Як повернути дружину з дитиною: важливі моменти і поради психологів


Опубликованно 19.08.2018 11:45

Як повернути дружину з дитиною: важливі моменти і поради психологів

Пішла дружина з дитиною: як повернути? Для цього доведеться докласти чимало зусиль, але результат того вартий. Щоб повернути дружину і дитину, не потрібні гроші, подарунки. Необхідно мати величезне бажання і сильну прихильність до сім'ї. Дружина може дозволяти вам бачити дитину, але ви хочете знову бути щасливі втрьох? Дізнатися всі важливі аспекти, «підводні камені» і запам'ятати поради психологів для того, щоб почати життя з чистого аркуша, допоможе ця стаття. Чому дружина пішла з дитиною? Можливі і видимі причини

Після розпаду родини не варто відразу думати, як повернути дружину з дитиною. Ви повинні пройти етап свого морального відновлення, в ході якого можете усвідомити провину, розібратися в помилках і зрозуміти причину конфлікту. За статистикою, 70 % пар розпадаються з ініціативи жінки, якій не подобались деякі особливості сімейного життя: шкідливі звички: куріння, зловживання алкоголем, легкі наркотики; фізичне насильство; ранній шлюб; моральне насильство, конфлікти і сварки, розбіжності; часті побутові проблеми без вирішення; ревнощі і недовіру до партнера.

Жінка схильна до швидких висновків і помилковим рішенням, сприймає ситуації емоційно. Тому якщо ви не знаєте, як повернути кохану дружину з дитиною, то задайте собі питання: «чи Здатен я змінитися, не здійснювати минулих помилок і знову взяти на себе відповідальність за сім'ю?»

Чи Реально повернути дружину в сформованій ситуації?

Ви оцінили причини конфлікту і помилки, здійснені обома подружжям. Наступний крок — дізнатися, чи варто намагатися повертати дружину і дітей? Для цього зверніться до статистики: При побутовому насильстві шанс повернути дружину становить 18 %. Дружина пригнічена психологічно і фізично, поступово знижує свою самооцінку. Якщо ви змінили один раз, то шанс повернути дружину становить 45 %. При повторних зради знижуйте статистику на 15 %. Якщо є дитина, повернути колишню дружину після розлучення або до нього буде легше. Моральне придушення дає шанс на 13 %. Якщо чоловік принижував жінку, не поважав і одружився заради якоїсь вигоди, то питання, як повернути колишню дружину з дитиною, залишиться без відповіді. Чоловік не самостійний — 28 %. Ви можете змінитися, довівши і продемонструвавши дружині свою зібраність, посидючість.

Подумайте, чому ви хочете повернути дружину? Причина може критися в страху самотності або втрати дитини.

А якщо ви не винні в розлученні і відхід дружини? Що робити, якщо вона зраджувала, зловживала моральним насильством і шкідливими звичками? Подумайте, чи потрібна вам така дружина? Ви можете відсудити дитини і створити нову сім'ю. З чого почати? Крок 1. Розібратися в собі

Як повернути дружину з дитиною, якщо любиш і не хочеш руйнувати сім'ю? Це питання першим виникає у чоловіка, якщо він не хоче розпаду відносин. Але перш, ніж почати рішучі дії, ви повинні розібратися в собі, зрозуміти, що хочете від дружини і від сімейного життя.

Дайте жінці час відпочити від побутових проблем, не повертайте улюблену моментально. Якщо дружина завинила, то за дні, проведені в роздумах, вона зможе зрозуміти помилку і сама стане ініціатором примирення.

Станьте самостійним. Налагодьте домашні справи, знайдіть роботу і улюблене заняття. Стабільність і довіра до партнера — одні з якостей, які цінують подружжя.

Усуньте всі недоліки, особливості поведінки і шкідливі звички, з-за яких тепер ви роздумуєте, як повернути дружину з дитиною. Крок 2. Подумайте над ставленням дитини до вас

Щоб зрозуміти, чому дружина пішла з дитиною, оцініть ваші стосунки з малюком. Чоловічої статі важче зрозуміти, що коїться в душі у маленького чоловічка, на відміну від жінок, від природи мають материнський інстинкт. Якщо ви хочете дізнатися, як ставитеся до своєї дитини, то подумки поверніться в дитинство і проаналізуйте наступні пункти: Як ви реагували на заборони і сварки батьків? Можливо, емоційно (сльози, крик) або замкнуто (мовчання, образа). А також запитайте у себе: «чи Робив я по-своєму або прислухався до слів старших?» Вказівки і приниження від батьків. Вас ображали батько або мати, занижували самооцінку і говорили, що нічого не вийде? Виміщення накопичених негативних емоцій на сім'ї. Після важкого трудового дня ви вымещаете гнів на дітях та дружині? З вашої родини йшов батько? Якщо це сталося, то вам буде досить складно правильно виховати свого сина. Після відходу дружина перебудовує дитини під себе і втрачає інтерес до виховання. Особливо це погано позначається на хлопчиках.

Ви — повноцінна копія поведінки своїх батьків і частково ставтеся до дитини, як вони до вас колись. Як повернути дружину з дитиною, якщо їх любиш? Це майже неможливо, якщо з малюком порушений зв'язок. Для цього проаналізуйте, як він реагує на зустріч з вами. Біжить, обіймається і посміхається чи варто, боязко поглядаючи? Якщо вам вдасться побороти емоційну невпевненість дитини, то ви зможете розташувати його до себе, щоб повернути сім'ю. Основні помилки, що допускаються чоловіком після відходу дружини

Перш ніж перейти до активних дій, запам'ятайте, чого не можна робити під час примирення з дружиною: Поводитися занадто довірливо. Якщо ви будете погоджуватися з дружиною у всьому, то незабаром їй це набридне. Не бійтеся висловлювати свою думку, якщо це не призводить до великого конфлікту. Знайдіть золоту середину, намагайтеся її дотримуватися. Холодна логіка — ваш ворог. Якщо помилка була здійснена дружиною і це очевидно, то жінка зрозуміє. Не наводите аргументи і докази, забудьте про лекції. Краще проявіть романтичний настрій. Дарувати коханій багато сувенірів. Справно платите аліменти для дитини, а любов — не купиш. Не стежити за собою. Ваш зовнішній вигляд повинен бути привабливим і охайним. Покажіть, що ви можете доглядати за собою та за своїм одягом. Не слухати поради рідних людей. Часта помилка, яку роблять чоловіки, не знаючи, як повернути дружину з дитиною. Поради родичів можуть бути корисні, але рішення приймати вам. Вислухайте і висловіть свою думку.

Не робіть таких помилок, і ваш шанс успішного повернення дружини буде підвищено.

Крок 3. Теоретичні поради

Як повернути дружину з дитиною? Психологи рекомендують поєднувати дії і думки, тому для початку розсортуйте теоретичні поради: Покажіть дружині, що вам теж погано. Не використовуйте дитини для просування відносин. Якщо дружина забороняє вам спілкуватися з дитиною відразу після відходу деякий час зачекати. Вона морально пригнічена, і просто сама не хоче вас бачити. Покажіть дружині, що ви готові до серйозних стосунків, стали самостійним і стабільним людиною. Зміни повинні бути помітні. Подумайте, чого дружині не вистачало у шлюбі або до відходу.

Крок 3. Практичні поради

Після періоду відновлення приступайте до практичних дій по поверненню дружини і дитини. Дійте за планом, можете відхилятися від нього на 1 пункт, якщо дружину вдається повернути швидше: Через 1-2 місяці призначте дружині дружню зустріч. Якщо ви отримаєте відмову, аргументуйте своє бажання тим, що хочете бачити дитину. Якщо ж ви отримали позитивну відповідь і дружина прийшла з дитиною, то дитина шалено сумує за батьком! Не варто робити поспішних висновків, але знайте: дружина розуміє, як дитина хоче додому, і сама вже думає про повернення. Можна зробити «пробачити» подарунок. Обов'язково подаруйте його і дитині, і дружині. Вибачтеся, пообіцяйте виправитися. Допомагайте дружині. Як повернути дружину з дитиною? Запропонуйте забрати дитину з садка або школи, відведіть його на атракціони. Робіть добрі справи не коли вас просить дружина, а самостійно, передбачаючи ситуацію. Покажіть, що ви почали змінюватися. Згадайте, що дружина у вас не любила, і виправте проблему. Якщо ви мало заробляли, то знайдіть підробіток. Якщо ви захоплювалися спиртними напоями, усуньте шкідливу звичку. При прогулянці можна ненароком розповісти про це дружині. Розвивайте діалог по мірі її зацікавленості. Візьміть всю провину на себе. Якщо є дитина, то повернути колишню дружину після розлучення набагато простіше. Під час чергового діалогу на прогулянці з малюком візьміть всю вину в конфлікті на себе. Вибачайтеся, але не принижуйтеся. Жінка повинні відчути, що ви нею дорожите. Оновіть відносини, пожвавивши романтику. Призначте зустріч в кафе один на один. Відвідайте місце першого поцілунку, знайомства або згадайте самі веселі і добрі моменти спільного життя.

Здійснюйте всі бажання і мрії коханої. Як зробити вечір незабутнім, ви зможете зрозуміти самі, тому що краще знаєте свою дружину. Готовий шаблон дій: як вчинити?

Ви можете скористатися зразковим списком дій, який допоможе повернути дружину як з двома дітьми, так і з однією дитиною: Виходьте прогулятися з дитиною ближче до вечора. Зводите малюків в парк або на інші розважальні атракціони. Придбайте іграшку або квіти для дружини, як би випадково. Будьте мирною людиною. Не проявляйте агресію, але і не стаєте занадто поступливим у присутності дружини. Укладіть дитину спати і залишіться поговорити з дружиною, якщо вона запропонує чай або вечерю. Далі почніть діалог з базових слів: «Як справи? Що нового?» Можна запитати про стан дитини. У перших таких розмовах не зачіпаючи почуття і любов. Для початку просто цікавтеся.Слідкуйте за своїм голосом і словами. Якщо вам буде адресований відповідь питання, не хваліться, але і не давіть на жалість. Варіант «Не погано, але втомлююся» або «Нормально. Тримаюся, хоча... це досить важко. Я і не думав навіть, що так важко». Не нав'язуйте дружині, почніть з малого. Якщо жінка натякає, що вам пора, то йдіть. Така її реакція може бути довгою.

Звертайте увагу на психічне здоров'я дитини і на атмосферу, в якій він виховується.

Після повернення дружини

Не робіть колишніх помилок, які призвели до розлучення або догляду дружини з сім'ї. Багато жінок зазнають ставлення чоловіка до них, тому що не хочуть позбавляти дітей батька. Якщо дружина забрала дитину і вирішила піти, то на це були вагомі причини.

Якщо ви відчуваєте, що знову починаєте великий конфлікт, обговоріть його в більш затишному місці або завітайте до сімейного психолога. Автор: Катерина Пупкис 18 Серпня, 2018



Категория: Отношения