Взуття "Марко": відгуки покупців, огляд асортименту, розмірна сітка


Опубликованно 04.09.2018 08:13

Взуття

Так вже історично склалося, що наша взуття є не лише щоденною необхідністю але й індикатором стилю і статусу людини. По черевиках можна легко визначити, з ким доведеться мати справу, є цей чоловік великим бізнесменом або робітникам заводу. На щастя, 2018 рік змінив погляд модного світового співтовариства на взуття від світових брендів. Сьогодні нам вже не потрібно збирати гроші на "лабутены" або пару від модного дому "Гуччі". Досить знайти якісну і стильну пару взуття середнього цінового сегмента. Але цей вибір для більшості з нас стає неймовірно складним. Тому представляємо вашій увазі чесний огляд на бренд взуття "Марко", відгуки покупців і нюанси, на які варто звернути увагу при покупці.

Що собою представляє бренд "Марко"?

Холдинг "Марко" вважається лідером білоруської взуттєвої шкіряної промисловості. Він був заснований в 1991 році. На сьогоднішній день бренд випускає колекції жіночого, чоловічого і дитячого взуття. У рік це близько 4 мільйонів пар під логотипом "Марко" і "Браво".

Сам виробник стверджує, що їх моделі відрізняються високою якістю і довговічністю. Це підтверджують численні нагороди і призи, такі як: "Кращі товари Республіки Білорусь", "Кращі товари Республіки Білорусь на ринку Російської Федерації", Премія Уряду Республіки Білорусь за досягнення в області якості.

Також до цього можна додати запевнення про те, що всі моделі відповідають сучасним модним тенденціям. Чи Так це насправді? І що кажуть покупці про знаменитому білоруському бренді?

Розмірна сітка взуття "Марко"

Взуття "Марко" представлена в досить широкому розмірному діапазоні. Жіноче взуття представлена в діапазоні від 34 до 42 розміру; чоловіча - від 39 до 48.

Трохи складніше справи йдуть з дитячої та підліткової взуттям. Пінетки для самих маленьких покупців представлені в розмірі від 16 до 18, взуття для дітей молодшого віку - від 19 до 26 розміру. Дошкільна і шкільна групи випускаються у розмірі 27-37. Приємним бонусом для батьків буде те, що в окрему групу компанія виділяє дівоче взуття в розмірах 38-41 та юнацької 38, 41 розмір включно. Ці розміри в підлітковій групі будуть коштувати трохи дешевше, ніж доросла лінійка моделей. Це пов'язано з особливостями ціноутворення на дитячі товари в Республіці Білорусь.

На офіційному сайті компанії представлені як штихмассовая розмірна сітка, так і метрична. Тому визначити розмір взуття, що випускається даним брендом, досить просто. Тут не можна не погодитися з відгуками про розмірній сітці "Марко": вона досить широка, зручно представлена на сайті і з її допомогою легко визначити розмір. Особливо, якщо мова йде про дитячого взуття.

А тепер представимо вашій увазі відгуки про розмірній сітці взуття "Марко". Відповідність моделей взуття "Марко" заявленим розмірами

Судити про відповідність фактичних розмірів заявленої розмірній сітці можна тільки завдяки відгукам про розмірності взуття "Марко". Для того щоб визначити правильний розмір ноги - необхідно виміряти розмір стопи. Це значення записується в міліметрах. Вимірюється відстань від п'яти до кінчика великого пальця (докладна методика вимірювання розміру описана на офіційному сайті холдингу).

Більшість відгуків за розмірами взуття "Марко" підтверджують, що взуття, що випускається під брендом "Марко", відповідає заявленим на сайті розмірами. Але покупцям слід звернути увагу на те, що більшість моделей розрахована на досить широку ногу. Власникам вузької стопи доведеться витратити час на пошук своєї ідеальної пари. Асортимент жіночого взуття "Марко"

Жіноче взуття у фірмових магазинах "Марко" представлена в широкому асортименті і регулярно оновлюється. Тут можна знайти туфлі, сандалі, чоботи, черевики, напівчеревики та ін Але, чого ви тут не знайдете - це ультрамодних тенденцій. Швидше за все, на очі попадеться класичні човники, або моделі з модними елементами трирічної давності. Так, на полицях з легкістю можна знайти кросівки на танкетці, які всі модниці відклали в "ящик очікування" ще в минулому сезоні, або туфлі з фігурним каблуком, який неактуальне вже пару років. Спроби знайти в зимовій колекції "Осінь-зима 2018-2019" пару з грайливим акцентом на п'яті або носінні навряд чи увінчаються успіхом. Якщо ви вирішили придбати щось дійсно модне - на цю марку не варто витрачати час.

Взуття "Марко" підійде тим, хто шукає зручну пару для повсякденної шкарпетки без претензії на моду. Тут широко представлена взуття в стилі "комфорт". Вона буде добре сидіти на нозі і зручно носитися. Моделі представлені як з натуральних матеріалів, так і з сучасних синтетичних аналогів. Відгуки жінок

А тепер уявімо відгуки про жіночого взуття "Марко". На різних форумах покупці діляться своїми справжніми враженнями про придбані товари. Є як позитивні відгуки про взуття "Марко", так і негативні. Наприклад, покупниці дуже хвалять обслуговуючий персонал у фірмових магазинах "Марко". Але це стосується тільки тих ситуацій, коли справа не стосується повернення бракованих пар туфель та чобіт. А ось нарікань на якість, на жаль, виявилося більше, ніж очікувалося. Споживачі незадоволені тим, що взуття дуже швидко втрачає форму і колір. Особливо багато претензій пред'явлено до якості підошви. У літніх моделях вона має тенденцію розтріскуватися через 3-4 тижні, кріплення каблука також залишає бажати кращого.

Справедливості заради відзначимо, що більшість негативних відгуків було написано в 2018 році. Незрозуміло, з чим це пов'язано: змінами на виробництві або якимись іншими факторами, але висновок залишається зробити лише один - уважно оглядайте взуття, яку хочете придбати і слідкуйте за гарантійними термінами. Чоловіче взуття "Марко"

Чоловіче взуття "Марко" відрізняється лаконічністю і простотою. Більшість моделей виконано в класичному стилі. Забарвлення, переважно, однотонна. В літніх колекціях переважають світлі відтінки (бежевий, білий, молочний), а зимових - темні (чорний, коричневий, синій). Більш яскравими кольорами можуть похвалитися кросівки під брендом "Марко". Але, на жаль, їх не так багато, як хотілося б.

Окремо можна виділити взуття для активного відпочинку "Марко". Сьогодні вона представлена декількома моделями текстильних черевик. Вони захищені від вологи, відмінно підійдуть для відпочинку на природі. Чоловіче взуття фірми "Марко": відгуки

Тепер приділимо увагу якості чоловічого взуття. Думка всіх покупців сходиться в наступному: чоловіче взуття відрізняється зручністю, і хорошим модельним рядом. Але, при покупці варто особливу увагу звертати на якість підошви, каблук і фурнітури. Проблема точно така ж, як і в жіночій лінійці - підошва, яка має властивість тріскатися і кришитися. Якщо на розтоптані черевики чоловік може подивитися крізь пальці, то дірка у підошві навряд чи когось залишить байдужим.

Дитяче взуття "Марко", відгуки

Дитяче взуття представлена в широкому асортименті. Тут можна знайти моделі як для малюків до року, так і для учнів старших класів. Це різні балетки, сандалі, черевики, напівчеревики, чоботи й ін Дитяче взуття "Марко" відрізняється широким вибором моделей, доступною ціною і прийнятною якістю. Більшість відгуків про дитячого взуття "Марко" носять позитивний характер. Покупці відзначають, що вона добре носиться, довго зберігає зовнішній вигляд.

Деякі проблеми виникають з синтетичною шкірою. Вона має тенденцію втрачати колір і "облазити". Тому краще віддавати перевагу натуральним матеріалам. Висновок

Взуття "Марко" - найбільший виробник взуття в Республіці Білорусь. Вона продається як на вітчизняному ринку, так і в країнах колишнього СРСР. За довгі роки роботи "Марко" зарекомендував себе як бренд, який випускає якісну сучасну взуття. Це підтверджують відгуки взуття "Марко" за період з 2000 по 2014 рік. Модна, зручне взуття відмінно носиться кілька сезонів поспіль. Ось що говорили про продукцію холдингу покупці. Але, на жаль, за останні два роки тенденції різко змінилися. "Марко" перестав радувати своїх покупців сучасними цікавими моделями. Все частіше на полицях можна побачити застарілі босоніжки на низькому ходу, або моделі, які іспанці називають anatomico.

Не в кращу сторону змінилося і якість продукції. Не дивлячись на те, що керівництво компанії заявляє про впровадження сучасних матеріалів, які повинні поліпшити споживчі властивості продукції, виходить все навпаки. Основні проблеми виникають з полімерними підошвами. Вони не витримують тривалого носіння. При купівлі слід звертати увагу на матеріал, з якого вона виготовлена і на якість. На підошві не повинно бути ніяких пошкоджень і деформацій. Автор: Тетяна Шейкіна 4 Вересня, 2018



Категория: Мода