Бюстгальтери без застібки: огляд моделей і фасонів, переваги, відгуки


Опубликованно 19.08.2018 11:10

Бюстгальтери без застібки: огляд моделей і фасонів, переваги, відгуки

Для відкритої жіночого одягу необхідне спеціальне білизна. Зараз продається безліч видів виробів, що відрізняються елегантністю і комфортом. Бюстгальтери без застібки – це саме те, що потрібно для таких випадків. Про популярних моделях розказано далі. Переваги і недоліки

Особливістю виробу є відсутність застібок. В бюстгальтері немає швів або вони малопомітні під одягом. Щоб створити таку білизну, застосовують не тільки особливі технології пошиття, але і використовують силікон. Бюстгальтери без застібки відмінно тягнуться, зазвичай надягають через голову або фіксуються на тілі деталями з силікону, покритого клейкою основою.

Силіконові вироби треба використовувати обережно. Оскільки матеріал не дозволяє шкірі дихати, його не слід носити більше 4-5 годин поспіль. Коли на вулиці спекотно, це час зменшується до 2 годин. Після шкарпетки річ треба обполіскувати теплою водою. Клейку основу рекомендується сушити природним шляхом.

Надягати бюстгальтер без застібки треба на чисту, суху шкіру. Тоді білизна буде надійно зафіксовано завдяки щільному приляганню до тіла.

Бюстгальтери без застібки можуть використовуватися як у повсякденному житті, так і для особливих випадків. Зазвичай вони не тиснуть і непомітні під одягом, тому комфортні в носінні. Моделі

Бюстгальтери без застібки бувають: мереживними; спортивними; без застібок на спині; силіконовими.

Мереживні вироби одягають через голову. Їх основа - поролонові чашечки і тонке мереживо. Вироби ідеально підходять для тих, хто віддає перевагу природну форму грудей, але при цьому хоче залишатися красивою і жіночною. Мереживна білизна виглядає ошатно. Тонка тканина забезпечує доступ повітря до шкіри, тому для літа ці вироби підходять краще за інших.

Будь-які моделі випускають маленького і великого розміру. Спортивний бюстгальтер створюють із спеціального трикотажу. Він може бути з вшитими чашечками або без них. Така білизна називають спортивний бра. Щільний і в той же час еластичний матеріал, з якого виконані такі моделі, підтримує груди навіть при активних заняттях спортом. Виріб підходить і для повсякденного носіння.

Спортивний бюстгальтер великого розміру або маленького виглядає як короткий топ або маєчка. Лямки можуть розташовуватися звичайним чином або за типом «борцовки». Спортивні бра надягають під одяг під час тренувань, щоб зберегти форму грудей. Вони комфортні і практичні. Деякі дівчата носять їх як самостійну одяг під час тренувань, поєднуючи з лосинами, джинсами, шортами.

Як називається бюстгальтер без застібки на спині? Його називають невидимкою. Виріб складається з силіконових чашок, на звороті яких знаходяться силіконові стрічки, з їх допомогою білизна кріпиться до тіла. Такий варіант ідеальний для блузок і суконь з відкритою спиною.

Силіконовий бюстгальтер без швів і застібок надійно фіксується на тілі, щільно сидить на грудях будь-якого розміру. Він значно спрощує життя жінкам, які люблять відкриті наряди, так як деталі білизни, визирає з-під одягу, не псують загальний вигляд. З клейкою основою

Варіант для тих, хто страждає від алергічної реакції на силікон. Поверхня чашок в таких бюстгальтерах оброблена клейким складом. Для візуального збільшення грудей можна вибрати виріб з ефектом пуш-ап. Бічні частини такого білизни мають маленькі розміри, тому щільно прилягають до тіла.

Всі ручки, у яких є самоклеюча основа, підходять для носіння з відкритою одягом. Їх вибирають власниці невеликого бюста (максимум 85В). Така білизна не можна носити довго. У спекотну погоду від нього краще відмовитися зовсім. Прозорі наклейки

Прекрасною заміною бюстгальтера без застібки є прозорі наклейки, що підтримують груди. Їх фіксують під сосками, щоб підняти бюст. Це прекрасний варіант для тих, кому незручно щодня носити спідню білизну.

Наліпки зроблені з натуральної медичної плівки, яка не призводить до алергії. Вони водостійкі і не займають багато місця. На кожен день такий варіант не підходить, але під купальник або для одягу з відритої спиною його носити можна. Кольори

Силіконові види бюстгальтерів зазвичай тілесного кольору, а інші бувають будь-яких відтінків і кольорів, аж до екзотичних. Найпоширеніші - чорні, білі, сірі, бежеві.

Для елегантного виду слід вибрати червоний, бордовий або чорний варіанти. Романтично виглядають ніжні зелені і рожеві відтінки. Мило виглядає бюстгальтер у квіточки або горошок. Оригінально - смугасті і клітинні малюнки. Вибір

Для вибору топа-бра слід визначити розмір та фасон одягу, під яким його планують носити. Силіконові варіанти трохи коригують форму грудей, тому ідеально підходять для власниць скромних параметрів. Це стосується і бюстгальтерів без застібок на спині. Дані фасони створені для одягу з оголеною спиною або для носіння під дуже тонкою тканиною.

Спортивні і мереживні види вибирають для малого і середнього обсягу грудей. Оскільки у них є бретелі, їх вибирають для речей з закритими плечима. Виріз на спині не повинен заходити далі поперечної лямки бюстгальтера. Кращим варіантом є тілесний колір, який збігається з тоном шкіри. Іноді можна підібрати білизну в тон основного поряд. З чим поєднувати?

Бюстгальтери такого типу вибирають для носіння під тонким трикотажем або шифоном. Моделі незамінні для топів і суконь, які мають глибоке декольте або виріз на спині. Футболки, сорочки на основі бавовни і бязі, водолазки будуть ідеальні для такого білизни.

Виріб стане в нагоді для створення вечірнього образу з платтям, в якому відкрита спина або є шикарний виріз на грудях. Ще бюстгалтер можна носити з: майкою борцовкой; тонкою водолазкою; платтям або топом; платтям-бандо; річним сарафаном; будь нарядами з оголеною спиною. Декорування

Виробники прикрашають моделі бюстгальтерів на будь-який смак. Ефектно виглядають гіпюрові прозорі вироби з вишивкою або мереживними вставками. Існує білизна з оборками з шифону або органзи, а також атласні варіанти з декоративними швами. Оригінальні топи-бра з трикотажу, прикрашені стрічками і бантиками. Для світських заходів вибирають вироби без надмірностей і декору. Догляд

Рекомендації по догляду за більшістю виробів виробник вказує на етикетці. Для багатьох моделей краща ручне прання. Якщо дотримуватися простих правил по догляду, річ прослужить набагато довше: Речі бажано помістити в особливий мішок для прання. Це знижує ризик пошкодження. Потрібно дотримувати температурний режим, зазначений на етикетці. Бажано користуватися м'якими миючими засобами, призначеними для делікатних матеріалів.

Сушити потрібно на повітрі. Сушка при підвищених температурах розтягує матеріали. Небажано носити одне і те ж виріб щодня, його треба міняти хоча б через день.

Щоб зберігалася форма, бюстгальтер треба класти окремо. Вироби з катишкамі, складками призводять до подразнення шкіри грудей, тому краще викинути стару річ, чим намагатися повернути їй колишній вигляд. Для зберігання можна придбати спеціальний кейс, який допоможе підтримувати правильну форму білизни.

Таким чином, бюстгальтери без застібки є зручними виробами. Вони відмінно підходять під нарядний одяг з глибоким декольте або вирізом. Білизна цього типу ні в чому не поступається класичним моделям. Автор: Ксенія Степанищева 16 Серпня, 2018



Категория: Мода