Гелі-змазки Hasico: види, вартість, відгуки, переваги і недоліки


Опубликованно 04.09.2018 00:59

Гелі-змазки Hasico: види, вартість, відгуки, переваги і недоліки

Мільйони людей у всьому світі вважають секс кращим проведенням часу. Але часом природних виділень піхви стає недостатньо і тоді статевий акт перетворюється на справжнє катування. Благо сучасна медицина не стоїть на місці і для вирішення такої делікатної проблеми існують лубриканти - спеціальні гелі-змазки, які повернуть соитию минулі приємні відчуття.

У розмаїтті мастил можна загубитися. Вони бувають на різних основах, ароматизовані, які близькість, анальні. Сьогодні пропонуємо розглянути лінійку гель-мастил Hasico, які стають все популярнішими на російському ринку, завдяки своїм властивостям та вартості.

Навіщо потрібна змазка?

Буває таке, що стінки піхви виробляють недостатньо секреції при збудженні. Тоді займатися сексом стає дуже проблематично, виникає і біль і дискомфорт, печіння, і мікротравми. При такій проблемі без лубриканта не обійтися.

Причин зниження кількості змащення може бути багато. Найпоширеніша - це зміна гормонального фону. У жінок він змінюється протягом усього життя, наприклад, після народження дитини з віком.

Коли у жінки наближається час настання клімаксу така проблема, як відсутність мастила цілком природна. Після пологів організм не завжди швидко відновлюється, до того ж можливі патології і травми внутрішніх органів, що також впливає на процес.

Не можна не згадати стреси. Якщо жінка перебуває в постійному напруженні, то це теж впливає на лібідо і кількість вагінального секрету.

І, звичайно ж, складно обійтися без змащення при анальному сексі. Пряма кишка на відміну від вагіни не виділяє природного секрету.

Види мастил

Лубриканти бувають різні і для абсолютно різних цілей. Їх випускають на водній, масляної і силіконовій основі. Ароматизовані і з добавками, що підсилюють збудження або пролонгують тривалість статевого акту. Зволожуючі, з загоюючим ефектом, для анального сексу, для чоловіків і для жінок. Розглянемо лінійку гель-мастил Hasico більш докладно.

Цей вітчизняний виробник випускає універсальні зволожуючі змащення на водній основі з фруктовими ароматами: тропічних фруктів, апельсина і полуниці, об'ємом 50 мл. Змазка на водній основі не залишає плям на білизні та одязі, не липне, вбирається в шкіру і не доставляє незручностей. Її можна використовувати з презервативом, так як вона не руйнує латекс.

Існує гель-змазка Hasico з маслом чайного дерева, що володіє антисептичними властивостями. Вона запобігає пошкодження шкіри і робить благотворний вплив на слизові.

Гель-змазка Hasico для жінок випускається з додаванням пантенола, який благотворно впливає на стінки піхви, зволожуючи їх, заспокоює слизову і робить процес комфортним. Такий тюбик повинен перебувати у приліжковій тумбочці кожної жінки. Також для прекрасної половини людства є спеціальні лубриканти з додаванням L-молочної кислоти або глицирризиновой кислоти для нормалізації рівня кислотності піхви.

Розроблена гель-змазка Hasico і для чоловіків. Цей збудливий лубрикант містить у своєму складі метилникотинат, який посилює збудження за рахунок потужного припливу крові в запалі тіла статевого члена. Крім того він може збільшувати тривалість статевого акту завдяки своїм властивостям. Плюси

Гель-змащення Hasico можна придбати майже в кожній аптеці. Їх також легко замовити в Інтернеті. Головна перевага - ціна. Тюбики, в залежності від дистриб'ютора, коштують від 100 рублів. При цьому дані лубриканти не поступаються, а в чомусь навіть і краще, дорогим західним аналогам.

Широка лінійка дозволяє підібрати оптимальну різновид мастила і експериментувати з вибором. Крім того, вони виконують не тільки свою очевидну функцію, але й сприятливо впливають на стан здоров'я статевих органів. І ще, такі лубриканти гіпоалергенні.

Мінуси

Ці лубриканти роблять на водній основі, що призводить до того, що завдані гель швидше вбираються в шкіру і стінки піхви, ніж, наприклад, зроблений на масляній основі. Згідно з відгуками про гель-мастилах Hasico, витрата засобу часом буває невиправдано великим і один тюбик йде за пару вечорів. Але в цьому випадку все індивідуально.

Ще один мінус - немає окремого виду гелю для анального сексу. Звичайні для цього не підійдуть - пряма кишка ще швидше вбирає вологу, а значить можна непомітно травмувати її стінки. Автор: Володимир Мырзак 29 Серпня 2018



Категория: Отношения