Сукні з американською проймою: фото, види, особливості крою, як і з чим носити?


Опубликованно 16.08.2018 01:10

Сукні з американською проймою: фото, види, особливості крою, як і з чим носити?

Сукні з американською проймою дуже романтичні. Вони оригінальні і жіночні. Типовий для цих моделей верх присутній у вечірніх суконь, суконь і блуз. Відмінною рисою моделі є американська пройма. Вона являє собою особливий виріз по діагоналі, що починається в області пахв і закінчується біля шиї жінки. Виріз такого крою дає можливість залишити відкритими плечі. Сукня дуже личить дівчатам, у яких гарні і не дуже великі плечі. Кому підходять сукні з проймою

Сукні з проймою ідеально підходять дівчатам з середнім статурою, не надто великим бюстом, тонкою талією і круглими стегнами. Жінки старшого віку частіше носять більш закриті варіації. Представницям прекрасної статі з широкими плечима варто доповнити сукню з американською проймою жакетом.

Не дуже підходить модель з проймою і дівчатам з похилими плечима. Якщо дуже хочеться надіти таке плаття, рекомендується доповнити образ тонким шарфом. Неповторно і чарівно виглядають весільні моделі покрою з американською проймою. Широкий виріз сукні часто поєднується з гіпюром або мереживом, а також прикрашається перлами і камінням.

Сукні з американською проймою, фото яких ви знайдете в цій статті, допоможуть вам підібрати простий, але в той же час елегантний наряд для себе. Американська пройма актуальна багато років

Родоначальником створення моделі з американською проймою прийнято вважати образ Монро у фільмі, який вийшов на екрани в 50-ті роки. Біле плаття Мерилін дуже сподобалося глядачам, і американська пройма увійшла в гардероб жінок. Трохи втратив актуальність цей вид викрійки у 90-ті роки, але через 20 років елемент глибокого вирізу і відкриті плечі стали знову актуальні.

В сучасній моді пройма часто змінювалася. Була доповнена різними деталями і прикрасами. Сьогодні сукні з американською проймою часто можна побачити на подіумах. Вони цікаві для відомих модельєрів, модниць і просто жінок. Такий декоративний елемент використовують у повсякденному одязі, вечірніх та святкових образах. Неповторними, чарівними виглядають весільні вбрання з американською проймою.

Американська пройма в нарядах оригінально виглядають в різних варіантах. Наприклад, американська пройма може з'єднуватися з відкритою спиною. Сукню при цьому закрито на грудях. Подібний вид нарядів дуже поширений.

Ефектність і сексуальність – основні ознаки такого виду суконь і блуз. Вишуканими виглядають вечірні вбрання з закритою проймою. Тут вона підкреслюється оригінальним мереживом, золотистою обробкою сіточкою та іншими декоративними елементами. Тканини для пошиття таких моделей повинні бути легкі і хвилясті. Неповторно виглядають сукні з шифону.

Дівчатам, які не бажають розкривати спину, більше підходить «глухе» сукню зі стійкою – коміром. Плечі в такому вбранні залишаються відкритими. Такого виду моделі можуть бути урочистими та офісними. V-виріз — самий сексуальний вигляд американської пройми

Самий сексуальний вигляд американської пройми – відкритий V-виріз. Воріт в таких моделях виглядає у вигляді петлі, обнимающей шию дівчини. Така форма дозволяє трохи оголити груди. Петля буває цілісна, може зав'язуватися або застібатися.

Перед покупкою сукні з американською проймою важливо звернути увагу на особливості фігури, форму грудей, округлість стегон і плечей. Перед прийняттям остаточного рішення слід обов'язково влаштувати примірку. Необхідно переконатися в тому, що модель такого крою сидить ідеально і підкреслює достоїнства фігури. Головним зоровим елементом, який відіграє важливу роль в образі з проймою, є плечі дівчини. Пройма може візуально розширювати їх або підкреслювати форму. Слід зауважити, що плечі при цьому повинні мати не випуклу форму і бути вузькими.

Не менш важливим елементом у виборі фасону пройми є шия. Якщо вона коротка, пройма в поєднанні з стійкою-коміром може візуально зробити її ще коротше. У даному випадку краще вибрати відкрите плаття. Наряд з американською проймою і коміром ідеально підійде дівчатам з довгою шиєю. Додаток до вирізу американської пройми: аксесуари

Важливим елементом і доповненням до образу з американською проймою є правильно підібраний аксесуар. Якщо вбрання одягають ввечері, рекомендується підібрати довгі рукавички.

Як накидки підійде тонкий шарф або палантин. Елегантно виглядає на плечах хутряна накидка. Завершенням образу може бути сумка клатч і взуття на шпильці. З прикрас підійдуть кулони на довгих ланцюжках, довгі сережки і невеликі браслети. Якщо ж виріз наряду V-образного виду, прикраси не носять. Особливості викрійки стильного плаття з вирізом

Викрійка сукні з американською проймою добре відома серед швейних термінів. Особливих складнощів з її побудовою не виникає. Для сукні з американською проймою викрійка моделюється за схемою, яка може застосовуватися для побудови блузи, сукні і топа. Моделюючи плаття з відкритими плечима, варто звернути увагу на лінії пройми.

Якщо робити опис зовнішнього вигляду такого сукні, треба звернути увагу, що в такій моделі пройма проходить від горловини до пахв. Для моделювання короткого наряду з відкритими плечима і безліччю оборочок потрібно взяти базову викрійку переду сукні з полуприлегающим силуетом. Тканина для оборочок прозора, напівприталений силует сукні, розширений внизу.

На передній частині і на спині робимо викрійки талевые виточки. Горловина моделі обробляється притачной подвійний планкою. Розглядаючи верхню частину спини, можна відзначити розріз, що скріпляється на гудзик на планочке горловини. Ширина воланів, настроченных по всьому сукні – 10 див.

«Американка» має безліч стилістичних рішень. Один з видів викрійки американської пройми – повністю відкриті плечі по лінії реглана.

Даною викрійці характерно виконання розрізу навскоси від пахв до горловини. Особливість полягає в тому, що розріз знаходиться на одній лінії з регланом. Якщо потрібно зшити плаття з американською проймою в домашніх умовах, часто використовують саме такий тип викрійки. Дизайн підійде і для нарядних суконь, і для блузок, які дозволяють повністю оголити плечі. Це дає можливість надати одязі особливу урочистість. Літні вбрання з проймою

Виріз у вигляді американської пройми відомі дизайнери застосовують у літніх нарядах. Глибокий виріз у вигляді діагоналі, починається у пахв і закінчується біля горловини, надає літньому одязі особливого шарму. Літні сукні з американською проймою з таким вирізом виглядають романтично і жіночно. В останній колекції "Діор" були представлені наряди з італійського трикотажу яскравого забарвлення.

Особливе місце серед інших моделей займають вільні сукні прямого фасону і великих розмірів. Такі моделі роблять фігуру жінки тонкої і витонченої, крім того, приховують недоліки. Стильно і дуже привабливо виглядають сукні з відкритими плечима. Такі моделі стали трендом сезону і виглядають привабливо і сексуально. Не поступаються їм і дизайнерські моделі літніх суконь з американською проймою, внизу яких шикарний купон. Це оригінальний хід, новинка в викрійці літнього одягу. Одна з найбільш відомих торгових марок літніх суконь з проймою – Cleo. Довжина моделей 90-95 див. Розмірний ряд від 42 до 54, колірна гамма дуже різноманітна. Особливість викрійки моделей вечірніх

У 20-ті роки XX століття були дуже популярні сукні без рукавів з відкритою проймою. Мадлен Вионне — французький модельєр, автор вечірньої сукні. Перші її моделі мали викрійку по косій лінії, відкриту спину і застібку на шиї. В ті часи модні тенденції були досить консервативні, одяг ділилася на денну і вечірню. Тільки вечірні сукні могли мати достатньо глибокий виріз. В їх крою допускалися відкриті плечі і дорогі тканини.

Halter Dress – попередники сьогоднішніх вечірніх нарядів з американською проймою. Моделі від Mango відомі простотою дизайну і в той же час оригінальністю і сексуальним виглядом. Серед великої кількості варіантів найбільш запам'ятовуються стали маленькі чорні сукні, однотонні і з оригінальними вставками.

Виглядає по-королівськи оксамитове плаття з глибоким проймою від Karen Millen, а також яскраве плаття від "Буча". Всі ці вбрання не тільки для літнього сезону, вони можуть стати і вечірніми сукнями з американською проймою. «Американка» – стильне рішення

Загадково виглядає вечірня «американка» з шовку з декоративним оздобленням у вигляді дорогоцінної середньовічної вишивки. Силует сукні обегающий, з вирізом і потайною блискавкою ззаду.

Класичні вечірні сукні з американською проймою довжиною до коліна виглядають ідеально на жінках невеликого зростання. Стильно і жіночно виглядають вечірні наряди, доповнені легкими шарфиками та довгими рукавичками.

Вибираючи одяг з американською проймою, модниці, найчастіше віддають перевагу ланцюжках і браслетів, а також надягають сережки і кулони.

Стильний вечірнє вбрання від Carolina Herrera – чорна блуза і ошатні шорти – альтернативний варіант для креативних модниць. Жіночність і романтичність для урочистих нарядів. Автор: Тетяна Видельская 11 Серпня, 2018



Категория: Мода