночої нижньої білизни, мимоволі задаєшся питанням: "А чи так різноманітний чоловічий гардероб?" Відповідь може здивувати: "Так, чоловіча нижня білизна також володіє кількома десятками моделей".

Класична модель - сліпи (про них кажуть - плавки) - це повсякденні труси у формі плавальних шорт з невисокою утягивающей гумкою на поясі. Ця модель підійде чоловікам, які не люблять зайвих складочок і воланів. Класичні боксери - в народі називаються семейниками. Саме тому що носять їх чоловіки в домашній обстановці, коли можна собі дозволити дійсно просторе білизна. Облягаючі боксери - підтримує білизну, не надає сильного тиску на статеві органи, що також підходять для щоденної шкарпетки. Укорочена модель облягаючих боксерів називається хипсами. Міні-моделі чоловічих трусів

Бікіні чоловічі - трусики трикутної форми з низькою посадкою, для спортсменів-бодібілдерів - постійна форма. Бікіні чоловічі, так само як і жіночі - це не тільки нижню білизну, але і частину купального костюма, такий фасон часто використовується в уніформі професійних спортсменів, так як подібні трусики можуть чинити найменший опір воді, а значить, не знижувати швидкість спортсмена під час запливу.

Стрінги - невеликі трикутнички ззаду і спереду, з'єднані вузькою мотузкою між сідниць, можуть бути зручні в повсякденному житті, але абсолютно не підходять для занять спортом.

Бандажні труси - незвичайна модель чоловічих трусиків, яка залишає сідниці відкритими, має кілька стягуючих елементів - гумок або бандажів. Можуть мати не тільки естетичне, але і практичне призначення, якщо в передній елемент вбудована "черепашка" - зміцнюючий, захисний елемент нижньої білизни, який часто використовують спортсмени - професійні хокеїсти, футболісти, боксери.

Таким чином, пробуючи самі різні існуючі фасони нижньої білизни, можна відчувати нове настрій і приміряти нові образи кожен день, можна завжди бути різним і при цьому підкреслювати свою індивідуальність. Комфортне і красиве нижню білизну в його величезному розмаїтті здатний подарувати відмінний настрій не тільки нам, але і нашим другим половинкам, тому не бійтеся приміряти абсолютно нові фасони і експериментувати! Автор: Palpinka 4 Вересня, 2018



Категория: Мода