Як доглядати за дружиною? Особливості, правила і рекомендації


Опубликованно 04.09.2018 00:59

Як доглядати за дружиною? Особливості, правила і рекомендації

Якщо чоловік задається питанням, як доглядати за дружиною, то він вже робить крок назустріч міцному шлюбу. Жінка завжди хоче бачити поряд з собою галантного кавалера, а хто, як не люблячий чоловік, краще впорається з цією роллю? Слідуючи нескладним рекомендаціям, будь-який чоловік зможе зробити свою другу половинку найщасливішою, а сімейне життя - легкої та повної романтики. Спілкування і підтримка

Коли два люблячих людини починають відносини, для них дуже важливо мати спільні погляди на життя. Але, як відомо, серцю не накажеш, і нерідко буває так, що інтереси і цілі вашої дружини сильно відрізняються від ваших. Але це не означає, що ви не можете спілкуватися та знаходити спільні теми для розмов навіть після багатьох років шлюбу.

Доглядати за дружиною, як за коханою жінкою необхідно, але також важливо бачити в ній вірного друга і цікавого співрозмовника. Поважайте її захоплення і постарайтеся зрозуміти їх. Здивуйте свою дружину розмовою про те, що цікаво саме їй. Наприклад, подивіться її улюблений фільм або почитайте книгу, навіть якщо це нелюба вами мелодрама або жіночий роман. Вона оцінить те, як ретельно ви ознайомилися з матеріалом, і цей жест точно не залишиться непоміченим.

Як правило, жінки балакучіші, ніж чоловіки. Якщо ваша дружина активно ділиться з вами враженнями про свій день або бажає розповісти вам про переживання, необхідно уважно вислухати її. Не перебивайте дружину і насолоджуйтеся її суспільством.

Найчастіше представник сильної статі бере на себе повну відповідальність за забезпечення сім'ї, а домашні справи залишаються за дружиною. Як доглядати за собою, так і за порядком або дітьми деколи дуже важко. Не дорікайте її у відсутності заробітку і серйозно ставитеся до зусиль, які вона вкладає заради розвитку вашої родини. У неї немає начальника, який би похвалив її за заслуги, тому цю роль ви повинні взяти на себе. Розповідайте їй про те, як ви вдячні за її турботу, щоб ваша дружина ніколи не відчувала себе недооціненою. Сімейний побут

Коли чоловік повертається з роботи, він хоче бачити дім чистим і затишним. Бажати виконання обов'язків від жінки - це нормально, але не варто забувати про те, що вона теж може втомлюватися від цієї рутини. Якщо ви маєте вільний час, постарайтеся допомогти їй, щоб ваша дружина змогла приділити трохи часу собі. Дайте їй можливість привести себе в порядок, відвідати салон краси або спа-процедури. Нехай вона відчує себе гарною і коханою жінкою.

Доглядайте за дружиною, як ви це робили до шлюбу. Відкрийте перед нею двері автомобіля, галантно подайте руку, допоможіть надіти пальто при виході з будинку. Ці красиві жести не буде складно зробити, але точно вони будуть помічені вашої коханої. Не дайте сімейному побуті перетворити вашу дружину в домробітницю, і спільне життя завжди буде грати яскравими фарбами. Приємні сюрпризи

Як чоловікові доглядати за дружиною, щоб він теж отримував від цього задоволення? Відповідь проста: знайдіть час для романтики. У ваших силах вразити дружину так, що вона надовго запам'ятає цей день. Відправте її в магазин, кафе з подругами або будь-яке інше місце, де вона б могла добре провести час. Такий жест сам по собі буде приємним, а сюрприз, який ви приготуєте надалі, стане ефектним фінальним штрихом.

Під час відсутності дружини придбайте свічки, букет квітів або пляшку шампанського. Візьміть все, що дозволить вам перетворити вашу квартиру в найромантичніше місце для побачення.

Також ви можете доглядати за дружиною, як вона зазвичай робить це для вас. Наприклад, приготуйте святкова вечеря для вас двох. Накрийте стіл найкращої наявної скатертиною, поставте свічки і включіть відповідну моменту музику. Головне - не забудьте взяти на себе прибирання після такої вечері, інакше сюрприз для неї буде затьмарений миттям посуду, і все враження від вечора буде зіпсовано. Компліменти

Жінка завжди повинна відчувати себе найкрасивішою. Коли чоловік завойовує серце коханої і вони скріплюють відносини узами шлюбу, може скластися враження, що цього достатньо. Але такий підхід не вірний. Навіть після довгих років сімейного життя необхідно домагатися свою даму. Робіть їй компліменти, навіть якщо на це немає певного приводу, такого, як нова зачіска або красивий наряд. Нехай вона завжди відчуває себе прекрасною.

Не важливо, у вечірньому платті вона або в домашньому одязі. Завжди шукайте привід нагадати їй про те, як сильно ви її любите і наскільки вона приваблива для вас. Розкажіть їй, що вона найчарівніша і у світі більше немає такої іншої. Доглядаючи за дружиною подібним чином, чоловік незабаром помітить, як вона розквітне і помолодшає на очах.

Пристрасть у стосунках

Перебуваючи в постійній близькості поруч з коханою жінкою, чоловік може помітити, як їх взаємовідносини змінюються. Вже немає колишньої пристрасті, несподіваних зустрічей і прогулянок під місяцем. На зміну їм приходить побут і рутина. Але не варто засмучуватися, так як це можна виправити.

Дозвольте вашій дружині завжди відчувати себе бажаною. Урізноманітніть ваше сексуальне життя і додайте в неї більше романтики. Для цього можна влаштувати вечерю при свічках, фіналом якої стане спільне прийняття ванни. Прикрасьте її пелюстками троянд, а правильна музика допоможе створити інтимну обстановку.

Еротичний танець або масаж у вашому виконанні вразить і здивує дружину. Навіть якщо ви будете далекі у своїх вміннях від ідеалу, вона оцінить старання і відчує себе більш впевненою і бажаною. Розуміння і повага

Кожна людина в певний момент життя може втомитися від роботи або навалилися проблем. Любляча жінка завжди намагається виявляти ласку і доброту, але вона також може бути похмурою або сумною. Не вимагайте від неї постійного бадьорого настрою і з розумінням ставитеся до переживань вашої дружини. Дайте їй зрозуміти, що вона не зобов'язана завжди бути для вас ідеальною і правильною. Доглядайте за дружиною, радуйте її, і тоді вона обдарує вас своїм прекрасним настроєм і зарядить позитивом.

Жінці важко самореалізуватися, постійно перебуваючи в домашніх клопотах і турботах про свою сім'ю. Дайте їй відчути себе впевненою. Ви можете ненадовго взяти на себе турботу про дітей, щоб вона приділила більше часу своїй роботі та здійснення планів. Але не тисніть на дружину, змушуючи відчувати себе ніяково за те, що ви більше заробляєте або швидше досягаєте поставлених цілей. Спільно розвиваючись, ви отримаєте не тільки будинок, повний взаєморозуміння і підтримки, але і заможне, щасливе життя. Як чоловікові доглядати за вагітною дружиною

Чоловік не може повною мірою зрозуміти, що відчуває жінка, що виношує дитину. Крім фізичного стану, змінюється і її настрій, почуття і бажання. Щоб забезпечити своїй дружині комфорт і спокій, чоловікові варто ретельно доглядати за нею і підтримувати, незважаючи на всі труднощі.

Ні для кого не секрет, що вагітні жінки відрізняються своєю примхливістю, причинами якої є різні бажання, швидко змінюють один одного. Чоловік не зобов'язаний ставати прислугою для своєї дружини, але повинен ставитися з розумінням до її станом і постаратися полегшити його. Не варто злитися на неї за зміни настрою, так як в такому випадку вона буде відчувати ще більший дискомфорт і почуття провини. Дайте їй зрозуміти, що ви не зміните свого ставлення до неї і будете любити, незважаючи ні на що.

Не бійтеся виконувати роботу по дому і допомагати дружині. Це не зробить вас менш мужнім, а лише покаже з найкращого боку як дбайливого чоловіка і відповідального батька майбутньої дитини. Як доглядати за колишньою дружиною

Часом буває так, що у відносинах трапляється розлад. Якщо дружина вирішила піти, а чоловік все ще має до неї почуття, не можна втрачати ні хвилини і слід відразу приступати до активних дій. Після розриву в першу чергу необхідно зрозуміти, чого саме не вистачало коханої у шлюбі.

Після розлучення вона, найімовірніше, буде шукати розради і турботи. Якщо вчасно не виявити себе, можна помітити, як доглядає за дружиною інший чоловік. Щоб уникнути цього, будьте наполегливі і піклуйтеся про неї навіть після розриву. Дізнавайтеся, як вона себе почуває, і підтримуйте вже на правах друга або просто колишнього чоловіка.

Нагадайте їй про те, що тримало вас разом всі роки у шлюбі. Влаштуйте побачення там, де ви вперше поцілувалися, або на місці, де було зроблено пропозицію руки і серця. Романтична обстановка налаштує її на потрібний лад і пробудить приємні спогади.

Виправляйте помилки, із-за яких у відносинах стався розлад. Не просто повідомте їй про виконану роботу, але і доводьте свої слова вчинками. Корисні рекомендації

Складно точно сказати, як доглядати за дружиною, так як всі представниці прекрасної статі відрізняються один від одного характерами та уподобаннями. Але існують певні правила, які допоможуть зберегти будь-які відносини. Не змушуйте дружину ревнувати вас. Без попередження не затримуйтеся на роботі і не звертайте занадто багато уваги на інших жінок. Балуйте свою дружину подарунками і несподіваними сюрпризами. Не шукайте приводу для того, щоб висловити свою любов. Не обмежуйте свободу своєї другої половинки і давайте їй можливість розвиватися в різних сферах життя. Автор: Юлія Шишкіна 29 Серпня 2018



Категория: Отношения