Опис ерогенних зон чоловіка-Овна


Опубликованно 27.08.2018 15:55

Опис ерогенних зон чоловіка-Овна

Кожна людина наділений різним темпераментом і різними здібностями для вираження своєї сексуальності. Одні заводяться з півоберта, ледве углядівши підходящий об'єкт для сексуального інтересу. Іншим же потрібно приділити час для розігріву і запастися терпінням. Одні можуть танути від щастя, коли їх цілують в шию, інші ж взагалі не терплять ніжностей під час сексу. І в цьому зв'язку особливо жінкам важливо знати, де ерогенні зони у чоловіків. Для прискорення процесу підготовки хлопця до любовних баталій можна впливати на його чутливі точки, тоді підготовчий період пройде швидше, а головне — яскравіше й приємніше.

Щоб надати ефективний вплив на ці чарівні місця, жінці потрібно визначити головні ерогенні зони у чоловіків. А оскільки це ще і пов'язане зі знаками зодіаку, під яким народилася ваш обранець, і вони чинять вплив на сексуальність партнера.

Ерогенні зони

На думку сексологів, ідеальною коханкою може вважатися така жінка, яка може дати чоловікові саме ту насолоду, яку він бажає. Але не всі хлопці настільки відкриваються перед своїми обраницями, щоб відкрити їм такі інтимні секрети, як розташування особливо чутливих областей на своєму тілі, званих ерогенними. Тому жінкам доводиться самостійно шукати, де сама ерогенна зона у чоловіків. Якщо жінка вже досить досвідчена, то вона легко відшукає ці секретні точки на тілі партнера. Але якщо у вас ще недостатньо для цього сексуального досвіду і ви хочете глибше проникнути в таємниці чоловічого тіла, спробуємо разом знайти заповітні чуттєві місця вашого хлопця.

Ерогенними зонами названі особливо чутливі ділянки слизової оболонки або шкіри людини, інтенсивне вплив на які викликає сексуальне збудження, а у чоловіків — сильну ерекцію. Жінці, щоб дізнатися про тонкощі чоловічої сексуальної природи, доводиться бути дуже чуйною і уважною, щоб помічати реакцію свого партнера на ті чи інші її ласки. З часом ви зрозумієте, в яких місцях вона сильніше, і навчіться цим успішно користуватися. А поки розберемося, де розташовані головні ерогенні зони на тілі чоловіка. Губи і язик

Основні чутливі зони, задіяні в любовних іграх в переважній більшості випадків, - це губи і язик. Тут знаходиться набагато більше нервових закінчень, ніж на пальцях. І саме тому мова і губи особливо чутливі до дотиків і ласк. Людство придумало безліч поцілунків, у яких рухи язика і губ зачіпають різні точки і по-різному на них впливають — від невагомих ніжних поцілунків на початку прелюдії до пристрасних і запальних покусувань, посмоктувань, обертань у розпал злягання. Потилиця і шия

Потилиця і шия - ерогенні зони у чоловіків, які особливо чутливі до пестощів. Ніжне погладжування, поцілунки, грайливий шкрябання нігтиками може привести хлопця до високого ступеня збудження. Дівчатам варто взяти дану інформацію на замітку. Руки

Як це ні дивно, але чоловічі руки дуже чутливі до пестощів. Особливо секретна містечко, яке ховається на долоні в проміжку між горбком під середнім і безіменним пальцем. Сюди спроецирована пахова область чоловіки і саме невинне нажимание і погладжування цієї точки може спровокувати помітну чоловічу ерекцію.

Ще один чутлива ділянка — точка у проміжку вказівного і середнього пальців, де дотику особливо приємні і впливають на підвищення збудливості чоловіки. Багато хлопці реагують на ласки в ліктьових згинах і пахвових западинах, але це потрібно перевіряти індивідуально. Груди

Кажучи про те, де ерогенні зони у чоловіків, не можна не згадати таке спокусливе місце, як чоловіча груди. Попередня ласка усіх її опуклостей і западин дуже прихильно сприймається чоловіками. Тільки треба бути обережною при дотику до сосків — деякі чоловіки замість сексуального пориву можуть навпаки випробувати неприємні емоції. В цілому ж груди — джерело задоволення, справжній полігон для випробування секретного жіночого зброї — погладжувань, потискиваний, пощипування, поскребываний нігтями, легких дотиків і наполегливих еротичних ласк. Поради з пошуку чутливих зон

Але як на такій великій території знайти самі сильні ерогенні зони у чоловіків? Зробити це можна тільки досвідченим шляхом, починаючи погладжувати його оголені груди широкими масажними рухами і звертаючи увагу на те, де саме чоловікові це найбільш приємно. Перевірити свої здогади можна, зробивши поцілунки в контрольні точки. Якщо була бурхлива реакція, ви намацали ці зони. Це ж стосується і живота, хоча перехід до пестощів нижче пояса сам по собі збуджує, бо стає зрозуміло, що скоро партнерка приступить до головного. Ноги

Ноги чоловіків теж можуть принести їм чимало насолод. Дуже чутливі ерогенні зони у чоловіків можна виявити і в області ніг. Майже всі вони вітають таке розмаїття в сексуальній грі, як еротичний масаж ступень партнера. Погладжування і масаж можна робити як за допомогою рук, так з допомогою грудей, що і принесе вам незабутні враження. Багато чоловіків мають чутливу зону в області тильної сторони коліна, але не всім ніжності в цьому місці приносять задоволення, деякі чоловіки можуть відчути тільки те, що їм стало лоскітно — значить, ця зона не відноситься до сфери ваших інтересів. Спина

І зовсім несправедливо було б залишити без уваги спину, на якій є відразу кілька вельми ерогенних містечок — в області крижів і проміжку між лопаток. Дуже приємно тут погладжування руками, волоссям, грудними сосками, навіть звичайним пір'їнкою або гострими кігтиками. Різноманітність в любовних пестощах допоможе вам стати єдиною для вашого партнера.

Найбільш ерогенними є анус і пеніс, про техніку впливу на які тут поширюватися не варто — нехай ваші ласки цих інтимних місць будуть індивідуальними, тільки вашими, і це буде збуджувати чоловіка з першого дотику. Встановлення якорі

А ще можна застосувати секрет тайських красунь, які дарують коханим дивовижні ласки і одночасно встановлюють якір на його чуттєвість. Вони на початку сексу приділяють кілька хвилин масажу якогось секретного місця, яке недоступне іншим, і через кілька сеансів одне натискання на це місце буде викликати бажання і служити сигналом до початку сексу. Для закріплення якоря в кінці злягання потрібно простимулювати іншу чутливу точку, яка стане асоціюватися з закінченням сексуальних утіх і буде заспокоювати чоловіка навіть без прибегания до сексу. Трохи про ерогенні точки знаків зодіаку

Знаючи про те, як знайти ерогенну зону у чоловіка, тепер можемо перейти до особливостей розташування чутливих точок у хлопців, народжених під різними зодіакальними сузір'ями. Кожен з типів чоловіків володіє своїми індивідуальними особливостями організму. І чутливість в різних частинах тіла у них може бути абсолютно різною. Розглянемо, які ж ерогенні зони чоловіків по зодіаку притаманні якомусь із знаків.

Овен чекає від сексу не стільки фізичної розрядки, скільки духовного зближення. Його дуже збуджують легкий романтичні ласки, ніжні погладжування по голові і взъерошивание волосся, а ще швидкі дражливі поцілунки в саму мочку вуха.

Тельці чутливі до будь-яких пестощів і дотиків. Так що еротичний масаж - для нього найкраща прелюдія до чудовому сексу. Особливо цінні для нього дотику оголених жіночих грудей до його спини і сідниць. Але головною ерогенною зоною є шия — її слід цілувати з пристрасним придихом.

Близнюки отримують найвищу насолоду, коли їм цілують шкіру з боку долоньок, а якщо ви облобызаете кожен її пальчик, він досягне піку збудження. Якщо цілувати його тіло, то потрібно выцеловывать кожен його сантиметр — від передпліччя і до пальців ніг.

Чоловіки-Раки отримують задоволення від прелюдії, але найвища точка пристрасті настає у нього під час поцілунків в груди. У більшої частини чоловіків соски та зона навколо них є досить ерогенною і ласки на них вітаються.

Леви в силу своєї котячої натури люблять, щоб їх обіймали і гладили. Їх ерогенних місцем є спина. Для його підкорення достатньо навчитися маніпуляцій з його спиною. Масажі, поцілунки, дряпання - все це розпалює Лева неймовірно.

Чоловіка-Діву досить важко буває розворушити, він холодний від природи. Але живіт — його слабке місце. Пристрасні поцілую в область живота змусять його забути про свою холодність і віддатися несамовитої пристрасті.

У Терезів ерогенна зона — сідниці. Будь-які маніпуляції з цією частиною тіла роблять його готовим до сексу і неймовірно щасливим.

Скорпіон любить пестощі геніталій, і тут у нього вся ерогенна зона, в будь-якій точці дотику настає крайнє збудження і ерекція.

Стрілець отримує чуттєве задоволення, коли пестять внутрішню частину стегна. Будь-які дотики до цієї області викликають у нього відповідну адекватну реакцію.

Козеріг доволі стриманий і завести його непросто. У нього слабким місцем є пупок — поцілунки і пестощі, вилизування і пощипування — все згодиться. Йому сподобається і шампанське, налите в пупок, або змазування його вершками.

У Водолія секретної зоною є щиколотки. Коли до них торкаються оголеними грудьми, його пронизує пристрасний імпульс бажання. До того ж, він любить займатися сексом у воді, а не в традиційній ліжку.

Риби збуджуються від легкого масажу ступень, які викликають у нього самі чудові відчуття. Розібравши досконально ерогенні зони чоловіків по зодіаку, слід зупинитися на одному з яскравих представників зодіакальних сузір'їв — першого представника знаків Овні. Про нього ми поговоримо далі. Особливості Овна

Відмінною особливістю в сексі чоловіка-Овна є натиск, непередбачуваність, ініціативність і велика активність. І приховувати своїх емоцій не вміють, бурхливо викидаючи свої почуття на предмет пристрасті, забуваючи часто про пристойність. За гороскопом ерогенні зони у чоловіків за знаком зодіаку Баранів, покликаних керувати головою і особою, розташовуються в області голови і мочки вуха. Овни — це блискучі красені з шикарними волоссям. Іноді на обличчі присутня пікантна родимка, що надає особливий шарм і витонченість.

Як коханець Овен необуздан і дік. Він завжди готовий до рішучої атаки. Якщо торкнутися ерогенні зони чоловіка-Овна, його бажання не знає кордонів і достатньо буває лише однієї іскорки, щоб пробудити в ньому шалений вогонь. Зупинитися на півдорозі він вже не зуміє, тому доведе розпочате до свого повного задоволення. Якщо ваш флірт не має такої кінцевої мети, не впливайте на ерогенні зони чоловіка-Овна. Краще не дражніть його відступати в цій справі він не звик. Він мріє лише про швидкому задоволенні чуттєвості — тому йому близький такий собі секс-експрес. Сам шлях від першого знайомства до добротного сексу для нього дуже короткий. Секс без прелюдій – вибір Овна

Овен не любить довгих прелюдій, коли досягає критичного збудження, він повинен негайно його задовольнити — без жодних реверансів, натяків, зізнань у коханні. Він хоче сексу, і він його отримає. Де відбудеться ця подія, його не хвилює, він прийме і лавку в парку, і заднє сидіння автомобіля, і останній ряд в кінотеатрі, лише б швидше. Його натиск буває дуже стрімким і жорстким, в деяких випадках навіть агресивним.

Активна партнерка, яка знає ерогенні зони чоловіка-Овна, зможе домогтися крайнього ступеня збудження в найкоротші терміни. При цьому він не чужий романтизму та духовного єднання, так що його агресивність і жорсткість жодною мірою не принижує партнерку, а швидше сигналізує про те, наскільки вона його захопила і полонила своїми чарами. Якщо жінка не діє на Овна збудливо, вона ніколи не зможе заслужити його уваги і любові. Неприборкана сексуальність Овнів

Перебуваючи під впливом стихії Вогню, яка наділяє цей знак нестримної сексуальною енергією, Овен вперто рухається вперед. Його не зупинять жодні обставини, бо по своїй суті він природжений борець, сміливий і рішучий, не вміє проявляти терпіння і гнучкість. Дипломатичність у нього не в ходу. Він більше імпульсивний в своїх діях, ніж раздумчив. Тому перш, ніж задіяти в процесі зваблювання ерогенні зони чоловіка-Овна, добре подумайте, чи готові ви до такого стрімкого розвитку подій і подальшої розв'язки. Рекомендації для тих дам, у яких партнер по знаку зодіаку Овен

Декілька порад жінкам, які обрали Барана в якості коханця або сердечного друга: Якщо збираєтеся з ним на побачення, подбайте про безпеку сексу, бо він презерватив не одягне, але досягне бажаного. Якщо ви вирішили задовольнити його у що б то не стало, будьте готові до того, що і перед садизмом він не зупиниться, тому для його задоволення вам слід бути слабкою і покірною жертвою. Акт любові цілком може завершитися побоями, йому особливо приємно відшмагати партнерку перед початком акту і не завжди служить знаряддям тільки рука. Будьте обережні в спілкуванні з Овном, якщо ви злегка притронетесь пальцем до його губ, процес може стати незворотнім. Його не бентежить груповий секс, більше того, він вважає це смішним і з задоволенням змінюється партнерками, якщо інша жінка його притягає. Овен любить хвалитися своїми сексуальними досягненнями, так що якщо ви хочете зберегти вашу зв'язок у таємниці, на його скромність не розраховуйте.

Висновок

Дізнавшись деякі подробиці сексуальної налаштованості чоловіка-Овна, можливо, ви передумаєте мати з нею інтимні відносини, а може і ні. У будь-якому випадку, навіть якщо ви вирішите залишитися з ним і продовжити ризиковані сексуальні експерименти, то будете готові до деяким їх особливостям і стилю поведінки під час прелюдії і статевого акту. А може, вам це сподобається, і ви складете щасливу гармонійну пару. Автор: Кіра Ифеевская 24 Серпня, 2018



Категория: Отношения