Квіти на перше побачення: етикет для побачень, чи варто дарувати квіти, вибір кольорів і варіанти букетів


Опубликованно 15.08.2018 23:15

Квіти на перше побачення: етикет для побачень, чи варто дарувати квіти, вибір кольорів і варіанти букетів

Який би не був вік людини, а перше побачення – це завжди хвилююче. Тому підготовка до нього займає досить багато часу. І якщо говорити про те, що потрібно проаналізувати чоловікові, так це питання: які квіти подарувати на першому побаченні і чи варто взагалі це робити. Питання етикету

Якщо раніше правила етикету залежали від того, до якого стану належить людина, то зараз вони стали більш ситуативними. Є певні правила поведінки і ситуації, в яких вони повинні дотримуватися. Якщо підвести підсумок, то всі грані етикету на першому побаченні зводяться до кількох простих тез.

Насамперед, все ваше веління і зовнішній вигляд повинні говорити про повагу до супутниці. Пам'ятайте, що спочатку правила етикету з'явилися в часи лицарства. Тоді від чоловіка була потрібна любов. І всі його поведінка це підкреслювало, навіть у вирішенні питання: які квіти дарувати на першому побаченні.

Відповідно, у наш час, коли лицарство, на жаль, вже скасовано, якщо ви хочете виглядати культурною людиною, яка знає етикет, у вашій поведінці має підкреслюватися саме те, що ви той самий принц на білому коні, якого хоче зустріти дівчина. Якщо говорити про кольори, то просто нав'язати їй "віник" незрозумілого виду та змісту – це повне недотримання етикету.

Зараз на просторах Мережі все частіше можна зустріти думку дівчат, які підкреслюють, що жоден поважаючий себе чоловік не з'явиться на першому побаченні з порожніми руками. При цьому наголошується: найкраще, що може бути в руках чоловіка – це букет. Така поведінка задає правильний тон всьому побачення. Тому питання, чи потрібні квіти на перше побачення, навіть не обговорюється.

Друга теза – ніяких громіздких букетів. Пам'ятайте, що навіть самий шикарний букет може стати ключем розбрату. Чому?

Ніяких великих букетів

Після того як будуть подаровані квіти, перше побачення продовжиться. Це означає, що з цим вантажем дівчині доведеться гуляти з вами. Якщо це буде величезний букет, здогадайтеся, хто його буде носити і кому буде за це ніяково. Хіба вам хочеться, щоб шикарний подарунок зіпсував найперший день вашого зближення?

Тому, якщо вам хочеться подарувати квіти на перше побачення, не намагайтеся збільшити свою значимість шляхом придбання величезного букета. Цілком достатньо однієї квітки, або невеликого букетика.

Мовець подарунок

Якщо повернутися до історії, то побутує думка, що у Вікторіанську епоху, кращим способом розповісти про свої почуття, було подарувати букетик. Причому не просто перший-ліпший квітка. Потрібно було підібрати таку рослину, глянувши на яку, дівчина могла зрозуміти все. Особливо це було важливо, коли були потрібні квіти на перше побачення.

Це дивно, але деякі дівчата і зараз шукають у подарованих кольорах прихований сенс. Так як це перше побачення, ви не можете знати напевно, розбирається дівчина в цих тонкощах. Тому, вибираючи, які квіти подарувати на перше побачення, краще не ризикувати.

Якщо говорити про кольоровій палітрі, то давно встановлений факт, що найкращі відтінки, які варто використовувати, - це білі, рожеві, ніжно-фіолетові. Нехай квіти відображають вашу ніжність, а не пристрасть. Польові квіти

Все частіше можна помітити, що сучасні хлопці воліють на перше побачення дарувати польові квіти. І це здорово, насправді. Чому?

У всі часи ці рослини були емблемою невинності, ніжності, боязкості. Хлопці, преподносящие такі букети, завжди поставали в образі романтичного героя. Погодьтеся, останнім часом не так часто можна зустріти чоловіка, який ще зберіг в собі якусь частку романтизму. А якщо згадати про те, що подаровані квіти – це дотримання етикету, який прийшов з часів лицарства, то масштаби такого подарунка значно розширюються.

Квіти в горщиках

Однією з останніх тенденцій моди стали живі квіти. Багато дівчат відстоюють думку, що дарувати квіти на перше побачення – це, свого роду, вбивство. Для таких милих дам можна подарувати квітку в горщику. Тут, правда, варто врахувати, що якщо буде обраний кактус, нехай навіть він буде цвісти, дівчина може подумати, що це натяк на її противний характер.

Щоб уникнути таких конфузів, вибирати квітка в горщику слід, озброюючись одним із простих правил: Він повинен бути вимогливим у догляді. Так як це квіти на перше побачення, ви навряд чи знаєте, як дівчина відноситься до домашнього квітникарства. Але якщо це буде якийсь милий сукулент, який не любить регулярний полив і взагалі родом з пустелі, його прекрасний зовнішній вигляд, який, до речі, віддалено нагадує троянду, напевно зможе надовго запам'ятати побачення в серці дівчини. Не варто дарувати великий горщик. Принцип той же, що і з великим букетом – переносити його буде не дуже зручно. Піднести подарунок краще в урочистому пакеті. Зараз увійшло в моду дарувати квіти в паперовій упаковці.

Поговоримо і про нестаріючої класики.

Троянди

Мабуть, найпопулярніший варіант кольорів, які прийнято дарувати — це троянди. Хтось віддає перевагу приносити одну велику, інші вважають, що можна зібрати невеликий букетик. Але дуже часто надається значення саме кольором. Червоний. Це найпопулярніший колір, який можна знайти в кожній квітковій крамниці. Але дарувати його, напевно, вже вважається моветоном. Синій. Подарувати такий незвичайний квітка – це можливість заявити про своєму нестандартному підході до справи. Хоча в природі знайти таку квітку малоймовірно, але в сучасних квіткових магазинах вам підберуть і не такий ексклюзивний колір. Жовтий. Троянди такого кольору не рекомендується дарувати на першому побаченні, так як більшість у них бачить виключно знак дружби або взагалі натяк на те, що відносини не будуть тривалими. Чорний. На відміну від варіанта з синіми квітами, чорні краще дарувати, мабуть, на розставання, ніж на перше побачення. Справа в тому, що хоч це і виглядає досить солідно, навряд чи такі квіти додадуть урочистість цього заходу. Швидше за скорботу. Чайна троянда. А ось цей варіант дарують рідше всього. Цікаво, що в стародавні часи саме ця квітка використовували для того, щоб розповісти дівчині, наскільки вона жіночна.

Троянди дарували у всі віки, як тільки з ними познайомилися. Ці ароматні квіти довго радували око своєю красою, а нюх своїм чудовим ароматом. Однак пам'ятайте, що які б троянди ви не вибрали як квіти на перше побачення, головне – це їх правильно подати. Як красиво подарувати букет

Є два способи як подарувати букет. Перший – найпростіший – це прийти з ним на побачення. Деякі ховають його за спиною. Це більш класичний варіант для тих, хто не особливо хоче морочитися.

Другий спосіб більш витратний – це кур'єрська доставка. Причому, можна замовити квіти прямо додому до дівчини, якщо вам відомий її адресу, але є ще більш романтичний підхід.

Так як перше побачення часто планується чоловіком, ви можете замовити букет до якогось певного місця вже до кінця побачення. Такий сюрприз здивує вашу супутницю і дозволить їй прийти додому зі свіжим букетом.

Комбінуйте квіти

Цікаво, що саме у квіткових крамницях працюють не продавці. Люди, які вам пропонують квіти – це флористи. Вони проходять спеціальне навчання для того, щоб вміти не тільки доглядати за квітами, але й грамотно їх комбінувати. Що це означає для вас?

Приходячи в квітковий магазин, не соромтеся попросити дівчину, яка вас обслуговує, зібрати особливий букет. Часто до тих же трояндам, наприклад, додають різні квіти і гілки. Це робить букет більш повним і незвичайним.

Саме флористи можуть порекомендувати вам використовувати такі квіти, як: лілії, гербери, кали, ромашки і так далі. І при цьому вони можуть це так грамотно поєднати, що дівчина, побачивши вашого букета, просто втратить дар мови. Щоб досягти цього ефекту, вам важливо не просто довіритися майстру, але і висловити свої побажання. Але як дізнатися, який ви хочете букет?

Не бійтеся шукати відповідь на це питання в Інтернеті. У пошукових системах настільки величезний вибір різних варіантів, що для вас не складе труднощів просто скачати картинку вподобаного букета і показати її флориста в квітковому магазині.

Проте бувають такі букети, які не купиш у квітковій крамниці. А саме вони на довгий час залишаються в серці дівчини, з якою ви йдете на перше побачення.

Букет з фруктів

Якщо ви не знаєте, дарують квіти на першому побаченні, дозвольте собі бути оригінальною. Так, існує досить багато варіантів букетів не з квітів. Один з найпопулярніших – з фруктів.

Часто для їх виготовлення використовують полуницю, ананас, виноград ківі і так далі. Зазвичай, на відстані букет мало відрізняється від квіткового, але ось його користь значно більше. Особливо актуальний такий подарунок, якщо ви плануєте провести перше побачення на природі. В такому випадку, придбайте пляшечку вина і налаштуйтеся на приємне проведення часу.

Букет з солодощів

Якщо ви знаєте, що ваша обраниця небайдужа до солодкого, то чому б не використати це пристрасть і не думати, які квіти на перше побачення приносити, а подарувати їй улюблені ласощі.

Так як більшість чоловіків не займаються виготовленням букетів з цукерок, їм доведеться знайти майстрів цього напряму світ-дизайну. Ви можете підібрати тип цукерок, зовнішній вигляд упаковки і піднести самий незвичайний букет в житті дівчини. Тільки уявіть, як вона здивується, коли усвідомлює, що ви вивчили всі її переваги. Більш того, такий букет підійде для тих, хто страждає від алергії на квіти. Автор: Сандра Ісакова 15 Серпня, 2018



Категория: Отношения