Пляжна вечірка на "Коротше": Олена Лядова, Володимир Вдвовиченков, Світлана Бондарчук та інші зірки


Опубликованно 20.08.2018 14:52

Пляжна вечірка на

Ганна Чуріна, Оксана Міхеєва, Світлана Дрига та Євгена Храповицька

Зіркові гості та учасники фестивалю короткометражного кіно "Коротше", які прилітають на огляд вже не в перший раз, завжди з нетерпінням чекають другого дня заходу. Чому? Все просто — в цей день "Коротше" переміщується з центру Калінінграда на узбережжі Балтійського моря. Захід сонця на березі, галаслива вечірка... SPLETNIK.RU ділиться усіма подробицями другого дня фестивалю "Коротше-2018".

Ранок минулого дня для членів журі — продюсер і глави студії "ПРОФІТ" Ігоря Толстунова, акторів Олени Лядової і Володимира Вдовиченкова, режисера і сценариста Миколи Лебедєва, продюсера Ігоря Мішина, письменника, актора, музиканта і театрального режисера Євгена Гришковця — почалося з перегляду конкурсної програми.

В цьому році, відзначимо, не обійшлося без короткометражок від діячів кіноіндустрії, які раніше були знайомі багатьом зовсім в іншій якості. Так, на "Коротше" були представлені режисерська робота Марії Шалаєвої "Розлучення", стрічка "Похмілля" авторства Марії Фоміної (користуючись нагодою, ще раз вітаємо її — в п'ятницю Марія стала мамою), "Добрий день" Дар'ї Чаруши, проект "Невинний" Дениса Сімачова і не тільки.

На фестивалі буде показано 37 фільмів в конкурсі і ще близько 400 в паралельних програмах. Ось це — нововведення фестивалю. Паралельні програми будуть великі. А так фестиваль зберігає свою колишню концепцію,

— поділився голова журі "Коротше-2018" Ігор Толстунов.

Олена Лядова

Олена Лядова і Володимир Вдовиченков

Провівши кілька годин в кінотеатрі, члени журі та глядачі поспішили у свої готельні номери переодягнутися і швидше відправитися в Бурштиновий, щоб встигнути до заходу.

Олеся Судзиловська і Світлана Дрига

Катерина Шпіца

Аліка Смєхова

Якраз за кілька хвилин до початку заходу сонця в party-зоні з'явилися Олена Лядова і Володимир Вдовиченков, які поділилися зі SPLETNIK.RU своїми враженнями від фестивалю.

Тут все прекрасно. Нам все подобається. "Коротше" — хороший фестиваль, створити його було відмінною ідеєю. Короткий метр треба підтримувати, тому ми тут,

— з посмішкою на обличчі сказала Лядова, слово у якої тут же перехопив Вдовиченков:

Тим більше на море! Який же російський не мріє опинитися влітку на море!

Після заходу сонця на пляжі стало прохолодно, тому гості вечірки перемістилися на терасу готелю "Шлосс", де веселощі продовжилося.

1/12 Світлана Бондарчук

2/12 Володимир Вдовиченков та Олена Лядова

3/12 Олеся Судзиловска

4/12 Світлана Дрига

5/12 Світлана Дрига Наталія Лесніковська

6/12 Аліка Смєхова

7/12 Jurata Гураускайте

8/12 Ганна Банщикова

9/12 Дар'я Повереннова

10/12 Євгенія Храповицька

11/12 Оксана Міхеєва

12/12 В'ячеслав Манучаров та Андрій Іскорнєв

Переглянути всі

Спеціальним гостем цього вечора став британський вокаліст (екс-учасник групи China Black) Еррол Райд, якому навіть не довелося вмовляти присутніх вийти на танцпол — під запальні хіти музиканта ніхто не зміг всидіти на місці.

Ганна Чуріна

Катерина Шпіца з бойфрендом Русланом

Аліка Смєхова

В'ячеслав Манучаров, Андрій Іскорнєв і Аліка Смєхова

Еррол Райд

Ну а сьогодні в Калінінграді відбудеться церемонія закриття фестивалю "Коротше-2018". SPLETNIK.RU як і зазвичай, розповість про все найцікавіше, зокрема про лауреатів цього року. Слідкуйте за оновленнями!



Категория: Шоу-бизнес