Самі безболісні пози для позбавлення невинності


Опубликованно 29.08.2018 04:20

Самі безболісні пози для позбавлення невинності

Позами для позбавлення невинності цікавляться всі, кому належить відповідальний акт дефлорації. Дівчата переживають, щоб це не було надто боляче, а молоді люди не хочуть заподіювати страждання партнерці в її перший раз. Адже якщо для чоловіка перший секс у житті - це важлива складова, яка допомагає утвердитися його самооцінці, то для дівчини позбавлення невинності ще більш важлива подія, яка може вплинути на всю її подальшу інтимне життя. Самий перший раз

Перший секс залишається в жіночих спогадах на все життя, тому таке значення мають пози для позбавлення цноти. Адже дуже важливо, щоб ця подія залишилася в пам'яті виключно з позитивної точки зору. А якщо воно буде пов'язане з болем, страхом або хоча б дискомфортом, то дівчина може ще надовго не захотіти мати ні з ким відносин.

Велику роль у виборі пози для позбавлення невинності відіграє досвід чоловіки, а також емоційна обстановка, яка супроводжує процесу попереднього зближення, сумісність геніталій - для першого сексу важливо все. У цій статті ми розповімо про кращі пози для позбавлення невинності, про ті положення, в яких дівчина зможе максимально розслабитися і мінімізувати відчуття болю. Навколишнє обстановка

Зважившись зайнятися сексом, багато дівчата тільки й уявляють, як пройде цей їхній перший раз, який буде поза для позбавлення невинності, що за обстановка буде її оточувати. Багато в самий перший раз бажають випробувати всі варіанти, про яких знають, в цьому полягає їх головна помилка. У перший раз потрібно вибрати саму безболісну позу для позбавлення цноти.

Дівчина завжди повинна пам'ятати, що саме перше проникнення неминуче принесе дискомфорт. Тому не варто підтримувати свого партнера в першу ж ніч освоїти все, що відображено на сторінках "Камасутри". Відразу варто відмовити від поз, які передбачають глибоке проникнення, вони підходять тільки для досвідчених жінок. Інакше молода людина може ненароком завдати пошкодження статевих органів своїй партнерці, їй буде боляче, а про перший раз залишаться виключно негативні емоції. Місіонерська поза

Багатьма вважається, що найкраща поза для позбавлення невинності - місіонерська. Варто одразу наголосити, що статевий акт у важких і хитромудрих положеннях, про яких дівчина може дізнатися з відповідних фільмів, загрожує певними складнощами, найімовірніше, призведе до сильного розчарування, так як перша спроба виявиться невдалою, болючою і неприємною.

Поза для безболісного позбавлення невинності повинна бути максимально безпечною і зручною, в першу чергу, для партнерки. Якщо цноти дівчина позбавляється з досвідченим молодою людиною, то, швидше за все, він ніколи не запропонує їй позицію, в якій їй навіть теоретично може стати занадто боляче. Так що більшість пар, охочих пуститися в круговорот пристрастей в самий перший раз, зупиняються на місіонерській позі. Це зручна поза для позбавлення цноти, яка має масу переваг для партнерки.

За рахунок того, що дівчина лежить на спині, їй не потрібно робити жодних рухів, можна повністю розслабитися, не допустити помилок по недосвідченості. При цьому у неї є можливість регулювати глибину і кут проникнення, змінюючи положення своїх ніг. Є маса варіантів - розташувати їх у чоловіка на спині, підтягнути до грудей або витягнути на всю довжину. Тут вона вже сама зможе вибирати положення, яке їй буде зручніше за все саме в цей момент. Секрети місіонерської пози

Щоб дівчині, яка втрачає невинність, була ще комфортніше, рекомендується підкласти під її попу невелику подушку або валик. У такому положенні розірвати пліву членом буде найлегше, а сам процес пройде набагато приємніше для партнерки, з мінімум дискомфорту. Ось тому позбавлення невинності в місіонерській позі обирає більшість.

Чоловік при цьому розташовується зверху, лягаючи таким чином, щоб його член знаходився на одному рівні з входом у піхву. Для хлопця найзручніше при цьому буде спиратися на долоні на витягнутих руках або на зігнуті лікті. Партнер ззаду

Серед найбільш зручних поз для позбавлення невинності багато хто називає позицію, відому як "догі-стайл", в народі її ще називають "раком". Дівчина займає колінно-ліктьову позу, спираючись на зігнуті в ліктях або витягнуті руки. Чоловік знаходиться позаду, у неї між ніг. Фрикції він здійснює, притримуючи її за стегна, плечі або талію.

Позбавлення невинності в позі "раком" не даремно здається вигідною багатьом, кому належить позбутися невинності. Зручність полягає в тому, що, як і у випадку з місіонерською позицією, самої партнерці не доводиться робити жодних рухів, все робить чоловік. До того ж кут проникнення дозволяє стимулювати самі ерогенні і чуттєві місця, розташовані в піхву. Великої кількості неприємних відчуттів допоможе уникнути подушка, якщо ви покладете її під груди. Так буде набагато зручніше і приємніше. Якщо при цьому дівчина вигне спину і максимально розслабитися, партнер зможе увійти в неї плавним і швидким рухом, мінімізувавши неприємні відчуття.

Ось які пози для позбавлення невинності пари вибирають найчастіше. Роль чоловіка

При виборі будь-якої пози для позбавлення невинності варто розуміти, що роль чоловіка залишається величезною. Від нього залежить практично все, тому, чим досвідченіше він буде, тим нижче ймовірність, що дівчині щось не сподобається під час першого разу.

Чоловік завжди повинен пам'ятати, що в процесі позбавлення невинності дівчини його завдання максимально розслабити партнерку. Для цього він повинен зробити все, щоб дівчина розслабилася, пестити її клітор, обережно рухатися тазом, повністю контролювати і володіти ситуацією. Одне болюче проникнення може сильно нашкодити партнерці.

Варто зазначити, що єдиним недоліком такої пози є відсутність зорового контакту, що вкрай важливо для дівчини під час першого сексу. "Жінка зверху"

Навіть при відсутності сексуального досвіду деякі дівчата віддають перевагу позі "жінка зверху" під час свого першого сексуального контакту. У цьому випадку вони самі можуть керувати процесом і контролювати його.

Дами також віддають перевагу позі "наїзниці", щоб контролювати глибину проникнення, швидкість і частоту фрикций, так і весь статевий акт в цілому. Якщо дівчині стає дуже боляче під час першого сексу, в такому положенні вона в змозі в будь-який момент перервати процес, зупинитися, продовживши тільки тоді, коли вважатиме за потрібне. Технічне виконання

Технічно це дуже проста поза. І тому теж багато дівчат віддають їй перевагу. Чоловікові доведеться лягти на спину і витягнути ноги. Дівчина сідає зверху, самостійно починає вводити член у вагіну. Для надійної опори підійдуть стопи, якщо у неї хороша фізична підготовка, а при слабкій конституції можна спертися на коліна. Руками дівчина повинна впиратися в груди своєму коханому.

Ще одна перевага цієї позиції полягає в тому, що розрив пліви під власною вагою партнерки відбудеться швидше і менш болісно. До того ж вона сама зможе вибрати і контролювати ту фрикцию, яка їй найбільше подобається.

Варто визнати, що цей варіант підходить далеко не всім. Якщо дівчина не дуже рішуча, вона не зможе зважитися розірвати пліву таким чином. Тоді чоловікові доведеться взяти безпосередню участь в цьому процесі. Вибір пози

Яка поза краще для позбавлення цноти, пара в ідеалі повинна визначити при спільному виборі. При цьому необхідно враховувати емоційний стан партнерки. Якщо вона відчуває страх і невпевненість в собі, то краще всього підійде місіонерська позиція. Партнери тоді зможуть дивитися в очі один одному, що допоможе дівчині розслабитися і заспокоїтися. Якщо дівчина налаштована позитивно, то можна дозволити їй керувати процесом і вибрати позу наїзниці".

У підсумку варто зазначити, що кращі пози для першого сексу ті, при яких дівчина буде почувати себе максимально захищеною і в повній безпеці. Щоб позбавлення цноти не перетворилося у важку душевну травму, обов'язково уважно прислухатися до її побажань, а при необхідності відкласти день позбавлення невинності, якщо партнерка до кінця не готова. Якщо ж процес пішов, а обрана поза викликає біль і дискомфорт, бажано негайно її поміняти. Як зменшити біль?

Є кілька способів, які допоможуть зменшити біль при дефлорації. Навіть якщо ви вибрали місіонерську позу, не варто думати, що для дівчини процес пройде безболісно. Тому до нього потрібно ретельно підготуватися. Подбати про це повинен, в першу чергу, молодий чоловік.

Необхідно запастися презервативами. Заразити небезпечними вірусними інфекціями та захворюваннями, що передаються статевим шляхом, можна вже при першому сексуальному контакті. У цьому випадку у дівчини точно залишаться самі негативні спогади про першу в її житті близькості. А так хоча б про одну проблему можна буде не турбуватися.

До того ж завжди треба пам'ятати, що пошкоджена пліва - це, по суті, відкрита рана, яка сприйнятлива до будь-якої інфекції. З презервативом перший сексуальний контакт пройде більш естетично, тому що в будь-якому випадку буде багато крові.

Не варто шкодувати часу на прелюдію, вона повинна бути повноцінною, щоб партнерка збудилася і з головою поринула в процес. Адже при цьому виділиться достатню кількість мастила, м'язи піхви розслабляться, що полегшить перший контакт. Люблячий партнер зробить все можливе, щоб доставити дівчину задоволення, не полінуватися зробити кунілінгус. Тільки включайте в прелюдію оральний секс, якщо він відбувається не перший раз, інакше стільки експериментів за раз буде перебором.

Важливо створити навколо атмосферу спокою й умиротворення. Дівчина повинна бути впевнена, що все пройде відмінно, тому необхідно створити відповідні умови. Це ізольоване від сторонніх приміщення, свіжа постільна білизна, велика і комфортне ліжко, приємна музика і запахи, приглушене світло. Мастило

Так як хвилювання при самому першому разі перемогти можуть не всі, не завадить використання мастила молодою людиною. Принаймні, її потрібно мати під рукою, на той випадок, якщо вона знадобиться. Якщо вже в процесі виявилося, що природної змазки виділяється не достатньо для безболісного проникнення члена в піхву, використовуйте штучний лубрикант. Він посприяє зменшенню тертя, мінімізує ймовірні травми слизової оболонки, полегшить процес введення члена в незаймане лоно.

При всій обережності й акуратності молодий чоловік не повинен надто зволікати. Чим швидше відбудеться розрив пліви, тим менше болю доведеться зазнати його партнерці. Адже дуже болючим буває навіть саме розтягнення пліви. Перешкода на шляху

Вводячи член в піхву дівчини, чоловік відчує бар'єр, який необхідно подолати напористо, але не занадто різко. При цьому його партнерка не повинна відходити, а навпаки злегка рухатися стегнами йому назустріч. В цьому випадку все відбудеться швидко і менш болісно.

Ще одна порада. Коли партнер натрапив в перший раз на перешкоду, необхідно на кілька миттєвостей завмерти. За цей час дівчині рекомендується максимально розслабити м'язи піхви, після цього можна продовжувати рух.

З цієї статті можна зробити висновок, що перший секс може бути дійсно приємним і практично безболісним, якщо партнер про це всерйоз подбає. Автор: tgorlopeev 23 Серпня 2018



Категория: Отношения