Найбільш зручні пози анальні


Опубликованно 28.08.2018 04:20

Найбільш зручні пози анальні

Анальними позами, які будуть найбільш зручні і для чоловіка, і для жінки, цікавляться всі, хто хоче освоїти цей вид сексу. Колись він вважався чимось ганебним і неприйнятним. Зараз, якщо подолати надуману сором'язливість, то можна покуштувати цього забороненого задоволення. Повірте, новий досвід гарантовано подарує вам нові відчуття і незвичайне насолоду. Однак щоб сексуальні експерименти пройшли вдало, до них варто добре підготуватися. Дівчина не проти

Коли і дівчина, і хлопець не проти випробувати, що таке анальний секс, саме час з'ясувати, які анальні пози є найбільш зручними, особливо для першого разу. Багато можуть здивуватися, але насправді варіантів, як віддатися цьому солодкий гріх, безліч.

У цій статті ми розповімо про найбільш цікавих і зручних анальних позах, дамо докладні рекомендації для того, щоб задоволення і приємні відчуття отримали обидва партнера. Підготовка

До цієї справи треба підійти ґрунтовно, почавши з ретельної підготовки. Перш ніж вирішувати, в якій позі займатися анальним сексом, потрібно всерйоз подбати про деякі заходи обережності. Деякі речі обов'язково повинні бути у вас під рукою.

Перед тим як вступити з дівчиною у статевий акт, прослідкуйте, щоб вона була максимально розслаблена і збуджена. Це одна з основних умов, без досягнення якої переходити до анальним пестощів не рекомендується. В іншому випадку ви нічого не доб'єтеся стимуляцією ерогенних зон, в якій би анальної позі ви не займалися сексом. Якщо дівчина буде недостатньо збуджена або занадто сильно стане переживати, то вона не відчує ніякого задоволення, а перенесе тільки хворобливі відчуття. У цьому випадку анальний секс буде для неї тільки мукою і стражданням.

Обов'язково запасіться достатньою кількістю мастила, його для анального сексу потрібно особливо багато. Адже органи в області заднього проходу не виробляють природну змазку, тому її цілком доведеться замінювати штучною.

Перед тим як відправлятися в ліжко, обом партнерам рекомендується сходити в душ, а дівчині не завадить ще й зробити клізму. Без різких рухів

Під час першого анального сексу, які пози б ви не вибрали, уникайте різких рухів. Якщо партнер буде надто поспішати, це може призвести до небажаних пошкоджень і навіть травм ніжних органів представниці жіночої статі.

Чоловік повинен пам'ятати, що не варто відразу глибоко вводити член, так як це може призвести до певних погіршенням здоров'я дівчини. Повірте, з-за тісного контакту, в ході якого анус партнерки буде щільно і надійно обволікати чоловічий статевий орган, пара і так отримає невимовне задоволення.

При підготовці до сексу подбайте, щоб під рукою у вас виявилося два презерватива. На той випадок, якщо ви вирішите розбавити анальні ласки проникненням у піхву. Справа в тому, що мікрофлора кишечника може представляти серйозну небезпеку для статевих органів чоловіка і жінки. Так що, при попаданні члена в піхву після анального сексу у дівчини можуть розвинутися інфекційні захворювання. Щоб цього уникнути, рекомендується в цей момент просто поміняти презерватив.

Насамкінець підкреслимо, що на всьому протязі цього вечора чоловікові належить пам'ятати, що анальний секс вимагає набагато більш дбайливого ставлення до своєї партнерки, а також ретельної підготовки, в якій нічого не можна упустити. У перший раз

У цій статті ми докладно розповімо, в якій позі краще займатися анальним сексом, особливо якщо це перший досвід. Професійні сексологи рекомендують почати пізнавати один одного з найпростіших поз, а потім вже переходити до більш складним і незвичайним.

Краща поза для першого анального сексу - це так звана логічна або поза "збоку". У цьому випадку дівчина розташовується на ліжку на боці спиною до свого партнера. У такого варіанту кілька очевидних переваг.

У такому положенні партнер не зможе в пориві пристрасті ввести свій член на максимальну глибину і тим самим завдати своїй партнерці дискомфорт і загрозу для її здоров'я. До того ж у такій позі жінка може максимально контролювати процес фрикцій, що ще раз убезпечить її від можливих травм, які їй може завдати не в міру палкий партнер. До того ж, займаючись анальним сексом в такій позиції, жінка завжди без праці зможе швидко перервати статевий акт, просто відсунувшись від свого чоловіка. Ось в якій позі займатися анальним сексом радять фахівці, якщо це перший для вас досвід. Інші варіанти

Є ще кілька варіантів, які також підійдуть для першого разу за умови, що обидва партнери будуть дотримуватися граничну обережність. Так, жінки, які віддають перевагу анальні ігри, часто роблять вибір на користь класичної колінно-ліктьовий пози. У цьому випадку обом партнерам забезпечений максимальний контакт, така поза для першого анального сексу цілком підійде, якщо коханці будуть дотримуватися заходів обережності, не роблячи занадто різких і грубих рухів.

Також варто відзначити позу, яка називається "прямий кут". Вона вважається однією з найбільш зручних поз для анального сексу. Жінка нахиляється і міцно впирається руками в стіл або будь-яку іншу тверду поверхню, наприклад, підвіконня. Чоловік у цей час підтримує її за стегна і без особливих проблем проникає навіть в злегка розтягнутий анус. Це дуже зручна анальна поза, знову ж таки, за умови дотримання необхідних запобіжних заходів.

Відзначимо, що з часом у пар з'являються свої улюблені позиції, якщо вони проймаються любов'ю не тільки один до одного, але і до цього різновиду сексу. Багато хто при цьому нагадують класичний варіант, а окремі можуть бути поєднанням декількох різних положень. Головне, на чому наполягають сексологи: якщо ви віддаєте перевагу анальні експерименти, то занадто великій різноманітності всі ж віддайте перевагу м'який секс в якійсь одній заздалегідь певній позі. Найприємніші пози для обох партнерів

Розібравшись з позиціями для першого разу, варто розповісти, які пози краще для анального сексу, в якому положенні чоловік і жінка отримують найбільше задоволення. Насамперед, нагадаємо, що жінки, на відміну від чоловіка, вкрай складно отримати задоволення від анального сексу без додаткових ласок і стимуляції. Тому найбільш вигідними для неї вважаються ті, в яких партнеру найзручніше стимулювати клітор, а також інші ерогенні зони на її тілі.

Якщо у чоловіка велика гідність, то поекспериментувати з анальними ласками можна в "зміїному" положенні. Для цього партнерка лягає на живіт, максимально розсовує ноги. Чоловік укладається на неї зверху, поступово і не поспішаючи занурюючи свій член в її попку. Перевага такого положення полягає в зручності поєднувати анальний секс з вагінальними ласками. Ось яка поза для анального сексу доставить максимальне задоволення обом партнерам. Повний контроль

Експерти відзначають, що найбільш вигідними в анальному сексі вважаються пози, при яких жінка максимально контролює ситуацію. Наприклад, якщо партнер буде сидіти або лежати, а його дама сама насаджувати анус на член, задаючи тон і темп всьому процесу, їй буде простіше стежити за своїми відчуттями, отримувати максимум задоволення.

Головне - пам'ятайте, перед тим як відправлятися в ліжко, що ви гарантовано отримаєте задоволення лише в тому випадку, якщо будете дбайливо ставитися один до одного. Вивчаючи свої тіла, ніколи не варто забувати про духовну близькість і щирі почуття. Важкі пози

Досвідченим партнерам, які вже давно пробують анальний секс, буде цікаво дізнатися про кілька непростих поз, здатних доставити вам несподіване задоволення. Наприклад, можете випробувати положення "Твістер". Спочатку воно може вас відштовхнути своєю незвичністю і складністю у виконанні, але будьте впевнені, воно того варто.

Дівчина стає на карачки, максимально піднімаючи свою попку. Чоловік опускається до неї, вводячи член між сідницями. Фрикції він здійснює у вигляді присідань. Переваги такого становища полягають у тому, що партнер не зможе швидко кінчити в такій позиції, розтягнувши задоволення.

Ще одне випробування на гнучкість. Дівчина лягає на живіт, підтискаючи до грудей тільки одну ногу, другу вона відводить у бік. У такому положенні її анальний отвір стає максимально доступно для ласк партнера. Равлик

Багатьох може ще привабити поза "равлики". Жінка відводить праву ногу в бік, тримаючись за передпліччя. Чоловік при цьому її підтримує. Друга нога дівчата при цьому повинна впиратися в його прес і бути в зігнутому положенні. Незважаючи на те що зовні поза для партнерки виглядає дуже незручною, вона буде компенсована вільним доступом до її заднього проходу і можливістю активно стимулювати ерогенні зони.

Відразу обмовимося, що погоджуючись на експерименти, особливо в анальному сексі, будьте готові до невдач на перших порах. Але не зупиняйтеся, якщо щось не виходить відразу. З досвідом прийде до вас можливість отримувати задоволення, ви знайдете свою улюблену позицію. Як уникнути неприємностей

Обов'язково варто зупинитися на кількох порад, які допоможуть вам уникнути неприємностей при занятті анальним сексом. Завжди варто пам'ятати, що ключовою умовою проникнення в анус є його максимальна розслабленість. Тільки в цьому випадку все може вийти.

Якщо зовнішній сфінктер жінка ще може розслабити простим зусиллям волі, то за стиснення внутрішнього відповідає рефлекс, спричинений імпульсами центральної нервової системи. Причому вони абсолютно мимовільні. Важливо, щоб перед початком статевого акту дівчина була максимально розслаблена і збуджена. Її попку рекомендується пестити поцілунками і мовою круговими рухами. Допускається легкий контакт пальцем, в цьому випадку прелюдія буде успішною, анус легко розкриється перед членом. Секс-іграшки

Зауважимо, що задній прохід можна розробляти спеціально, щоб під час сексу чоловікові було простіше. Для цього є спеціальні мастурбатори і вібратори, які продаються в будь-якому секс-шопі. Перед їх використанням слід обов'язково ретельно вимити руки і сам інструмент.

Не рекомендується використовувати звичайне мило, так як луг, що міститься в ньому, може потрапити в мікротріщини на надто ніжній шкірі, викликавши неприємну і сильний біль.

Розробляти попку не призначеними спеціально для цього предметами настійно не рекомендується. Овочі, флакони і довгі ручки можуть запросто завдати дівчині серйозні травми, а також стати причиною інфекції, появи глистових інвазій і гнійників в області кишечника. В останній момент

До речі, є перевірений пораду, як вести себе в останній момент перед тим, як ввести член в анус. Радять потертися збудженої головкою про анус, так жінці найефективніше вдасться розслабитися. Входити необхідно повільно, буквально по одному міліметру, уважно стежачи за станом і відчуттями коханої.

Сам пеніс вводити в анус слід під невеликим кутом, щоб ненароком не потурбувати вигин ободової кишки. Ні в якому разі не вводьте член на всю довжину.

Коли член опинився в анусі, не поспішаючи приступайте до фрикцій. Зачекайте, поки м'язи ануса звикнуть до чужорідного тіла. Відзначимо, що в анальному сексі самі рухи не дуже важливі, так як анус в рази тісніше вагіни. Так що партнери можуть насолоджуватися контактом, навіть не вдаючись до додаткових маневрів. Можливі проблеми

Варто нагадати, що анальний секс може стати причиною деяких проблем. Головна з них - це ймовірність нанесення травм заднього проходу дівчини. Там можуть з'явитися мікротріщини, ранки і навіть порватися сфінктер.

Те, що анальний секс може стати причиною геморою, - міф. Але при наявності симптомів цього захворювання подібний вид утіх може посилити цю недугу.

Важливо бути впевненим у чистоті свого партнера, тому що анальний сексуальний контакт без презерватива з ВІЛ-інфікованим практично гарантовано призведе до зараження. Зазначимо, що в деяких рідкісних випадках анальний секс може призвести до травм і чоловічого статевого органу. Автор: tgorlopeev 22 Серпня, 2018



Категория: Отношения